reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Nie nie, niema sensu, bo teraz nawet jak kucyka upinam to dopinam sobie sztuczne te na clipach, 4 pojedyncze clipy żeby ten kucyk tak nie raził swoją mizerotą. Niemoge na siebie patrzyć, więc tylko mnie to męczy. I choć nienawidze siebie w krótkich to jakoś musze wytrzymać, zapytam fryzjerki co radzi aby zwiększyć to optycznie, ale podejrzewam że mocne wystrzępienie i układanie na żelu. Zobaczymy, będzie mnie ciąć po trochę, najpierw do ramion, zobacze jak to bedzie wyglądać, potem krócej, krócej aż bedzie ok.
Ale mam jeszcze jeden patent. Zrobić delikatną trwałą, bo przecież loki powiększają optycznie fryzure.... może to by było rozwiązanie:sorry: mam nadzieje...sie okaże

Coś z tego musze wybrać.

Dobranoc, jutro wam się pokaże, no chyba ze bedzie bardzo źle to sie nie pokaże aż nie odrosną:-p

Załączniki

• ikf.com.pl-fotka-110501.jpg
    ikf.com.pl-fotka-110501.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 16
  • ikf.com.pl-fotka-272346.jpg
    ikf.com.pl-fotka-272346.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 17
  • ikf.com.pl-fotka-5312.jpg
    ikf.com.pl-fotka-5312.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 16
  • ikf.com.pl-fotka-156470.jpg
    ikf.com.pl-fotka-156470.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 12
  • ikf.com.pl-fotka-163696.jpg
    ikf.com.pl-fotka-163696.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 17
  • ikf.com.pl-fotka-190987.jpg
    ikf.com.pl-fotka-190987.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 16
  • ikf.com.pl-fotka-186991.jpg
    ikf.com.pl-fotka-186991.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 18
  • ikf.com.pl-fotka-226655.jpg
    ikf.com.pl-fotka-226655.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 16
  • ikf.com.pl-fotka-204042.jpg
    ikf.com.pl-fotka-204042.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 15
  • ikf.com.pl-fotka-240237.jpg
    ikf.com.pl-fotka-240237.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 17
hej:-)
widzę że nocna zmiana wróciła:-)

ataata- przykro mi z powodu włosów. Te fryzurki które wkleiłaś są fajne. Na pewno coś wybierzesz. A z czasem na pewno odrosną:tak::tak:Powodzenioa w szukaniu pracy:tak::tak:I zdrówka dla Darii, żeby jej nic nie wzięło
jutrzenka- mój Łukasz szaleje za wszystkim co warczy: motory, traktory, samochody a największe wrażenie to robią na nim samoloty (dużo tego lata w mojej okolicy) i .... kombajny zbożowe. Jak kosiły to nawet godzinę potrafił stać i gapić się na nie:szok::szok::szok:
dota- ja poczytałam sobie o tej diecie zależnej od grupy krwi i powiem ci że mi sie niebardzo podoba, bo według tej diety to ja nie powinnam jeść tego co akurat najbardziej lubię:wściekła/y:
basia- duży masz zbyt na tą bizuterię?
weroniczka- gratki dla Małgosi za pierwszego ząbka i dla Tadzia, że pozbył się pieluch. A u mnie lipa z pieluchami. Po południu nie wkładam Łukaszowi pampersa to zasika kilka par spodni i nawet nie da znaku, ze ma mokro. Nic mu to nie przeszkadza:eek:
kachawawa- jak twój kaszel? lepiej ci trochę? Ja polecam herbatkę z lipy z miodem albo specyfik mojej mamy: gorące mleko z masłem i czosnkiem bleee ale działa
magdalenka- u mnie niestety tylko ja walczę z atakami złosci, a reszta tzn. moi rodzice i M. to by mu wszystko dali i na wszystko pozwolili żeby tylko przestał płakać:crazy: i mówienie rozmawianie z nimi nic nie pomaga uwazaja że krzywde robię dziecku jak mu nie dam tego co on chce:crazy:
j
aa masz racje ze cicho bo nikomu sie nie chce pisac tylko wszystkie czytaja!
a niektóre piszą a nie czytają:-D:-D:-D
kasiamaj- wróciliście już? powodzeia u lekarza, pisz jak wyniki
asia- jak pierwsze dni w szkole?
elcia- jak samopoczucie dzis?
alex- wyspałaś się?
grzechotka- trzymam kciuki żeby Kubusiowi i dzis dobrze było w przedszkolu i szybkiego znalezienia dobrej pracy:tak::tak:
viki, kata, paula, monia- hop hop

joanna, iza- wracajcie do nas?
kogoś pominęłam:sorry:

to by było tyle:-) miłego dnia

witam

Stefanka ja czytam i pisze jak jestem czasowa, nie kazdy ma 2 m-ce wakacji :crazy:

