reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja do tej pory siedzę i wklepuję faktury, których się nazbierało w czasie mojego urlopu :(
Na szczęście jeszcze tylko 3 tygodnie i będę wolna jak ptak :-)

reklama
:-)hehe m jak miłość:-)

ja wlasnie sie wykąpałam, piję herbatke malinową i sie kuruje bo boli mnie gardło i zaczyna łamać jakaś grypa czy inne swinstwo..bleeee
i musze wam powiedziec ze ta nospa forte 80 mg mi pomaga:tak::-) tak jak wczesniej brzuch twardniał mi kilkanascie razy w ciągu dnia, tak teraz zmniejszyło sie to do kilku dziennie:-)

:-)hehe m jak miłość:-)

No baa :cool2: dokładnie tak, juz sie skończyło teraz jeszcze Na Wspólnej, no właśnie kontem oka patrze:-D
Viki fajnie że Ci ta nospa pomogła... mi nic lekarka nie mówiła żebym ja brała wiec nie biore, choć powiem szczerez że te skurcze tak jakby mi troche przechodzą... tzn nie mam już tak często jak jeszcze 2 dni temu... oby...
Smieje sie że mój brzucho sie wystraszył wizji nieuniknionego szpitala, bo sobie obiecałam, że jak nie przejdzie to we środe stawiam sie w szpitalu i juz niema przebacz:-D No i co... no i przechodzi:-D

to dobrze ataata, oby przeszło zupełnie i szpital cię ominął, czy moze raczej zaczekał do konca ciązy i przyjął dopiero na porodówke;-):tak:

Witam dziewczyny!!!:-):-):-)

Takie miałam dzisiaj dziwne sny....poród, maleństwo....:baffled:;-)Szkoda pisać...

Wczoraj znowu naczytałam się o porodach i miałam tego efekty...

Muszę pomyśleć, co zrobić na obiadek...:-)

papa

Witajcie Dziewczynki :)
A my znowu w pracy chociaż cholernie nie chce mi się nic robić ;-)
Czy Wy też takie senne jesteście? Od jakiegoś czasu najchętniej bym się z łóżka nie podnosiła ;)

;-) Witajcie dziewczynki!
Z ledwością dziś zwlekłam się z łóżka. Może to wina pogody, że tak nam chce się spać.
Ta wczorajsza glukoza + leki zmuliły mnie nieziemsko. Zasnęłam jak zabita wczoraj i dopiero jak mój mąż wrócił po 21 to mnie obudził. Aż się zdziwiłam, że tyle przespałam.
Teraz po śniadaniu i lekach... Brrrr.
Na obiad u nas od Babci zupa pomidorowa z ryżem. :-p

reklama
Matenko jakie pustki tutaj.:confused:
Ewa ciesze sie bardzo ,ze wszytsko dobrze sie skonczylo dla was.Bardzo sie wszystkie martwilysmy i super ,ze juz jestescie w domku i znowu z nami;-)
Kasiu fajnie ,ze niedlugo bedziesz juz bardzo szczesliwa kobietka u boku ukochanego.Zycze zeby wszystko wam sie razem udalo i bedziemy czekac na jakies zawiadomienia o slubie;-):tak::-D
Ataata u mnie misiak z H&M jeszcze nie dotarl ale wcale mnie to nie dziwi.jak juz kiedys pisalam poczta polska w Gdansku dzial poprostu tragicznie.Wczoraj dostalam polecony wyslany w zeszla srode:sorry2:
A my mamy potworny problem z imieniem dla malego.:no:Nic madrego nam do glowy nie przychodzi wszystko albo za normalne albo za dziwne sie wydaje.Myslelismy o Tomku ale jakos nie pasuje mi do tego dziecka.Teraz przyszedl nam do glowy UWAGA Tytus ale boje sie ,ze to za dziwne imie i nie chce dziecka krzywdzic.:baffled::sorry2:Tak mi glupio bezosobowo mowic o malym ale nie mam pojecia jak mu dac na imie.

Do góry