reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hejka.!!
Normalnie ale jestem dziś zakręt. Rano Alex spadł na placu zabaw z drabinki i na szczęście tak jak Kinia wylądował na piasku. Kurczę ale był krzyk. Jak wracaliśmy przewrócił się na asfalcie bo oczywiście on nie może chodzić, zawsze musi biegać... Spaliłam ciacho bo mi się przysnęło jak usypiałam urwisa i na dodatek tak się teraz zaczytałam że pęknął mi słoik, bo kompoty gotuję. Masakra!!!!!!!!! a to dopiero połowa dnia, a gdzie tam wieczór.

Kasieńko cieszę się bardzo że Oliś w domku i wraca do siebie.
Paula - nie martw się Julką, to na pewno ząbki, ja też to niedawno przerabiałam tylko na szczęście już z piątkami. Jeszcze tylko dwie i będziemy mieli komplet. Alexowi na szczęście pomagają leki homeopatyczne na ząbkowanie więc nocki chociaż super przesypiał.
Asiacur - głowa do góry. Wiem że jest ogromna różnica między dzieciaczkami ze stycznia a tymi naszymi bąblami. Widzę to na placu zabaw. Będę mocno trzymać kciuki żeby szybko się przyzwyczaił.

Teraz uciekam robić obiadek i biżuterię-bo mam parę zamówień i do jutra musi być gotowa. Paula mój D też sobie na dziś zażyczył gulasz :tak::tak:. Mam nadzieję że już nic złego się nie przydarzy.

Życzymy wszystkim miłego dnia. CAŁUSKI> papa

hej
u mnie nic nowego - jesień w powietrzu:-(
asia- ja tak skromnie bo mam dużo pracy tzn. kilku emerytów do odprawienia :sorry:może jak Filip będzie w grupie starszaków to się od nich czegoś dobrego nauczy, ale ci się nie dziwię tez bym się martwiła:sorry:
basia- masz jakiś niefartowny dzień, oby reszta dnia była bardziej udana:tak::tak:

dla wszystkich miłego dnia
na pewno jak zacznie padać to będzie tu tłoczno że nie nadążymy czytać:tak::tak::tak:

Hej!

Wpadłam na obiad, popakować troszkę gratów i mała śpi. Jak wstanie to zmykam malować...

Wszystkim życzę miłego popołudnia.:tak::-) Poobijańcom i pechowcom w szczególności...:-)
Tym co nie mają pogody też ;-):-)

Paaa!!!

jutrzenka ja akurat poszlam do szkoly hehehe
i oczywiscie jak u alex pada i u sylwi pada to u mnie tez!! ale mi sie to podoba...

reklama
Do góry