reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
jutrzenko! paula klamie - jutro bedzie gorzej hehe wiec odpocznij i zbieraj sily na wojne :)
alex wez ty nie wypisuj ze chcesz drugiego dzidziusia na innych watkach!!!!!! w koncu jestes nasza wlasnoscia!!

Czesc i czołem robaczki moje kochane:-):-):-)

Stefanka może w Adamsie jeszcze zobacz buciki:-) Ja to musze do mothercare wybrac Marcelowi dokupic trochę rzeczy bo biedak powyrastał:-(

Ja dzisiaj śmigałam sobie moją nową furką:tak: Wcześniej miałam minivana i teraz w zwykłym sedanie czułam się normalnie jak w gokarcie:-D tak nisko:-p
A tak pozatym to u nas nudy, nudy, nudy:baffled::dry:

Aaaa i jeszcze zapomniałam napisac ze dostałam wreszcie skierowanie do pediatry z tym Marcela niejedzeniem i wizytę wyznaczyli mi dopiero na 7 października:szok::szok::szok: Szokozja normalnie:eek:

Jutrzenka nie słuchaj Stefanki, jutro na pewno będzie lepiej :tak:
Sylwia nie przyzwyczaiłaś się do tutejszej służby zdrowia? ;-):-p Ja do tej pory czekam na termin wizyty u dermatologa w szpitalu, a po wysypce już śladu nie ma :-)
Alex na co będziesz czekać, bierz się do roboty :-D

dobry dzień
my już prawie na walizkach :-)
wczoraj jeszcze byliśmy w gościach (fotki wrzucę)
mam jeszcze trochę do zrobienia
chciałam sobie też włosy malnać-bo takie wypłowiałe mam.
i poczytać Was trochę bo mam małe zaległości.:tak:
Aga-obiecany wrzosik :tak:;-)
wrzosik.jpg

EDYTUJĘ-
bo jeszcze żadna z Was nie wstała!!!!-POBUDKA!!!!!!!!

Stefanko-no jakoś sie nie zdarzyło :-D-co do prania dywanów metodą odkurzania-u nas był taki jeden facet który jeżdził po domach i świadczył takie usługi-ale mu sie zmarło.....
Kata-dzięki-no gapa ze mnie.
Dotka-to miałaś poszukiwanie :blink:
Alex-do dzieła:-D:-D:-D marsz!!!!
Kacha-dobrze gadasz :tak:-dać Ci wódki :-D

Ostatnia edycja:
hej

ja wstałam :-D:-D

:-Da my sie umówiliśmy do dentysty z kubusiem na 4 września
a poza tym to 3 dzień z rzędu straszliwie boli mnie głowa chyba oszaleje chybva coś kwitnie bo zawsze o tej porze mnie głowa boli straszliwie no i kuba też kicha i kicha

dla wszystkich miłego dnia

reklama
Hej!

Oooo, Elcia jak się rozgadała - goog, good, Elcia!
Sylwia, to fatality z takimi odległymi terminami. U nas w publicznych placówkach to samo. Dlatego ja się cieszę, że mam karnet do prywatnej kliniki i na lekarzy nie muszę czekać. Jedyny pożytek z mojego męża pracy, hehehe
Jutrzenka, życzę Ci, żeby dziś było lepiej niż wczoraj. A co do pracy? No fakt, wszystko zależy od ludzi.
Alex, TY to działaj nad rodzeństwem dla Olisia a nie tylko gadasz, że chcesz.
Kasiamaj, to udanego wyjazdu życzę. Szerokiej drogi i pięknej pogody.
Grzechotka, może to migrena??

Do góry