reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej, hej.

Tylko się przywitam i zmykam kłaść spać chłopców. Tadziu od wczoraj ma gorączkę i nie wiadomo czemu bo nic po za nią mu nie dolega. Nawet nie jest senny czy marudny:sorry::sorry: Taki zwyczajny tylko ciepły.

Żyzcę miłego wieczoru i pewnie zaglądnę tu jutro.

stefcia, że co? :eek:

a ja myślałam, że na wczorajszym upadku się zakończy ale niestety: jaki poniedziałek taki cały tydzień :-( cały dzień dzisiaj wszystko dobrze a przyjechaliśmy z rowerów, zamykałam okno w korytarzu a że mamy przysłonięte zasłonką pakamerkę nie widziałam jak młoda wbiegała i się zderzyłyśmy po czym gruchnęła głową o posadzkę :-:)-:)-( jutro chyba nie wyjdę z domu :-( serce mi pękało jak płakała :-(
ale już jest lepiej...

dobranoc!

hejo

a mnie dopadla chyba jakas wirusowka albo niestrawnosc, zoladek mnie boli, jestem czestym gosicem w pewnym miejscu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, mam nadzieje ze do jutra i przejdzie

Weroniczka kuba mial 3 dni podwyzszona temperature, bez zadnych innych objawow, bylismy u lekarza, mialam zbadac mocz ale nie udalo nam sie zlapac w sobote a krotko bylo czynne laboratorium ale juz akurat tez mu przeszlo i jest ok :tak:

Kata kurde bidulko, jakiegos pecha macie, ucaluj Kinie :tak:

Stefanka falszuje !!!!

Alex hej hej

Ostatnia edycja:
a co sie dziwisz jutrzenka??
kurcze moje dziecko to chyba jest turbodynodziecko!! biegaa jak szalona tylko oczy zamyka hehe wlosy rozwianee
lata po kwadracie i krzyczy a mi szkoda jej klasc heheh bo jest zabawna :)

Hej Dziołszki :-)
Wpadłam się tylko przywitać i życzyć Wam stosunkowo udanej nocy ;-):-p:-D
Oliś tak mi daje popalić, że padam na pysk, ale nie narzekam, bo to znak, że z nim coraz lepiej ;-) Bidulkowi jeszcze jak na złość ząbki znowu wychodzą, oj nacierpi się ten mój mały mężczyzna :-(

Pa, pa całuski 100000000002 :-)

reklama
znowu pierwsza

Stefanka to niezla ta Twoja Gaya, kuba ok 20:30-21 to juz w lozeczku lezy :tak:

Kacha buzi buzi dla Olisia i dla Ciebie :tak:

i dla wszystkich buziaczki cmok cmok cmok

Do góry