reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam z rana... :-):-):-)

My już po sniadanku...

Apropo sniadanka to naszła nas dzis ochota na jajecznice z parówkami i cebulką... :tak:
Paróweczki podsmarzone, cebulka zduszona, wbijam jajko i co? Zbuk!!! :wściekła/y: Kuźwa mac!!! Sprzedają takie gó*no w sklepie :wściekła/y: Smród w kuchni jak nie wiem co... wrrr.... :wściekła/y::crazy:

No i od początku... już nic się nie trafiło...
teraz bede jajka do miski wbijała bo szkoda tyle żarcia wywalac... :-(

A po następnie jajka to chyba na targ skoczę... :sorry2:

Sylwia nic się nie chwaliłas że autko zmieniasz? To co teraz masz? :-)
A te oczekiwania do lekarza to na prawdę koszmar... :baffled:
U nas w przychodni jest np. tylko jeden gin i 3 miesiące się czeka na wizytę :szok: nie ważne że po samą receptę... :rofl2: jaja se robią...

Alex to do roboty się bierz... :-D

Elcia ale Ty rozmowna... :rofl2: dawaj tu do nas a nie tylko dzień dobry... :-p

Kasia wrzosiki piękne!:tak: pozazdroscic... ;-) albo nie zazdroszczę... niech długo stoją :-)

To wyruszacie niedługo w podróż?:-) fajnie:-)

Kacha :-D to teraz po co Ci ten dermatolog? :rofl2:

Grzechotka dla Ciebie też miłego dnia :-)

Asia do mnie nic nie piszesz to ja do Ciebie "HEJ!!!" :-):-):-) (zaczepię Cię):-p:rofl2:

Małej wczoraj kupiłam piłkę z teletubisiami i tak się cieszy... ciągle z nią chodzi...

A wiecie co ona robi? Jak się bawi lalkami to odsuwa sobie body albo koszulkę i daje lalce cycya :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D normalnie szok... podpatrzyła jak Martyna Amelkę karmi i papuguje... :rofl2:

Poza tym to przystawia się cioci do cycka. Cofnie mi się dziecię :-D

Paula mój Marcel co prawda do cycka nie podchodzi ale za to pakuje się do małej koszyczka:baffled: Ale tak poza tym to nie papuguje nic, raz tylko jak nie mógł znalezc swojego smoka to chycił Olivki:sorry2:
Jeśli chodzi o auto to tym razem kupiliśmy mazdę, fajna, podoba mi się:tak: Jest mazda, jest jazda:-D:-D:-D

Kasia nigdy nie miałam potrzeby dostac się do specjalisty węc nie wiedziałam że takie odległe terminy są:baffled:

Asia
to mówisz że mężowi karnetami płacą:-D:-D:-D:-D

Ja dzisiaj wreszcie zobaczę się z moją siostrą i siostrzeńcami:tak: Byli w Polsce na urlopie ale mam już ich spowrotem:-)

:-D:-D:-D Sylwia u nas smoczek Amelki jest obiektem pożądania numer jeden!!! :-D:-D:-D

A no Mazdy fajne autka. :tak:Mój tata je lubi. Teraz ma starą 626 ale kupuje MPV bo twierdzi że musi zapakowac w nią wszystkie swoje dziewczyny :-D:-D:-D ma 3 córki, dwie wnuczki i żonkę więc akuracik... :-D:-D:-D ahhh... ten mój tata... :-D

Sylwia, płacą mu złotówkami(chyba, hehehe), a ubezpieczenie rodziny dodatkowo. Niestety, musi za to płacić, bo nic za darmochę. Ale dobre jest to, że przychodnie mają prywatne :-)
Mazda to fajny samochodzik. Mógłby mi ktoś kupić :-D:-D:-D

hej
wow elcia to ja nie widzialam ze teraz do ciebie trzeba po angielsku rozmawiac ?!? kto ci teraz to co napisalam przetlumaczy ??
paula jestem taka zawiedzona...mnie to nawet nie zaczepilas...:wściekła/y:
kal.aga ty sie do mnie wiekki nie dezwalas :szok:
sylwia uuu mazda sie wozisz ty lansiaro hehe :-p
kacha i sylwia no jak sie mieszka na polakowie to wiadomo ze problem z terminami do specjalistow :) u mnie nie ma takiego problemu w dodatku juz zbliza sie moj kolejny termin obciecia palca :(
alex boli to ze na ploty po innych watkach latasz :no:
asiaa jak Fifcio sie czuje ?? jak nocka ??
reszcie ( z malymi wyjatkami ) przesylam usciski :) :blink::blink::blink:
aaaa nieee !! wszystkim paniom ktore nawet o mnie od rana nie pomyslaly dedykuje obrazek :-D

Czesc :-)
Stefanka- Ty zazdrosniku jeden....:-D Mowisz tak jak ja bym conajmniej jakies tajemnice stad wynosila.....
Paula- no Jula mnie rozrbroila z tym podawaniem cyca lalce...:-D:-D

Dla wszystkich panienek milego dnai....:-)

reklama
Stefanko jak Cię nie zaczepiłam? Znów zapomniałas popatrzec w niebo i przeczytac wiadomosc ode mnie... :sorry2::rofl2:

Alex jak to dla panienek miłego dnia? :-D czyli tylko sobie i Stefance i Kasi życzysz? A nam? Tym co już nie panienki? hihihi :-D czepiam się...

Ostatnia edycja:
Do góry