reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dobry wieczór i dobranoc
jutro wracamy do domu....buuuuu-przyjemne szybko się kończy!!!!
:-:)-:)-(-czas wracać do domu.
w piątek muszę się jeszcze stawić u lekarza -boję się bo przyszły już moje wyniki.......
do zobaczenia wkrótce
:tak:

Hej Dziołszki :-)
Znowu wpadłam się tylko przywitać, dzięki Alex za troskę :tak: U nas w miarę ok, poza tym, że teraz walczymy z biegunką po antybiotykach i olbrzymimi odparzeniami u Olisia. Na szczęście poza tym Młody ma się dobrze, psoci jak zwykle, bije mnie i jednocześnie czaruje swoim uśmiechem :-) Trochę Mu jeszcze w płucach rzęzi, ale jeszcze przez 3 dni ma brać antybiotyk i liczę na to, że Mu przejdzie.
Ja mam za to zarąbisty kaszel, normalnie chodzę i się duszę, szczególnie wieczorami i rano:-(
Dzisiaj padam na pysk, bo przeprowadzaliśmy się do innego pokoju, na szczęście już mam wszystko rozpakowane, ale normalnie jak się walnę do łóżka to pewnie się obudzę jutro o 12 (jak łaskawca Olisiński pozwoli, co jest raczej wątpliwe) :-)
Dobrej nocki Kobietki :-)

witam z rana:-)
kachawawa- to dobrze że Olisiowi lepiej, oby jak najszybciej mu przeszło i zdrówka dla ciebie. A co z tym mieszkaniem socjalnym?
kasiamaj- tak to jest że wszystko co dobre szybko się kończy, powodzenia u lekarza:tak:
paula- ty się nie przepracuj:sorry: a jak Julka dalej tak marudzi?

a Łukasz terroryzuje nas, uderzył moją mamę i mnie też próbował, w końcu wyładował się na telewizorze. A najgorsze jest to że moja mama zamiast mu powiedzieć że tak nie wolno to go tłumaczy : bo jemu ząbki rosną:eek::crazy:

Witam

mało mnie teraz będzie znalazłam robotę i nie wyrabiam się jeszcze no i plus to że dzieciaki chodzą już do przedszkola.

Kacha cieszę się że Oliś ma się już lepiej;-) a czy ty nie możesz nic stosować na kaszel przecież on cie zamęczy posmaruj się maścią rozgrzewającą i niech cię luby wyklepie po pleckach

kal.aga niestety moja Madzia też nas biła i uznawała to za śmieszne i że to normalne najgorsze że Sebka za włosy ciągnęła i biła go różnymi przedmiotami walczyłam z tym z 3 tyg. no i po skutkowało czasem jej się jeszcze to zdarzy ale złości się na rodzeństwo za zabawki i próbuje je siłą odebrać

Paula miłego malowania pewnie energia cię rozpiera bo zawsze to fajnie jak się coś w życiu zmienia na lepsze

Tak jak pisałam na samym początku znalazłam prace na 2-3 godzin dziennie w ten sposób troszkę kasy nam wpłynie a pracuję od 20 i to jest sprzątanie gabinetu stomatologicznego jeden z plusów że cały dzień jestem w domu i dzieciaków kładę spać ja a mąż ich tylko pilnuję aby zasnęły więc on też się nie przemęczy

reklama
hejo

witam sie z domu, wzielam dzis opieke bo R ma impreze w pracy i nie moglby odwiezc potem mojej mamy a ja ide na pazurki o 16 wiec do 17 musialaby siedziec. A tak to R wroci a ja pojade.

Kacha to dobrze ze Olisiowi lepiej, zdrowka dla Was

Anetka to fajnie ze cos znalazlas, zawsze to troche kasy wpadnie.

A gdzie sie Elcia podziewa??? juz jej chyba nie bylo jakis czas,

A Joanna to juz wcale nie pisze do nas. Hej kobietko co u Was??

Do góry