reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Agatko ja sie zgadzam z Sylwia, w czarnych Ci lepiej niz w blond, przynamniej mi sie bardziej podoba. Bedzie Ci ladnie zobaczysz

Sylwia moj tez nie byl gotowy jak probwalismy, potrafil zasikac 5 par w 2h, ja tez sie podalam, poczekam troche i dopiero sprobuje

reklama
hej
Aga dzieki ze pytasz ale dzisiaj jest gorzej niz wczoraj

niewiem co opetało moja corke:-(od kilku dni placze w nocy ale juz odgadłam co jest powodem - poprostu chce siku a nie wysika sie do pampersa a jak posadze ja na nocniku to nie jest az tak przytomna zeby sie zsikac i niemam pojecia co robic
wczoraj tez zaczeła kwekac stekac wiec ja ją na nocnik (była 22,30)i po kilkunastu minutach zrobiła z wielkim wysiłkiem połozyłam ja spac i zasneła ale po 20 min sie przebudzila i koniec spania i tak godz zasneła i po 20 min ryk i tak do 3 nad ranem w trakcie zsikała sie z 2 razy

mówie wam jak wyła masakra:-:)-:)-:)-( lulałam klepałam bujałam ją i nic ona pokazywała na łózko nasze ze chce tam spac no przeciez nie moge tak robic i tak nad ranem jak sie przebudza to ja bierzemy do łóżka niewiem co jej było mam nadzieje ze minie i nauczy sie wołac siku

a pozatym strasznie sie poklóciłam z T o co??? o wychowanie dziecka:-:)-:)-:)-(ja mówie ze niewolno a ten jej daje no i wez badz tu człowieku bez nerwow tłumacze mu ze jak tak postepuje to mała mnie sie nie słucha i robi wszystkoa mi na złosc i jak cos powiem ze niewolno to odrazu leci z płaczem i woła tata
wogóle przez niego jest niedobra wszystko wymusza płaczem tylko kweknie (udaje ze płacze) a ten leci lub daje jej to co chciała a jest zabronione
wogóle sama juz sie nie potrafi bawic ciagle ze mna i tak jak tu pisze AGATA nawet do kibla nie moge wyjsc sama :-:)-(czasami mam tego dosyc niewiem jak mam z T rozmawiac on wogóle mnie nie słucha nic do niego nie dociera ach szkoda gadac

a wogóle to jestem bleee mam chyba jakas depreche kłade sie z bólem głowy z bólem głowy wstaje jestem na diecie i wszystko mnie wpienia ach...... ha do tego jeszcze mi sie @ spózniaod 3 dni :-:)zawstydzona/y:mam nadzieje ze nie bedziemy mieli pamiatki z nad morza:-:)szok::szok:bo teraz jeszcze nie pora

ach och to sie wygdałam
mało pisze to teraz maci i czytajcie :-D:-D:-D:-Dzobaczymy która przeczyta :-D:-D:-D
cmoczki dziewczynki

sylwia- bardzo przepraszam, że cię pominęłam. Dziwne bo cały czas myślałam o tobie jak pisałam tego posta. A z tym sikaniem to coś musi być. Mój Łukasz chyba też nie jest gotowy do porzucenia pampersów:sorry:
weroniczka- co to za matka, która tak publicznie upokarza swoje dziecko:szok::no::no::no: a to bym chyba sie nie powstrzymała coś bym jej powiedziała
elcia- a może Oliwkę coś boli, może coś z pęcherzem. Lepiej żeby nie....U mnie to jet najgorsze to że M. pozwala na coś Łukaszowi a potem krzyczy na niego:no: a wczoraj to już całkiem przesadził, bo jak byliśmy u teściów to poszedł z małym na podwórek i pozwolił mu zagladać do studni (a ta studnia jest niska). Precież jak on mu pokazuje że tak można to kiedyś Łukasz sam może do niej pobiec i wpaść. Zero wyobraźni....

hej

elcia ja przeczytałam:-D:-D co do kłótni to wiesz spróbuj zostawic mała na cały dzień z T ale tak na cały dzień to wtedy zobaczy co to znaczy bo nawet w weekendy jak jesteście w domu razem to jest inaczej bo i tak tak ty pewnie robisz 90% przy Oliwci a niech on sam tak porobi pójdzie na spacer pobiega zrobi do tego obiad i wychowuje w tym czasie dając wszystko i pozwalając na wszystko ciekawe czy sie obrobi hehe ale chyba dzień to za mało :-D:-D:-D
a na jakiej diecie jesteś????

