reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Agata , Ewa pamiętam, że miałyście problem z dodaniem fotek gdyz pojawiała wam sie czerwona kreska no i sie nie dało - tak jakby załacznikow bylo juz za duzo...jak sobie z tym poradziłyście? usuwałyscie jakies stare załączniki czy da się to ominąć.

chciałam wam wkleic fotki w albumie rodzinnym, fotki z takiego plazowego studia w sopocie, gdzie mozna bylo przebrac sie za gejsze, pirata itp....no ale kurde sie nie da...

reklama
Witam i ja. Właśnie wróciłam z badań. Byłam oddać krew i mocz do analizy.
Viki a co do sprzątania w szafie to ja doszłam do takiego samego wniosku co Ty w zeszłym tygodniu i posprzątałam szafę i wywaliłam dwa wory ciuchów. A po mimo tego wciąż mam wrarzenie że wcale ich nie ubyło.;-) Ale teraz mam ślicznie poukładane ubranka w szafie i jestem z siebie dumna:-)

Witajcie!!!:-)

Ja na badania idę w środę, a w przyszły wtorek mam wizyte:tak: Ciekawa jestem jak malutki urósł...;-)

Ja juz sobie posprzątałam, na obiadek zrobie chyba spagethi...dziś na 15:00 do dentystki, no juz mam nadzieje, że to ostatnia wizyta-ząb przestał mnie boleć, tak więc można założyć plombe:happy:

papa

witam jestem u was pierwszy raz termin mam na 05-01-2008 ale ostatnio na USG i przesłanki wskazują na grudzień
jestem zdołowana ............. powiedzcie czy nie martwicie sie ze dzieciątko z końca roku? no zapomniałam wspomnieć że płec znam na 90% druga córka!!!!!!! nastawiałam sie na chłopca b tak by sie chciałao

witam jestem u was pierwszy raz termin mam na 05-01-2008 ale ostatnio na USG i przesłanki wskazują na grudzień
jestem zdołowana ............. powiedzcie czy nie martwicie sie ze dzieciątko z końca roku? no zapomniałam wspomnieć że pleć znam na 90% druga córka!!!!!!! nastawiałam sie na chłopca b tak by sie chciało

Myszorka, a czym tu się martwić ;-)
Sama jestem z 27 grudnia i jakoś nigdy nie miałam przez to problemów, mój Olisiek tez będzie z grudnia, więc jak widać podtrzymuję rodzinne tradycje ;-)
Pomyśl sobie, że jak koleżanki Twojej córci będą miały 40 lat, Ona będzie miała 39, będzie o "rok" młodsza ;-)

Jeśli chodzi o Asmodis to wydaje mi się, że pisała coś o egzaminach 10 i 17 września, także pewnie biedna kuje się ostro...
A co do Żonkilek to w sierpniu brała ślub, może pochłonęły ją wszystkie formalności z tym związane i podróż poślubna??
Rzeczywiście, mało coś nas tutaj :(
My od dzisiaj na L4 i już się zaczynam nudzić ;-) Podobnie jak Was naszło mnie na sprzątanie i porządkowanie wszystkich papierów przed wyjazdem a także regulowanie rachunków. Laptopa już sobie kupiłam, dzisiaj idę po modem, także możecie być pewne, że Was nie opuścimy mimo podróży ;-)

Cześc grudniówki...

Viki ja z tą szafą mam tak samo... niemam miejsca, ale jakoś z sentymentu nie umie wyrzucić starych szmatek co w nich nie chodze już hohoho.
Choc ostatnio zrobilam postęp, bo nie miałam gdzie wsadzić ubranek dzeciowych i wywaliłam jeden worek swoich rzeczy, choc przyznam sie że jeszcze ze 2 lub 3 by sie znalazły... no ale ja nie potrafie...:-:)-D
Co do fotek to ja wykasowałam polowe załączników i ****** to dało!!!:wściekła/y: Niemam pojęcia oco chodzi, chyba napisze do Aletki i zapytam bo tez mnie to wnerwia grubo:wściekła/y:

Weroniczka robiłaś tą glukoze na kolorowym już?? I jak tam mają otwarte, można podejść codziennie? czy tylko w wyznaczonych dniach?? I o którtej godzince??

myszorka niema sie czym przejmować, żadna z nas sie nie przejmuje tym że dzieciaki grudniowe będe, a wręcz przeciwnie ja sie tam śmieje że dzieciak będzie świąteczny;-)

Dziewczyny musze sie pochwalić:-p
KUPIŁM WÓZEK:-D;-)

Agatko, to pokaż nam ten wózeczek ;-)
Dziewczyny, czy Wam też już wypływa siara?? Od soboty z lewej piersi wypływa mi siara, z prawej nie... Nie wiem czy to nie za wcześnie??

reklama
Kasia, mi juz tak wypływa od 3 tygodni...raz z jednej piersi raz drugiej...ale nie codziennie, no i zazwyczaj w nocy lub wczesnie rano...:tak:

No Agata, to pochwal nam sie wózeczkeim;-)

Do góry