reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie Mamusie wszystkie bez wyjatku ale szczegolnie te dawno nie widziane na bb!:-)
Ciesze sie, ze u wiekszosci z Was wszystko w porzadku, tylko widze, ze Viki chorobsko rozklada... No niestety chyba wlasnie taka zakichana pora nastala, ze latwiej o przeziebienia. Ja tez dziwnie reaguje na spadki temperatury, bo co ranek mam napady kichania i silny katar, ale potem to przechodzi, wiec nie sadze, zeby to jakies chorobsko bylo...Widze, ze dziewczyny juz sporo sposobow na wyleczenie podaly, wiec mam naszieje, ze cos Viki szybko pomoze:)

reklama
viki kuruj sie kuruj i wracaj do zdrówka jak najszybciej, wiem jak to jest bo też już przechorowałam chwilke i bez mocniejszych lekarstw zawsze to dłużej trwa i człowiek sie dłużej męczy...:-( Ale mam nadzieje ze już jutro poczujesz sie znacznie lepiej, czego Ci bardzo życze

dzięki dziewczyny za troskę.... jakos sie trzymam ale nie jest ciekawie. pije herbatke malinowo - lipową, do tego cytryna, rutinoskorbin, propolki, tantum verde i jakos nie czuje poprawy. jutro ide do apteki po inne leki bo damian wciaz zakatarzony a na dodatek zaczyna kaszlec:-( a jak to u nas z reguły bywa ...za kilka dni kolej na mojego meza tylko ze on ma od razu 40 stopni gorączki i jest "niezywy" tak ze musimy sie kurowac wszyscy no a valdi zapobiegawczo;-)

Viki naprawde jeszcze raz polecam leki homeopatyczne.tak jak dziewczyny tez pisaly super dzialaja i nie szkodza.mozna je brac tez przy okazji brania innych lekow wiec napewno nic nie tracisz:tak:

Witam!!!!:-):-):-)

Jaki piękny słoneczny dzień w Trójmieście....jem sobie śniadanko, maleństwo dokazuje...:tak:

Dziewczyny zajrze potem, dbajcie o swoje brzuszki i o siebie:-):-D
Viki zdrówka....dużo zdrówka!!!
Miłego dnia!!!;-)

Witajcie Mamuśki i Dzidziuśki:-)
Jestem właśnie po tej nieszczęsnej glukozie ;)
Powiem szczerze, że myślałam, że będzie gorzej ;)
Poza tym, że ręka mnie boli jakbym komuś przywaliła to wszystko jest w porządku ;-)
Ach Dota, jak Ci zazdroszczę tego słoneczka, u nas pochmurno i wogóle ta pogoda taka nijaka, najchętniej z łóżka bym nie wychodziła ;-)

witam sie rowniez i ja;-)

a u mnie wciąż "grypowo" ale kuruje się i kupiłam sobie juz inne leki ktore polecałyscie i mam nadzieje ze bedzie lepiej.
zaraz jade do tesciowej a po poludniu na 1 wywiadówkę do damianka hihihihi

juz sie nie moge doczekac, i mam nadzieje ze nic mnie nie zaskoczy bo ponoc wszystko jest oki...tylko mlody gada na lekcjach..no ale zobaczymy.

milego dzionka

reklama
Hehehe ciekawe po kim Damian ma to gadanie ;-)
Swoją drogą ja też gadałam i jakoś wyszłam na ludzi ;)
W końcu przerwy były za krótkie na rozmowy, na matematyce nawet śpiewałam w czasie lekcji i zawsze jak szłam do tablicy to nauczycielka mówiła: śpiewaczka wystąp ;-)

Do góry