reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczko bo zapomniałam spytać, tak na przyszłość mi sie przyda, gdzie ta twoja fryzjerka pracuje, tzn w którym zakładzie i czy jest droga? Bo ja już 2w swoim życiu tylu fryzjerów obeszłam że szok!!! miałam kiedyś swoją ulubioną fryzjerke, ale sie przeniosła i niewiem gdzie, od tamtej pory krąze po różnych zakładach, czasem płace dużo a wychodze wkurzona... jeszcze nie znalazłam kolejnej z której bym była zadowolona:crazy: choć ta co u niej byłam teraz obciąć, to powiem szczerez ze jestem mile zaskoczona bo zapłaciłam 2dyszki a bardzo fajnie mam pocieniowane, bo sie same układają.:-)

reklama
witam

u mnie tez paskudnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ciemno i deszczowo, brrrr nie znosze jesieni :no::no:

Sylwia to ze nic nie napisalas do mnie to bylo do Kasi ;-);-):-):-). A ja do Ciebie napisalam wczoraj o 10:30 na temat nocnikowania, nie uwaznie czytasz :crazy: Ucaluj Oliwke bidulke

Weroniczka udanej imprezki

Asia kurde wspoczuje, zobaczysz bedzie dobrze, leki napewno pomoga i bedzie po bolu :tak:. Trzymaj sie.

Ataata to czekamy na fotki :tak::tak:

Stefanka no to wszystkiego naj naj dla Was. I zeby nastepne rocznica to juz byla 1 po slubie ;-):-):-). Buzka . POZDRAWIAM !!!!!!!

co porabiacie, ja pije herbatke z pigwa :tak: (z pigwowcem wlasciwie).

kto mi posprzata bo mi sie nie chce

a ja wlasnie niedawno wstalam i zaraz przyjedzie B i jedziemy na zakupy :)
wczoraj Gaja zaliczyla upadek na twarz wiec od dzis nazywamy ja 'kiereszek' caly jeden bok ma zjechany...
kochane moje dziekuje za zyczenia :)
sylwia J to juz nie takie rzeczy widzal hehe wiec Marcel go nie zaskoczyl
weroniczka ehh zazdroszczee brakuje mi tutaj takiego fajnego kwasnego chleba...
jutrzenka hmm podobno marzenia sie spelniaja heheh
asia ja tez czuje sie jak bym wrocila do pracy z miesiac temu :)
ataata no wlasnie FOTKI !!!
jesli kogos pominelam to prosze krzyczec!! ale to dlatego ze uzywam szybkiej odpowiedzi i nie widze co bylo strone dalej :))

u nas od rana buro-choć ciut się przejaśnia-więc może i doczekamy sie choć maleńkiego słoneczka :tak:
o...zapomniałam napisać ....
WITAJCIE w sobotnie popołudnie.
co u Was????
ja gotuję zupę-porową.
moje chłopaki posnęli to cisza jak makiem zasiał :-D:-D:-D
i tak ...co ja miałam napisać????
a......
Sylwia-foto relacji jeszcze nie ma-bo mojemu J nie chciało się jeszcze fotek na kompa zrzucić :no::wściekła/y:-a ja się nie zabieram bo on to sam sobie zkłada jakieś katalogi-jeszcze mu pomylę i bedzie :-p
muszę go pogonić!!!!!
Ataata-ja też mam taki problem -nie mogę znaleźć swojego fryzjera-takiego który by mi w 100% odpowiadał i spełniał moje wymagania.....
cieszę sieże jesteś zadowolona z nowej fryzurki i prosimy o fotki!!!!
Asiu-dziękuję za miłe powitanie :tak:;-)
Weroniczko-udanej imprezki.
Stefanko-kurde...no!!!!przywołuję Cię ...krzykiem do porządku-zapomniałaś o mnie :tak::-p:-p-i dodam jeszcze że życzę wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :tak:;-)
dla reszty buziaki.

