reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Wiesz stefanka z dziewczynkami to rzeczywiscie nie latwo.... tak mi sie wydaje. Oliwier nosi przwaznie adidaski, a te kupuje w sklepach sportowych. Z dziewczynka o tyle jest trudniej, ze chcialoby sie kupic jakies ladne buciki, niekoniecznie adidasy, a poza Clarksem to na prawde nie wiem gdzie jeszcze szukac....:confused: Moze BHS?, mothercare? Nie wiem....:sorry:

wiesz kupilismy jej nike i zawsze kupujemy sportowe ale tez chcialam takie troszke bardziej odkryte.
a co z teszta pan ?? spia czy co??

Ja mam z butami jeszcze większego ćwieka :sorry: Znaleźć tu obuwie ortopedyczne dla Olisia graniczy z cudem, więc z Polski mam wysyłane, ewentualnie jakieś adidaski mu kupuję. Fakt, że jeszcze nie chodzi,ale do nauki stawania chociażby potrzebne mu porządne obuwie. Kurcze tak pięknie się dzisiaj ten dzień zapowiadał, a pogoda taka w kratkę jest.
T. śpi, Oliś szaleje i pierdzi, a ja w tym smrodzie siedzę i już mi jego gazy na łeb padają :-D:-D:-D

Witam się z wieczorka.

Moja córka usnęła w drodze do domku od babci. Ja byłam u ginka po recepty z mamą a ciotki się zajmowały Julcią.

Stefanka u nas kaszka łyżeczką nie zawsze zjedzona a szkoda wyrzuca. Mam smoczki z Canpola do kaszki ale troszkę je nacięłam... ;-)zjada koło 250ml.

Kasiamaj ja już dawno pisałam o Tantum Verde. Żele nie działały i zawsze na ząbkowanie psikamy się włanie tym. Super działa :-):tak: Widzę że małej kiełki idą to pewnie trzeba będzie wyją z apteczki niedługo.;-)

Co do dywanów, to jako nie przekonuje mnie pranie nałożenie piany i odkurzenie :eek: Odwierzy tak ale nie prac. Zwłaszcza że tam pisze- nie dopuscic do przemoczenia dywanu... :eek::confused2:
Ostatnio to prałam jak D nie było. Zabrał mi tata dywany do siebie na podwórko namoczyły się dwa dni w deszczu,:sorry: i szorowałam szczotą. Wlałam do wiadra wrzątek, proszek do prania i jazda. Dywany jak nowe i pozbyłam się smrodu psa siuskow... bo o to glownie chodziło... ;-) Potem płukanko szlaufem na trzepaku i jest super :tak:

Dla niewymienionych buziaki :-)

Witam, wrocilam ze szkolenia, trwalo raptem 4 h to niby polowa mojej pracy a jestem gorzej zrypana jak normalnie. Rany dojechac do tych Siedlec i wrocic to jakas porazka :angry::angry:. Skonczyla szkolenie o 14 a jedyny autobus do Warszawy byl przed 15 :crazy:, wiec godzine czekalysmy :angry::angry::angry:, jechalismy ponad 1h a to tylko 50 km, jakby nie mogli tych szkolen w Wawie robic, tam mam autobus co chwile bo kilka prywatnych przewozniikow jest a z powrotem z centrum to pelno tych autobusow :tak::tak:.
Masakra normalnie, w Wawie w Izbie Skarbowej to obiad, kawka ciastko w kosztach szkolenia a w siedleckim osrodku zamiejscowym nic :no:.

Jutro znowu do pracy, kurde nawet nie wiecie jak mi sie nie chce, atmosfere mamy do bani :no::no::no::no: boze ile sie u nas porobilo rzeczy to szok, to juzz nie ten sam urzad niestety co jeszcze miesiac temu. Szkoda bo tak fajnie bylo. Ale moze to kwestia czasu i wszystko wroci do normy

Sorry nie nadrobie bo jestem padnieta, po powrocie zaliczylam jeszcze ponad 3 godzinny spacer, ide sie zaraz umyc i chyba sie poloze i pogapie w tv bo nawet pisac nie mam sily.

no tak... jak zwykle jak się rozpiszemy to jutrzenka ma mnóstwo pracy :angry:

hmm jakos nie kumam o co chodzi :eek::eek:, normalnie chyba podwazasz moja prawdomownosc ;-):sorry::sorry:. A pracy mam za dwoje bo kolezanka poszla na 2 tyg urlop i mam dwa rejony zamiast jednego.

i dlatego ja mam w domu folie na podlogach....hihi:-D:-D

hehe jak u rodzicow Frani Maj w Niani :-D:-D:-D. A pupy Wam sie nie poca jak na nich siedzicie :-D:-D

Dla niewymienionych buziaki :-)

o to dla mnie, dzieki :-)

i chyba tyle bo wysiadam :sorry::sorry::sorry:, postaram sie jutro z pracy cos naskrobac jak bede miala chwile wytchnienia :sorry::sorry:

ide sie kapac, moze jeszcze zajrze

a jak nie to

dobranoc pchly na noc karaluchy pod poduchy

reklama
jutrzenka- chamstwo.... i to jakie! :szok: Juz ja dobrze wiem ze Ty do tych Siedlec z nadzieja na jakis alkocholowy poczestunek jechalas.....:-p;-):-) A tu lipa! :-D:-D Moze nastepnym razem.....:-D:-D:-D

Do góry