reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobry,
Słońce świeci, praca wre, przespałam całą noc, a Wiktor w swoim łóżeczku sialala :-D

Anetka fajnie, że możesz sobie dorobić :tak::tak:
Aga u nas też wróciły ataki złości w postaci gryzienia. U nas na szczeście wszyscy z tym walczą mniej lub bardziej skutecznie. Taki sukces, ze wczoraj nie zostałam ani razu ugryziona :-D
Kacha może idź sprawdź co z Twoim kaszlem. Dobrze, że Olis miewa się lepiej :tak::tak:
Kasiamaj niestety tak to jest. A na jutro trzymam kciuki!
Stefanko jak idzie poskramianie?
Asia jak sie miewasz?
Grzechotka jak poszukiwania?

RESZTA: BUZIAKI i UŚCISKI

leca do roboty

reklama
hejo
jestem hihihihih JUTRZENKA mnie przywołała
mam kiepski humor i jestem mega zmeczona :((

apel dacie mi nr gg do majki????? pilne

hej

kacha dobrze że Olisiowi się poprawia i humor mu dopisuje:-D:-D
magda niestety wciąż pracy brak już zaczynam sie poważnie martwić :eek:
agata jak tam daria w żłobku????
my dzis pierwszy dzięń mieliśmy był tylko na 1,5 h ale jak na pierwszy raz to chyb a wystarczy ale nie płakał nic chyba nie za bardzo wiedzial o co chodzi opiekunka m ówiła że tez nie za bardzo sie bawił z dziećmi tylko obserwował chodził dookoła jak przyszłam to też be zpłaczu powiedział ze m u się podobało:-D:-D zobaczymy jak bedzie jutro jutro tez zostanie na 2 śniadanie zobaczymy czy cos zje

miłego dnia dla wszytstich

anetka- ważne żeby nie było za ciężko i żeby dobrze płacili :tak::tak::tak:ja to czasami wolałabym sprzątać u mnie w firmie niż robić to co robię. Mniejszy stres. A było tak że jak wróciłam z macierzyńskiego to zarabiałam mniej od naszej sprzątaczki:szok:
jutrzenka- ty znowu imprezujesz:cool2:
elcia- ja już też miałam pytać o ciebie, ale Jutrzenka mnie uprzedziła:-D:-D:-D
magda- a mi Łukasz się znów budzi po trzy razy:confused2:
grzechotka- to chyba Kubusiowi się podobało,

dzien dobryyyyyyy:-):-):-):-)

pozdrawiam szanowne kolezanki cieplutko;-):-):-)

taki link Wam wkleje-tylko glos,bez wideo...pan Tomasz.B. troche sie wkurzyl wiec nie puszcajcie tego zbyt glosno-zeby maluchy nie slyszaly tych jakze brzydkich słów...;-)

telefon ze stacji neste:

Maxior :: Telefon ze stacji Neste

paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-)milego dnia!!!:-)

Ostatnia edycja:
Anetka niech tylko mój luby tknie moich pleców to ja go wyklepie :-p:-D:-D:-D Wczoraj przegięłam z tym przenoszeniem i rozpakowywaniem rzeczy i chodzę zgarbiona w pół :-)
Aga cały czas czekamy na mieszkanie, lokalizację będziemy mieć teraz w fajnej dzielnicy także mieszkań mniej i trzeba będzie troszkę dłużej pewnie poczekać, dobrze, że na razie nam na łeb nie leci ;-):-)
Magda myślisz, że nie byłam z tym kaszlem u lekarza?:-) Owszem byłam, termin wizyty w przychodni mam na 14 września, super terminy mają nie? :szok: :-DI kij ich obchodzi, że jestem w ciąży. A do szpitala mi nie po drodze, za długo się czeka na ostrym dyżurze, więc biorę jakieś pierdoły na kaszel, które też kobiety w ciąży pić mogą.

Mam nadzieję, że w końcu będę mogła normalnie się na BB udzielać i nic już mi nie stanie na przeszkodzie, żeby codziennie z Wami poplotkować.
Miłego dnia Wam Wszystkim życzę Calineczki :-)

wiem że obiecałam sobie diet nie stosować ale....takie związane z grupa krwi moga być sensowne, co o tym myslicie

Diety

Kacha przepraszam, to widze że u Was ciekawiej niż u nas :eek:

Dota ja juz miałam przyjemność wysłuchac tego pana :szok:

Aga mam nadzieję, że szybko minie Łukaszowi to co go męczy i będzie spokojniutki :tak::tak:

Elcia co Cię tak męczy?

Grzechotka taki czas chyba nieciekawy na szukanie pracy, ale nie jest to niemożliwe więc wierzę że Ci się uda! No i fajnie że Kubuś taki dzielny!

reklama
Magda ja syszalam wiele pozytywnych opini o takiej diecie wg swojej grupy krwi:tak::-)

A nasza trojka ma taka samą grupe krwi...0 RH+
to tak mi sie przypomnialo;-)

Do góry