asiu korzystaliśmy (bo już dzisiaj brzydko :-p) z ładnej pogody i robiliśmy sobie wycieczki i spacerki. a jeśli chodzi o mieszkanie to szukam na razie w necie, patrzę jakie są, ile kosztują - taka wstępna orientacja ;-) od nowego roku zaczynamy dawać ogłoszenia :tak:
weroniczka ale musi pachnieć chlebkiem w domku :-)
ata to super, że jesteś zadowolona! jak to mówią: do wesela... odrosną ;-) a jaki masz swój naturalny kolor włosów?
jutrzenka ja gotowałam leczo :-p ale też mi się nic nie chce :no:
stefcia ty leniu przebrzydły :-D a jakby na poprzedniej stronie była jakaś super-hiper extra wiadomość to byś przegapiła :-p
kasia witaj na starych śmieciach :-)

a ja w końcu dorwałam "anioły i demony" browna bo nie czytałam. ale wciąga już od pierwszej strony :szok: kurde, gość ma pisane :tak:;-)

Kata-lepsze stare niż nowe :tak::-D

a...miałam sie Was zapytać-może macie jakieś sposoby żeby mogła nauczyć Kubę pić przez słomkę .....
za żadne skarby nie chce.....
ma kubek canpola (bidon ze słomką) i stoi.....bo on nie umie się napić gryzie tylko tą słomkę i nic innego.....wkurza się strasznie bo mu kubki zamieniam a on chce tylko ten Avent-u.

Ostatnia edycja:
dzien dobraśny:tak:;-):-):-)

a co to taki ruch w sobote?? hihi...przekupki jedne:-D
My chyba za tydzień sie przeprowadzamy do nowego mieszkanka-jupi!!! jeszcze trza nam kupic sprzet agd-lodowke,kuchenke,itp...ale to juz luzik...;-):-):-)

ide poczytac co tam u Was...:tak:
A! Kasia my stawialismy bidon ze slomka zawsze obok malego i on tak go sobie ogladal,gryzl az ktoregos dnia zalapal jak sie pije:-D

do zooo....po łikendzie;-)paaaaaaaaaaaa;-):-)

Smiley-IPB-265.gif
Smiley-IPB-247.gif

Smiley-IPB-283.gif

Ostatnia edycja:
Kata u nas sie mowi ze do wesela sie zagoi ;-);-);-):-p:-p:-p:-D:-D

Stefanka a kto to jest B :eek::eek:, jakis prywatny sponsor :eek::eek:. I caluski dla kontuzjowanego Gajuni.

Kasia kuba zalapal od razu po pierwszym kontakcie ze slomka. Zrobilismy tak:
wzielismy zwykla slomke, pociegnelam do niej cole (na zachantę:-p:-p)
i zakrylam palcem zeby zostalo w srodku, wlalam mu to do buzi zeby wiedzial ze tym sie pije :tak::tak:. Potem wsadzilam slomke do szkalnki i mu dalam do buzi. Pociagnal i pil :tak::tak:. Nam poszlo gladko. To bylo na wiosne i do tej pory tylko bidonki u nas. Z tymze kuba nie mial wcesniej zadnego kubka, pij ze smoczka. I od razu na to przeszlismy bo z niekapkiem nie kumal o co chodzi tylko gryzl usniki :eek::eek:

reklama
hej
a my dziś kopaliśmy ziemniaczki, ledwo zdążyliśmy przed deszczem. A teraz leje i paskudnie się zrobiło
weroniczka- udanej imprezki:-)
kasiamaj- nie wiem jak nauczyć dziecko picia przez słomkę, Łukasz tez na poczatku gryzł, ale jak raz pociągnął i mu picie poleciałao to mu się bardzo spodobało. Teraz to pije nawet soczki z kartoników ze słomką i wodę z butelki sam pije. oczywiście z takiej małej z dziubkiem nestle.
dota- czekamy na zdjęcia noewgo mieszkania, udanego łikendowania:-)
kachawawa- to nieciekawie z tą grypą, zdrówka dla całej waszej rodzinki:tak:
jutrzenka-tylko 2 kg i taka dieta:szok:, ech a ja nie mogę przestać jeść bułeczek a chcę zrzucić 10 kg a waga ani drgnie ale co ja się dziwię., Ale dziś polatałam po polu to sie już czuję lżejsza o kilogram:-D:-D:-D:-D
stefanka- wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy:-)
Zresztą przeciez wszystkie wiemy, że jak ktoś nie jest wymieniony w poście to nie znaczy, że jest zapomniany i nielubiany, nie?
no pewnie że tak:tak::tak::tak:
asia- wspólczuję ci, żeby cię szybko choróbsko opuściło,
paula- jak tam dajesz radę:sorry:
kata- wolisz czytać ksiązki niż obejrzeć film? ja też:-)

miłej i przyjemnej soboty wszystkim życzę:tak::tak:

Do góry