reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej

yyyyyyyy bólu głowy ciąg dalszy :baffled::baffled:

a ja wam cos opowiem kuba jak chodzi z gołym tyłkiem to oczywiście bawi sie siusiakiem cały czas mu zwracamy uwagę że nie wolno wiec ostatnio położył sie na kanapie przykrył poduchą i tak leży ja patrzę a on pod tą poduchą majstruje sobie cwaniaczek jeden a jaką mine skruszona zrobił jak go przyłapałam:-D:-D:-D:-D

no i od paru dni kuba ma kary stanie w kacie ale nie za bardzo jaży o co chodzi i sie śmieje i uieka z konta a tak si rechocze że po jakis 2 min to i mnie juz sie śmiać chce ale musze byc twarda i znaleśc sposób na tego zbója :-D:-D:-D

dla wszystkich ładnej pogody życze bo u nas marnawo oj marnawo

Hej Dziewczynki :biggrin2:
Wczoraj przyjechał mój brat, więc dzień upłynął nam na opowieściach z domu, a dzisiaj pewnie ruszymy w miasto,a później grilla odpalimy:tak:
Życzę Wam Wszystkim udanego weekendu :biggrin2:

Dzien dobry,

w sumie nie wiem co pisac bo czytalam wczoraj i mialam odspisac ale moj zasilacz z laptopa sie zepsul, tzn juz kiedys przerwalam kabel i byl lutowany i kuba mi wczoraj chyba urwal jak sie obok krecil. A ze czesc winy zwalilam na R i mu wypominalam to sie wkurzyl i mi nie naprawil :crazy:. A ja honorowo ogladalam tv i go nie prosilam, w koncu bez kompa jeden dzien mozna przezyc ;-);-):-D:-D.
Dzis wstalam i sie nie odzywalam, wzialam kompa wynioslam do spizarni (jak popsuty to po co w salonie mial lezec) i R mowi do kuby choc naprawimy mamusi tego laptopa, nie bedziemy tacy jak ona ;-);-):-D:-D:-D. I mi naprawil wiec ja zrobilam sniadanie :-p:-p:-p

Takze Stefcia wczoraj byl u mnie wyjatek :-p:-p:-p:-p

Kasia szerokiej drogi i milego wypoczynku :tak::tak:

i tyle bo nie chce mi sie od nowa czytac wczorajsze dnia :sorry2::sorry2::sorry2: i tylko to zapoamnietalam :-D:-D:-D

jutrzenka to ty prawdziwa kobieta dyplomatka jestes :)) zazdroszcze opanowania bo ja bym juz pewnie grozila ze do sklepu po nowego lapka jade!!
tak teskanie za viki a ona z tym mezem to juz calkiem o nas zapomniala !!! VALDI ODDAWAJ VIKI!!!
grzechotka a ty masz migrene ?? czy tak poprostu cie boli ?? bo nie wiem czy pamietasz rade na bol glowy hehe chyba elcia ja stosuje :))
aa jeszcze dodam - jutrzenko - to jak po slubie tak sie zmienia to ide dzis suknie ogladac!! ale wiecie ja zawsze marzylam o podwojnym slubie wiec albo alex musi sie zdeklarowac albo ktoras rozwiesc!!

Hej hej :-)
Tylko sie przywitam i lecimy na zakupki.....

Acha stefanka- alex nie predko sie raczej zdeklaruje.... choc kto wie....
Ladne tam macie przedszkole Ty moja poszukiwaczko przygod.....:-p;-):-D

Stefcia spoko ja mam jeszcze swoja, co prawda sprzed 9 lat ale jest jak wino, im starsza tym lepsze, zreszta moda czesto wraca po latach wiec bierz i sie nie krepuj

Alex udanych zakupow :tak:

kuba spi ja poprasowalam i zerwalam miske borowek i teraz sie gotuje i bedzie sok do sloikow. Juz tydzien temu robilam, nawet niezly, nie to co malinowy ale ok.

co dzis robicie kobialki, ja siedze w domu, pogoda slaba to nawet wyjsc na browarka nie mozna ;-);-)

reklama
aa Stefcia a co za meksykanskie cudo robilas, pochwal sie i dawaj przepis (no chyba ze ten przepis to wyjmij garnek, odkrec sloik podrzej 15 min i gotowe :-p:-p:-p:-p)

Do góry