kalaga ty to masz pamięc tak do wszystkich :-D:-D

kuba już dzis tez był w żłobku nbo i dziś już pierwszy zgrzyt był beczał oczywiście pani mowiła że z godzine i bił dzieci i rzucał zabawkami :eek::eek:no i jak ja mam mu wytłumaczyc że nie wolno???? teraz weekend a w poniedziałek sie zobaczy jak dalej będzie

ja nie posiadam takiej pamięci jak kalaga więc po prostu dla wszystkich zycze miłego dnia i buziaki przesyłam:-D:-D

Hej!:-)

Nie mam neta w domu więc witam się z kompa od mamy ;-)

Remont trwa, padamy już na pyski... ale oby do jutra...:-):tak:

Tyle co doczytałam to problem Agatki... Niestety doczepienie włosów to nie za dobry pomysł przy twoim kolorku :zawstydzona/y: współczuję.
Ale i nie myśl o trwałej!!! :szok::no: nawet jak położysz teraz ciemny i zrobisz trwałą to obawiam się że nic Ci na głowie nie zostanie!
Blond to jest włos który nie ma pigmentu i ma zniszczoną strukturę w tym tzw. wiązania siarczkowe które dają sprężystość (pewnie u Cienie jej brak :-(). Ciemna farba nie wypełnia włosa od środka tylko go oblepia więc pozostaje nadal zniszczony pomimo że wygląda zdrowiej przez połysk. Trwała to było by zabójstwo!
I głowa do góry Kochana... Dobry fryzjer nawet z w łosów do ramion wyczaruje super fryzurkę :-)

A i spróbuj odżywki VAX. Kiedyś o niej pisałam. Kupisz w aptece za około 30zł. Smaruje się nią skórę głowy. Pobudza krążenie w skórze przez co przyspiesza wzrost włosów i fajnie je wzmacnia. Jest polecana po chemioterapii, kobiety po ciąży też ją stosują. Wielu osobom pomaga.
Poczytaj o niej na necie ;-)

Przepraszam że wszystkim nie odp ale robota czeka... Będę po niedzieli :-)

Hejo!

Nareszcie weekend:-):-):-) Dopiero przepracowałam 3 dni, a jestem zmęczona na maxa.
Aga, jestem pełna podziwu, że tak o wszystkich pamiętasz:tak::tak::tak:. A co do męskiej wyobraźni, to niestety pozostawia wiele do życzenia.
Elcia, może faktycznie Oliwkę coś boli pęcherz i tak posikuje po troszku... A spóźniona @ to pewnie od dietowania:tak::tak:
Ataata, jak tak fryzjer. Mam nadzieję, że obyło się bez wielkiego ścinania. A włosy na pewno odrosną. Wiem, że czujesz się fatalnie, ale to się zmieni. Obiecuję :tak::tak::-):-)
Paula, nie przepracowuj się tak... Ale pewnie już bliski koniec remontu, co?
Weroniczka, na pewno dobrze będzie z nowymi paniami. Ich obycie z dziećmi powinno być wszechstronne, więc myślę, że przechodząc z 6-latków do 4 -ro będę wiedziały, że muszą postępować inaczej. Rozumiem Twoje obawy, ale będzie ok. A co do tej agresywnej mamy - bez komentarza.
Sylwia, jak się masz? Jak Oliwka? A Marcelek taki aniołek, a Ty tu, że łobuzuje...:-D
Jutrzenka, mój podobnie jak Twój Kuba - uwielbia samochody...Różne, a najbardziej te największe.

Pozdrawiam... i udanego weekendu.:tak::tak::-)

hej

a my jeździmy, kursujemy, spacerujemy i dlatego tak nas mało :-)

ata miałam właśnie ci pisać o tej odżywce WAX-a! ale trzeba być systematycznym (!) w stosowaniu :tak: do tego jakieś witaminki i będzie git!

buziak dla reszty :*

reklama
Właśnie upiekłam mój pierwszy w życiu chleb na prawdziwym zakwasie. I wyszedł pycha:tak::tak::tak::tak::tak: Do tego mam prawdziwe wiejskie masełko więc jutro czeka nas super śniadanko:tak::tak::tak::tak:

Do góry