reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
nie tylko ciebie alex przeciez mamy tu duzo pan ktore kamufluja swoja obecnosc...
agata co ty kombinujesz ?? chyba nie obcinasz bardzo ??

Już wcześniej pisałam że musze sie przefarbować na czarno żeby mi włosy odżyły... bo miałam strasznie żadziutkie i poupalane. ale było mi żal zmienić kolor, więc żeby jakoś wyglądać doczepiłam sobie włosy na keratynie.... no i właśnie je wczoraj zciągłąm...:-:)-:)-( to co mi zostało na głowie to połowa tego co było rzed założeniem :-( mam kucyka grubości małego palca u ręki!!! O rozpuszczeniu niema mowy, bo to aż okropnie wygląda, mam tak żadkie włosy, a raczej tak ich mało, że to wygląda jak pare wiszących paseczków:-( Normalnie beczeć mi sie chce, bo jeszcze nigdy tak włosów nie zniszczyłam... Za 10 miesięcy ślub a ja jestem prawie łysa. I teraz żeby mi odżyły choc troszke to nie dość że musze obciąć, żeby jakoś wyglądać, to musze sie przefarbować na ciemno... bo rozjaśniacza już nie dotkne:-(
Ku.... mać normalnie mam ochote sobie łeb odciąć!!!!:wściekła/y:

no ale sluchaj po kreatynie wlosy sa zniszczone ale moze da sie jeszcze cos zrobic??
moja kolezanka jak zdjela tak jak ty to miala dredy przy skorze.
moze jakies maseczki itd ?? bo co ci da obciecie ??
a slubem sie nie martw bo odrosnal.

reklama
stefcia ja nie mam dredów przy skórze... z tym bym sobie poradziła, poprostu mi sie włosy pourywały pod ciężarem doczepionych. Każde pasmo moich włosów, do którego było doczepiane pasmo długich, jest teraz o 2/3 cieńsze. Masakra, poprostu masakra! Jak je zciągałam, to zchodziły razem z moimi włosami:-( Uwierz mi na słowo, że mam pare włosów na głowie
Pourywane prawie przy samej skórze

Do góry