reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

i ja się przywitam sobotnio!
u nas nic ciekawego: sprzątanie i spacery ;-)
młoda dzisiaj późno zasnęła (14:30) i pewnie będzie wieczorem bojarzyć :baffled:
wstanie to jedziemy do lidla

szukałam dzisiaj na rynku czapki dla niej ale albo nie było wzoru albo rozmiaru. każdy mówi żeby zaglądać po świętach :-(
poza tym palma kupiona i jutro jedziemy żeby nas prześwięcili ;-):-)

reklama
ciao kobialki

u nas upal jak nie wiem co, zaki dzis spacerowal bez kurtki przed domem i bawil sie z psem sasiadow

ja mam juz wszystko przygotowane na parapetowke teraz tylko nakryc do stolu i czekac na gosci z ktorych polowa nie przyjdzie bo jedni nie moga patrzec na drugich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
najgorsze jest to ze niektorzy dzis dopiero powiedzieli ze nie przyjda :angry::angry::angry::angry:

no ale coz ja im zrobie, ja przygotowalam dla wszystkich

zycze wam wszystkim slonecznej niedzieli

Kiepską frekwencję dziś mamy, ale nie ma się co dziwić. Dziś było bardzo ciepło na dworze.
My też poszaleliśmy na dworze i zakupy od razu zaliczone. Byliśmy w centrum handlowym - kupiłam czapkę dla Fifka i pampersiaki - 111sztuk za 79zł. To chyba dobra promocja. Później spacer. Mały tak poszalał, że nie spał w południe w ogóle :szok::szok::szok::szok: Szaleje cały dzień i takiego aktywnego dawno go nie widziałam. Tylko się cieszy i wyprawia brewerie. Zaraz kładę go spać. Mam nadzieję, że padnie w minutę:-D
Ewedja, tak to z gośćmi jest. Udanej imprezki.
Kata, zakupy w Lidlu udane?

Do później, jak będzie z kim popisać.Papatki.

hello
my dziś mieliśmy zakupy i dzień techniczny na dworze
kupiliśmy młodemu trampeczki-jeszcze musimy jakieś traperki wiosenne
i ogarneliśmy całe podwórko -Kuba był dziś 7godz. na dworze.
jeździł kosiarką,traktorem,zrobiliśmy ognisko i były kiełbaski.-cały dzień na dworze.-kurcze tak fajnie!!!!!
jutro też idziemy z mini palmą do kościółka.-jak jej Kuba w drodze nie zniszczy :-D:tak:-palma na 15cm.:-D:-D:-D-wersja mini dla młodego:laugh2:

Ostatnia edycja:
A ja właśnie przeglądam wykładziny do przedpokoju.

Witam w sobotę wieczór. Byłam dziś cały dzień u rodziców i niedawno wróciłam. A teraz mam chwilkę tylko dla siebie bo dzieciaczki śpią a mąż pojechał robić coś z samochodem:tak:

kasia to ja kupiłam palemkę z żywych bazi i nie wiem jak t. będzie spał bo straszną woń dają w pokoju :baffled: widać, że świeżo zrywane ;-)
jak kuba tyle godzin na dworze to jak on je? próbowałam młodej coś konkretnego wcisnąć ale za bardzo nie chce mi jeść na dworze :-( a też bym z nią posiedziała
asia pojechałam konkretnie po masło a wydałam 50 zeta :baffled: ale będąc w lidlu nie mogę wyjść bez lidlowskich m&m-sów ;-) poza tym same jedzeniowe pierdoły :-)
ewe jak parapetówa? daj znać po imprezce ;-)

hej

no dziś jak wam sie pogoda podobała ???:-D:-D
u nas tak cieplutko było mmmmmm bylismy z kuba na placu zabaw 2,5 h bez wozka latał od bujawki do bujawki do piaskownicy na ślizgawkę cały czas musiałam go wsadzać na slizgawkę tak mu się podobało wszędzie tam gdzie dzieci ja się strasznie zmęczyłam a ten do domu nie chial iść:-D:-D

paula sliczne buciki dla julki

kata fajne czapeczki dla dziwczynek sąw tesco cheeroke dzis tez kupiła m kubie taką smieszna pomarańczową bawełnianą z daszkiem za 8 zł:-D

no i nic poza tym że czeka mnie mycie okien bleeee:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Kata-normalnie-robię obiad i jemy na dworze wszyscy razem.potem w locie zje bananka-klka ciastek paluszki- popije sokiem i już...kolacja jak jest jeszcze ciepło to też jemy na dworze.

maluję sobie włosy-jeszcze 30min.muszę siedzieć z farbą.

jutro jedziemy do dziadków -J rodziców więc od razu zapakujemy piaskownicę dla Kubula.-dziadzio mu zrobił.

Grzechotko-fajnie że tak miło spędziliście czas.

reklama
Wszyscy szaleją na dworze:-D
Kasiamaj, ty to masz pewnie spore podwóreczko, to Kubul może hasać całe dnie.
Kata, jakie to są lidlowskie M&Msy?
Grzechotka z Kubusiem kondycja Ci się poprawi na bank:tak:

Edit.
Idę spać. Dobrej nocki babeczki!

Do góry