reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc Dziewczyny :-) Ale zmeczenie mnie trzyma. Moj maz ostatnio zaproponowal zebysmy w weekend wyszli gdzies wieczorem,ale po co ja gdziekolwiek pojde kiedy juz o 21:00 chce do lozka... Wyspie sie za wszystkie czasy teraz:-p
Wiecie juz wczoraj powiedzialam rodzinie o ciazy. Moja kuzynka wczoraj urodzila synka,dwa tygodnie po terminie. Wywolywali jej ciaze.
Juz nie moge sie doczekac kiedy to ja urodze mojego Bobaska :tak:

milego dnia

reklama
Kindzia100 trzeba miec nadzieje. To pewnie jeszcze wczesna ciaza :dry: nie martw sie na zapas.
Czesc Dziewczyny :) Jak sie czujecie?
Wiecie moze co z soida i dotaZ dlugo juz sie nie odzywaja.

sabrina trzymam kciuki :)

Cześć dziewczyny nie było mnie jakieś 2 tyg a tu tyle zmian , ale wczoraj wróciłam i teraz bede nadrabiać;-) Zaras zabieram się do czytania:-) Normalnie stęskniłam się za WAMI:zawstydzona/y: :-)

czesc dziewczyny.Dzis o 11.30 mam dzwonic do lekarza,bede wtedy wiedziec jak wysoke jest HCG.Trzymajcie za mnie kciuki,dam znac potem :sick:

Doticzka gdzie bylas tak dlugo? jak sie czujesz? Jak Twoje dolegliwosci?

Kindzia100 nie martw sie bedzie dobrze :tak: glowa do gory!

Cześć grudniówki ;-)

Ja wczoraj byłam na ognisku... Zrobiliśmy 2 garnki prażonego, kiełbasy i to wszystko zjedliśmy:laugh2: Oczywiście wszyscy sie połopijali... no porócz mnie;-) Wypiłam jednego redsa i nażarłam sie jak świnia:laugh2: Było całkiem fajni, do domu wróciliśmy koło 12 w nocy. Aha wracając do domu, nie wiedzieć czemu, ale wpadłam do rowu... z syfną wodą...:laugh2: I dziś buta doprać nie moge:baffled:
Ide na taras gębe do słońca wystawić, bom blada jak śmierć!

Kindzie trzymam kciuki:tak:

Doticzka dopisze Cie ale później oki;-)

Miłego dzionka lasencje

Ataata fajnie ze sie troche rozerwalas :) My moze w ten weekend gdzies wyjdziemy. To bedzie ciezkie ale moze uda mi sie nie zasnac o 21:00 :-D

Kindzia100 co z Toba? Znasz juz wyniki? Mialas napisac jak cos bedziesz wiedziec. Jak sie czujesz Ty i Twoje dziecko?

reklama
Do góry