Agatko wspolczuje problemow z wlosami, moze pobierz troche jakies witaminki, ja biore Belisse i naprawde jest ok, normalnie takie wloski mi odrastaly przy skorze jak dlugo bralam

Aga to kuba jak Łukaszek, jak idziemy po miescie to tylko pokazuje a ja mu mowie to motor to autobus, to ciezarowka a on sie cieszy i malo mu sie glowa nie urwie tak sie rozglada

u mnie leje deszcz, paskudna pogoda

no to tyle ode mnie, odmeldowuje sie, paaaa

Hejka.

Maluszki śpią więc mam dla Was chwilkę żeby cośnapisać a nie tylko w biegu poczytać co u Was:-p:-p:-p:-p:-p

Agatko a masz sprawdzoną fryzjerkę? bo wiesz ja mam fryzjerkę poprostu genialną. Nie znam ani jednej osoby która wyszłaby od niej niezadowolona. A zanam ich sporo. I to zazwyczaj Bernadka ścina tak jak ona uważa że będzie dobrze. Jest ona mistrzyniąPolski we fryzjerstwie. Naprawdębardzo Ci ją polecam. Myślę że ona by Ci bardzo pomogła:tak::tak::tak::tak:

A ja po zebraniu wczorajszym właściwie to mam mieszane uczucia. PAnie bardzo miłe ale przez kilka ostatnich lat prowadziły grupę zerówkową i teraz dostały czterolatki. No i sama nie wiem jak siębędzie z nimi współpracowało. No ale cóż, pożyjemy zobaczymy:tak::tak::tak::tak:

Za to doznałam szoku przez jedną mamuśkę. Jej synek jest w przedszkolu okropnym łobuzem. Ciągle od Stasia słyszę że Filip Marzec zrobił to i to. Same złe rzeczy. No ale zrozumiałam wczoraj dlaczego tak jest. Mały był z matką na zebraniu. Nudziło mu się więc nóżkami lekko uderzał w ławkę ( naprawdę nie przeszkadzało to) to ona go dosłownie wytargała z sali na korytarz wrzeszcząc na niego że nie chiała go tu brać po co z nią tu przylazł. Wypuściła go do ogrodu żeby pobawił się z innymi dziećmi. Dzieci biegały krzyczały, czasem do sali wbiegały. Jak Filp wbiegł mówiąc ( nie krzyczą) coś to się na niego wydarła " co robisz ty głupi kretynie". Normalnie szok:szok::szok::szok::szok::szok::szok: I tak sobie pomyślalam że jak jeszcze raz się tak do niego odezwie to wstanę i na forum publicznym ją upomnę. I teraz tak sobie myślę że jeżeli ona tak się zachowuje w stosunku do niego na forum publicznym i to do tego w przedszkolu to jak ona musi go w domu traktować. Biedny ten Filip. I jego zachowanie napewno z takiego traktowania i ponożania go przez matkę wynika.

No i kończę bo się rozgadałam a na temat dzieci i ich wychowywania mogłabym rozmawiaćgodzinami:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
Agata ja uważam, że duzo lepiej Ci w ciemnych więc dobrze że się farbujesz:tak: A jeśli chodzi o ścięcie to nie martw się tak tym, odrosną;-) Jeśli fryzjerka powie Ci, że to najlepsze wyjscie to lepiej zrobic to jak najwcześniej żeby do ślubu odrosły:-)

Weroniczka
szkoda chłopca:-( Jak on ma byc grzeczny skoro mama mu taki wzorce daje:sorry:
Ale z drugiej strony ja staram się nie krzyczec na Marcela (czasami nie wytrzymuję i wrzasnę:zawstydzona/y:) a on i tak łobuzuje:-(

Aga skoro już pytasz to mnie pominęłaś:-(

Aaaa i jeszcze jeśli chodzi o nocnikowanie to ostatnio przeczytałam, że jeśli dziecko nie potrafi powstrzymywac moczu na dłużej i tylko posikuje po troszkę za to często to nie jest jeszcze gotowe na naukę. Wczoraj ściągnęłam Marcelowi pieluchę i w ciągu godziny posikał się 5 razy:szok: Czyli to jeszcze nie jego pora:no: Zaczekam do 2 latek i znów spróbuję:-)

Do góry