reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Hej, hej.
Tylko się przywitam i zmykam kłaść spać chłopców. Tadziu od wczoraj ma gorączkę i nie wiadomo czemu bo nic po za nią mu nie dolega. Nawet nie jest senny czy marudny Taki zwyczajny tylko ciepły.
Żyzcę miłego wieczoru i pewnie zaglądnę tu jutro.
Tylko się przywitam i zmykam kłaść spać chłopców. Tadziu od wczoraj ma gorączkę i nie wiadomo czemu bo nic po za nią mu nie dolega. Nawet nie jest senny czy marudny Taki zwyczajny tylko ciepły.
Żyzcę miłego wieczoru i pewnie zaglądnę tu jutro.
alex3meyer
Matka gagatka
Ja tez sie tylko przywitam, bo znow mnie len dopadl i weny brak.....
Kacha- super wiesci!!!:-)
Kacha- super wiesci!!!:-)
stefcia, że co?
a ja myślałam, że na wczorajszym upadku się zakończy ale niestety: jaki poniedziałek taki cały tydzień :-( cały dzień dzisiaj wszystko dobrze a przyjechaliśmy z rowerów, zamykałam okno w korytarzu a że mamy przysłonięte zasłonką pakamerkę nie widziałam jak młoda wbiegała i się zderzyłyśmy po czym gruchnęła głową o posadzkę :---( jutro chyba nie wyjdę z domu :-( serce mi pękało jak płakała :-(
ale już jest lepiej...
dobranoc!
a ja myślałam, że na wczorajszym upadku się zakończy ale niestety: jaki poniedziałek taki cały tydzień :-( cały dzień dzisiaj wszystko dobrze a przyjechaliśmy z rowerów, zamykałam okno w korytarzu a że mamy przysłonięte zasłonką pakamerkę nie widziałam jak młoda wbiegała i się zderzyłyśmy po czym gruchnęła głową o posadzkę :---( jutro chyba nie wyjdę z domu :-( serce mi pękało jak płakała :-(
ale już jest lepiej...
dobranoc!
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hejo
a mnie dopadla chyba jakas wirusowka albo niestrawnosc, zoladek mnie boli, jestem czestym gosicem w pewnym miejscu , mam nadzieje ze do jutra i przejdzie
Weroniczka kuba mial 3 dni podwyzszona temperature, bez zadnych innych objawow, bylismy u lekarza, mialam zbadac mocz ale nie udalo nam sie zlapac w sobote a krotko bylo czynne laboratorium ale juz akurat tez mu przeszlo i jest ok
Kata kurde bidulko, jakiegos pecha macie, ucaluj Kinie
Stefanka falszuje !!!!
Alex hej hej
a mnie dopadla chyba jakas wirusowka albo niestrawnosc, zoladek mnie boli, jestem czestym gosicem w pewnym miejscu , mam nadzieje ze do jutra i przejdzie
Weroniczka kuba mial 3 dni podwyzszona temperature, bez zadnych innych objawow, bylismy u lekarza, mialam zbadac mocz ale nie udalo nam sie zlapac w sobote a krotko bylo czynne laboratorium ale juz akurat tez mu przeszlo i jest ok
Kata kurde bidulko, jakiegos pecha macie, ucaluj Kinie
Stefanka falszuje !!!!
Alex hej hej
Ostatnia edycja:
jutrzenka
yy na moim dziecku nie da sie zrobic pieczatki...
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Dziołszki :-)
Wpadłam się tylko przywitać i życzyć Wam stosunkowo udanej nocy ;-)
Oliś tak mi daje popalić, że padam na pysk, ale nie narzekam, bo to znak, że z nim coraz lepiej ;-) Bidulkowi jeszcze jak na złość ząbki znowu wychodzą, oj nacierpi się ten mój mały mężczyzna :-(
Pa, pa całuski 100000000002 :-)
Wpadłam się tylko przywitać i życzyć Wam stosunkowo udanej nocy ;-)
Oliś tak mi daje popalić, że padam na pysk, ale nie narzekam, bo to znak, że z nim coraz lepiej ;-) Bidulkowi jeszcze jak na złość ząbki znowu wychodzą, oj nacierpi się ten mój mały mężczyzna :-(
Pa, pa całuski 100000000002 :-)
reklama
jutrzenka
znowu pierwsza
Stefanka to niezla ta Twoja Gaya, kuba ok 20:30-21 to juz w lozeczku lezy
Kacha buzi buzi dla Olisia i dla Ciebie
i dla wszystkich buziaczki cmok cmok cmok
Stefanka to niezla ta Twoja Gaya, kuba ok 20:30-21 to juz w lozeczku lezy
Kacha buzi buzi dla Olisia i dla Ciebie
i dla wszystkich buziaczki cmok cmok cmok