reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Paula- po dluzszej chwili tak myslalam, ze ktos na pewno cos o tym napisze.....:tak::-D Zawsze mozecie pomarzyc, ze jestescie panienkami......:-D:-D A tak serio, to oczywiscie ze dla wszystkich zycze milego dnia :tak::-)

Paula, mam pytanko, czy ten odpowiednik tantum verde (hascosept, tak?) jest dobry? Ile kosztuje i czy znaczna różnica jest w cenie jeśli chodzi o tantum?

witam:-)
hej

kal.aga ty sie do mnie wiekki nie dezwalas :szok:
bo ja się ciebie boję;-):-D:-D wczoraj pisałam o godzinie 13.32 str.3159:-D:-D:-D a wiesz gdzie w Polsce można taki odkurzacz piroący wypożyczyć ? wiem że mozna kupić, taki antyalergiczny za 5000 zł. U mojej siostry robili prezentacjei i jej dom wysprzątali przy okazji:tak::tak::-D:-D
kasiamaj- dziękuję:-):-):-) i udanej podróży:tak:
grzechotka- zdrówka dla was, żeby głowa przestała boleć i katar poszedł precz:tak:
dota- to rzeczywiście miło nie było, ale dobrze że się znalazł bo Krzyś by chyba tego nie przeżył gdyby nie znalazł się, na kim by spał:-D . Twój pies to też golden? (nie znam się na rasach psów ja ma kudelki za które nikt by mi złamanego grosza nagrody nie dał gdyby zaginęły). A co to za folia na podłodze, nie mogę sobie tego wyobrazić?:confused::confused::confused::confused:
jutrzenko- ty stanowczo za dużo pracujesz, szanuj się;-):-D
sylwia- ja też chcę mazdę, mój stary prawie pełnoletni passat się rozpada:wściekła/y::wściekła/y:
Jedyny pożytek z mojego męża pracy, hehehe

asia- tą pracę to chyba dodałaś później hihi;-)zartuję oczywiście, ja ma hascosept, ale nie pamiętam ile zapłaciłam, ale daje nie wiele:no:
paula - zabawnie to musi wyglądać Julka karmiąca lalę, mojej siostry młodsza c coreczka też tak robiła:-D:-D
elcia-
jak zwykle rozpisana:-D:-D:-D
a my po południu ruszamy chmielakować się:-):-):-):-) zaczniemy od wesołego miasteczka:blink::-)

Hej z wieczora!

Asia u nas działa tak samo Hascosept jak i TantumVerde. Pierwszy kosztuje 15 a drugi 30zł. :sorry2:;-):tak:

Stefanka może Jutrzenka tak ma... :rofl2: ja nie zawsze... :baffled::-D

Alex ja się tak lubię czasem przyczepić :rofl2:

Aga oj śmiesznie to wygląda, śmiesznie... :-D

Idę bo mam stertę prasowania... :baffled:

dobry wieczór
i właściwie dobranoc :tak:
wpadłam Wam tylko życzyć dużo słoneczka.
i się na jakiś czas pożegnać.
hahahha-"maj" nie będzie Wam przez jakiś czas głowy zawracać :-p
do kolejnego napisania
pa kochane.;-)

reklama
Do góry