reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja dzis od rana mam plamienia i bardzo boli mnie brzuch. nie mam pojecia, co robic :-:)-:)-:)-(

hejka ja tu na moment i przepraszam ze sie wtracam

ale jak najszybciej na izbe przyjec do szpitala,ja tak mialam w 13 tc:tak:
mnie gin powtarza---bol brzucha--szukac lozka
silny bol+plamienia---szukac szpitala

pozdrawiam i mam nadzieje ze bedzie dobrze

Wiki, Sabrina witajcie grudnióweczki;-)

belka ja na mdłoiści robie to co moja mam mi poleciła... tzn mnie zaczyna mdlić jak tylko sie przebudze, więc mam przygotowaną na stole skurke od chleba albo jakiegoś sucharka. I jak tylko poczuje mdłości zjadam to a potem jeszcze leże chwile. Nawet pomaga, przynajmniej mi, bo jak wstaje to jeszcze tylko chwileczke jest mi niedobrze a po chwili już ok:-) Tylko ważne żebyś tą skurke miała tak pod ręką, żebyś z łóżka nie musiała wychodzić.
Sprubuj może i Tobie pomoże;-)

soida migiem do lekarza dzwoń!!! Mój gin powiedział, że jak bym miała bóle brzucha mocne, albo plamienia to od razu mam brać za tel i do niego dzwonić, bo niestety planienia nie wróżą dobrze:sick:
Trzymaj sie i mam nadzieje, że będzie ok

witam Was!!!!
O jeny:-( jedz natychmiast do szpitala :-( z tym nie ma zartow a pozniej napisz co Ci powiedzial,trzymam kciuki i trzymaj sie jestesmy z Toba.
Ja dzis znow jak co dzien mialam poranne wymioty sprubuje jutro z ta kromka chleba ciekawe czy i na mnie podziala.
Pozdrawiam i zycze milego dnia

Cześc dziewczyny:-)
Mam na imię Barbara. Wczoraj wieczorem zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki:tak: . Wg moich obliczeń rozwiązanie wypada na grudzień. Mamy już córeczkę Julcię która przyszła na świat 17 grudnia 2005 a żeby było ciekawie to ja jestem z 4 grudnia a mój mąż z 1 grudnia. Ta ciąża nie była do końca planowana ale baaaardzo się cieszymy bo gdyby nie ta wpadka to świadomie ciężko było by się zdecydowac na drugie :-p . Jutro wybieram sie do mojego gina jeśli będzie przyjmował przed 1-3 maja, jeśli nie to dopiero w piatek.
Po wizycie wkleję linijeczkę ciążową :happy:

reklama
Do góry