reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No to wychodzi na to że jednak nie będę rodziła w grudniu:happy: . Pęcherzyk o średnicy 2,7mm ok 2-3 tydzień ciąży więc rozwiązanie wypada mniej więcej na połowę stycznia. Mam się zgłosic za dwa tygodnie wtedy założy mi książeczkę ciąży i wyznaczy dokładny termin. Jak na razie pobędę sobie z Wami żeby mi było raźniej:tak: a jak założą wątek styczniowy to będę tu i tam:-)

reklama
Czesc Dziewczyny :-)
Jak dobrze wrocic po weekendzie ale jak pomysle ze teraz kolejny tydzien do weekendu...wrrr. Ale coz.
Moje dolegliwosci chyba sie pogarszaja :sick: Strasznie mnie mdli i to caly dzien :no: boje sie jesc,pic. Tylko woda. Ale coz przeciez chcialam tego Dziecka,co ja gadam nadal chce i bede je mocno kochac :)

soida Ty Nas nie strasz kobieto i badz dobrej mysli. Teraz juz niech Nas nie ubywa tylko przybywa :tak:

Ataata musze sprobowac z tym chlebem albo sucharkiem. Zreszta moja Babcia mi tez ostatnio to doradzala.

A tak po za tym witam nowe mamy Grudniowe. Gratulacje!

czesc Ataata ;-) jak sie czujesz? Twoj pomysl ze skorka pomogl...nie zapeszajac ale dzis czuje sie lepiej :)

Moje mdłości teraz nie są aż tak uciążliwe. Tylko spac mi się chce cały dzień:sick: . Teraz jak mam tą możliwoś bo Julka śpi to siedzę tutaj :-p

Wiem wiem, już przeczytałam. Fajnie, że pomogło:-)
Ja sie czuje nijak:sick: miałam sprzątać chaupe ale mi sie wogóle niechce:baffled: nic mi sie niechce. Ide sie chyba położyć, choć itak nie zasne. No ale zaczyna mnie znowu mulić. Mam już dość tago ciulowego samopoczucia i tych chuśtawek nastrojów i pomysłów:sick:

czesc dziewczynki,ja tylko na chwilke,jakos nie mam ochoty na neta.Objawow dalej zero.W poniedzialek mialam bole jajnikow.Czymalo mnie jak w termosie 6 godzin !! Az Jerry zadzwonil do lekarza,a ten mi kazal wziasc paracetamol :baffled: Tu paracetamol jest na wszystko.Powiem wam jutro co sobie kupilam.Mam pytanie do SABRINY.Powedz mi czy doktorek sluchal seduszka twojego malenstwa?? Ja mam wizyte w czwartek,a moja ciaza w czasie pokrywa sie z twoja,dlatego jestem ciekawa.Powiedz cos wiecej,bo ja sie martwie troszke.U mnie nic a nic,tak jak pisalam zero objawow,cyce takie jak byly,temp dowcipana ponad 37,
do jutra laseczki

Kindzia100 sorki ze sie tak wtrynie tutaj na wasz watek ale chce ci tylko powiedziec ze na sluchanie serduszka jest jeszcze za szybko chyba ze Dopllera sie robi to tak ale w tak niskiej ciazy jest to niewskazane ale ja musialam miec to robione a ja mieszkam w niemczech i tez lekarze pozwalaja tylko brac Paracetamol:baffled: :tak: .Zycze wszystkiego dobrego:tak:

czyli mowisz IRTASIA ze serduszka nie bedzie slychac?? Szkoda.Widze ze Holandia i Niemcy tak samo sie lecza ;-) paracetamolem.
Milego wieczorku paaa

reklama
hej, a ja jestem w domu. mama, babcia i ciocie przygotowywuja mi same frykasy, a ja mam taki nawrot mdlosci, ze jak zjem talerz zupy to juz jest sukces :-( :-(
bardzo, bardzo mnie to doluje.
no i nie mam juz zadnych zachcianek.
na dodatek schudlam 4 kg. za to brzuchol chyba cos rosnie bo wyjelam pasek ze spodni ;-)
nooooo, mam nadzieje ze reszta laby bedzie dla mnie laskawsza :))
ataata, uszy do gory!!!
moja mama mowi, ze jak bede tak narzekac i sie kwasic to dziecko bedzie marudne, wiec juz chocby z tego powodu usmiech wskazany ;-)
zartuje. ja tez mam czasem takie zjazdy, ze nic nie jest tego w stanie powstrzymac.
trzymajcie sie!

Do góry