reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
druga;-)i mamy wrzesien!!!:-)

Kacha i my sie baaaardzo cieszymy!!!:tak::tak::-)
zdrowka!!!

Stefa widze teraz Ciebie wciagneły demotywatory;-) zrobiły i nadal robią furore wsrod internautów;-)Dla nas stronka pierwsza klasa!
pewnie wszyscy juz to znaja ale co mi tam....;-)
Demotywatory.pl

Krzysko poszedł do szkoly....na 2 godzinki...malutki bryka sobie to tu to tam....:-):-):-)

obiejrzyjcie do konca,ok??? na poczatku wydaje sie nudnawe....;-)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=APKyPYR7jAk"]YouTube - Od tyłu i klasycznie by CeZik[/ame]

paaaaaaaaaaaa:-):-):-)

milej pracy!!!

Stefanka nie trafiłaś bo ja nigdy nie mieszkałam w bloku:-p:-D:-p

Dotka Twoje obejrzę później, ok?? Teraz nie mam aż 4minut:-D

Kasia super że jesteście już w domu i powoli dochodzicie do siebie:-)

Ja dzisiaj jadę na kulki z moim wariatem a potem pewnie do parku bo pogoda ładna:tak:

hejka
my planujemy wędrówek c.d.
wpadłam sie przywitać.
Dotka -dobre!!!!
Basiu-strasznie mi przykro!!!!!
Jutrzenka-wypoczywamy wypoczywamy :tak:-tylko szkoda że za kilka dni laby się skończą.:crazy:
Kacha-cieszę się że już masz Olisia w domu-nadal życzę Wam zdrówka.
Stefanka-ja takie bloki mam przed sobą jak wyglądnę przez okno.:-D

miłego dnia kochane babeczki.
:cool2::cool2::cool2:

Hej Kobietki :-)

Po mału się odgracam z tego co mi nie potrzebne... Tyle tego wszystkiego... :eek:
Jeszcze mała tak mi daje od wczoraj popalić że nie wiem jak się nazywam... Muszę chyba jakiś nerwosol sobie kupić bo nie wyrobię... Tylko mama i mama... Beczy, jęczy i cały czas musi mnie widzieć, najlepiej żebym cały dzień koło niej siedziała... A jak nie siedzę to mi stoi między nogami... :confused2::crazy: koszmar jakiś!
Zajrzałam jej dziś w paszczę i chyba wczoraj przebiła się górna trójeczka i druga zaraz będzie na wierzchu...:tak: może to powód całodziennego płaczu...

Kacha super że Oliś dzielnie walczy w wirusiskiem! Prezesik nasz...

Baśka! Trzymaj się kobitko! :tak:I strasznie przykra musi być taka strata. Współczuję :zawstydzona/y:

Dota na początku myślałam że to jakiś idiota :rofl2::-D dobry gość!

Idę robić obiad... ;-) mąż zażyczył sobie gulasz... to będzie ;-)

Hej!

No i zaczął się rok szkolny, buuuuuuuuu... Jak mi się nie chce pracować:wściekła/y::wściekła/y:
Poza tym Filip ryczy jak zostaje w żłobku. Został przeniesiony do grupy starszaków, a tam dzieci od niego o rok starsze. Jednak widać różnicę między dzieckiem urodzonym w styczniu a w grudniu. Przynajmniej jeszcze na tym etapie. Tak mi go szkoda... I ciągle się zastanawiał jak on sobie tam poradzi. Przecież te starsze dzieci są już w miarę samodzielnie, same jedzą, wołają siusiu, a on... Czy go panie dokarmią, zmienią pieluchę? O rany, chyba osiwieję...

Grzechotka, Ataata, jak debiut żłobkowy? No i Grzechociu, znalazłaś pracę?
Paula, u nas to samo. Wycie i jęczenie. Ale Filip to chyba właśnie żłobek odreagowuje. Choć do paszczy mu ostatnio nie zaglądałam.
Aga, co tak skromnie?

Jakoś słabo się to nasze forum kręci. Nikomu się nie chce pisać czy co?

hej babeczki laseczki :-)
przywitam się wrześniowo :-p

wykorzystujemy każdą wolną chwilę na spacery o pogoda u nas ładna i szkoda słoneczka.
wczoraj przymulona chodziłam i niewyspana bo mi komar w nocy nad uchem brzęczał i mnie podgryzał :wściekła/y: skutek tego taki, że nie dopilnowałam młodej na placu zabaw i spadła z 1,5 metrowego pomostu na plecy! :-( całe szczęście na miękki piach i nic się nie stało poważnego tylko lekkie otarcie na rączce i siniak na nóżce.
a dzisiaj w nocy dokuczała mi wyrzynająca się ósemka :baffled: cała lewa strona twarzy mnie boli: ucho, oko, migdał. i najbardziej dokucza w nocy więc nie dziwię się maluchom, że mają trudności ze snem :no:

popołudniu pewnie skoczymy na wycieczkę rowerową na plac zabaw na innym osiedlu. kini bardzo się jazda spodobała! sama nawet kask zakłada na główkę i mówi tast :-) bo nie wymawia k tylko t ;-)

a w ogóle to rozglądamy się pomału za większym mieszkaniem :zawstydzona/y::tak:

Asia ja myślę że każdy stara się jeszcze kożystać z pogody... Niedługo znów tłoczno się zrobi jak deszcze i śniegi przyjdą...

Mała śpi już chyba ze 3h :szok: a powiem wam że nie pamiętam kiedy ostatnio spała w dzień... Dziś wstała o 5:30 :eek:to pewnie dlatego odsypia :cool2:
Generalnie drzemka w dzień poszła w niepamieć bo dziecko sypia do 8-9...

Jak obiadek się zrobi to idę do mieszknia. Poczekam u mamy na D. Jak wróci z pracy to zabiera się do roboty ;-)

reklama
Dotka obejrze w domu bo tu nie moge

Sylwia to milego spacerku i kulkowania ;-):tak:

Kasia milych wedrowek

Paula moze jak zabki wyjda to humorek Julci sie poprawi :tak::tak:. Udanego szykowania mieszkanka :tak:

Aga witaj

Asia szkoda ze juz po wakacjach, moze Filipek sie przyzwyczai i bedzie dobrze

Kata o rany, dobrze ze nic sie nie stalo, i powodzenia w poszukiwaniach mieszkanka :tak:

zaraz lece do domku i potem z kubulakiem na spacerek, paaa

Do góry