reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej kobitki;-) U mnie niestety zimno w mieszkaniu i zdaje się że złapało mnie przeziębienie bo gardło daje mi się we znaki plus katar itp:no: A jutro mam 2 egz , już dzisiaj nie poszłam na jedne no ale jestem na zwolnieniu L4 wiec mam do tego prawo ale jutro chciałabym podejść do egz i mam nadzieje że mnie bardziej nie rozłoży:tak:

Doticzka kuruj się, kuruj...
Stwierdziłam, że na dzisiejszej wizycie też poproszę gina o zwolnienie, do wyjazdu zostały jeszcze tylko dwa tygodnie, a jeszcze trochę rzeczy mam do załatwienia.
Tym bardziej, że siedzę 8 godzin przed kompem w pracy, a nie powinnam i kilka razy dziennie biegam po schodach w tą i z powrotem na drugie piętro.

Witam panienki!!!:-)

Zapomniałam co chciałam napisać....:baffled::-D

Poczytam sobie jeszcze raz, co tu napisałyście....

Kurcze trzeba jakiś obiadek zrobić a ja godzine w wannie siedziałam...tak mi czas zleciał. Zajrze później:-)

papa

Witajcie Kochane :-)
Po wczorajszej wizycie jestem nieco spokojniejsza ;)
Oliwierek ładne rośnie, teraz kosc udowa jest tylko o 7 dni krótsza od terminu z OM, ale mieści się w normie :) Poza tym krzywa cukrzycowa jest w porządku, a tak się tego obawiałam, bo pochłaniam kilogramy słodyczy ;-) Młody waży już 934 g, także duży facecik z niego się robi, a pomyśleć że miesiąc temu ważył o połowę mniej ;)

Życzymy Wam wszystkim udanego weekendu :-)

Ps. Udało mi się załatwić L4 także mam już leżące do samego wyjazdu ;-)

Witajcie!!!:-)

No Kasia, super, że jest dobrze i malutki ładnie rośnie:tak::-)

To teraz bedziesz sobie odpoczywać za wszystkie czasy;-)
Ja też jestem na L4 ale już 6 miesięcy:happy:

Miłego dnia babeczki!!!! :tak:

papapa

Dziewczyny!!!

Dzis o 10:40 na dwójce bedzie świetny film dokumentalny pt. "W łonie matki"

Gorąco polecam!!! Dzis druga część i bedzie mowa o tym co sie dzieje podczas II i III trymestru.

papa

reklama
Do góry