reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzien dobry

ojjj widze ze obecnosc kiepska:-)pogoda zrobila swoje:tak:
my tez cale dnie spedzamy na dworze z dzis wybieramjy się do zoo:-)

bo Paweł uwielbia ptapty czyt: ptaki;-) wiec jedziemy bo tam pawie chodzą po chodnikach :-Di ciekawa jestem jak Pablo zareaguje:tak:

poza tym u nas bez zmian, chociaz z nowosci to to, ze znow udalo mi sie wyeliminowac pawłowi nocne jedzenie i teraz zjada o 19 a pozniej okolo 6/7 rano:-pno i dzieki temu nocki sa troche lepsze.

pozdrawiam was wszystkie cieplo

witam witam

viki musze cie chyba zartwic ale ptaszków chyba nie bedzie teraz w zoo za wczesnie jest jeszcze pewnie bedzie napisane że sa na "zimowisku":-D chociaz może ale nawet w tamtym roku juz w maju nie było ptaków tz papug może bażanty beda

tez bym poszła do zoo kurcze ale bez tego wózka to nie ma szans na taki spacer po zoo
kuba w nocy strasznie płakał nie wiem chyba znowu zeby ida tym razem 5 tki dałam mu najpier viburkol a potem to juz nurofen bo nie dało sie go uspokoić i jeszcze na dodatek spadł mi z łóżka w nocy:baffled::baffled: nic mu sie nie stało bo chyba obudził sie i chciał wstac i sam zejśc z łóżka i mu się nie udało więc tylko na pupe plasnął i do tego ma brzydki kaszel i katar nie wiem czy zostać dziś w domu czy wyjść z nim na troche nie ma temperatury a szkoda mi go w domu trzymać prezy takiej pogodzie

no ładnie nikt o mnie nie pytał:crazy::crazy::crazy::crazy: obraziłam się:-:)-:)-:)-(

kasiamaj-
bardzo ładnie prezentują się te makarony i Kubie jak sie podobają
dota- my na swięta w domu, ewentualnie do teściów i do mojej babci
weroniczka- ale wredna teściowa:baffled::baffled::baffled:
paula-dobrze ż się ruch zrobił, będziesz mieć przypływ gotówki na święta:tak:

co do ubrań to ja ubieram Łukasza w cienką kurteczkę wiatrówkę, bluza pod spód, koszulka, rajstopki, spodenki i buciki- w piątek kupiłam 2 pary, ale jedne okazały sie za duże

a ja jutro do pracy, niewiele udało mi się zrobić w czasie urlopu bo większość czasu spędziliśmy na dworze, taka piękna pogoda

a zaraz idziemy palmę święcić, mam jakiś kilometr do kościoła i mam plan pójść małym z wózkiem a nie jechać samochodem, zobaczymy jak mi to wyjdzie:sorry:
miłej niedzieli pa:-):-):-)

I ja witam się niedzielnie.
My dziś jedziemy po kościele na Rynek na spacerek bo są tam targi wielkanocne i można cuda sobie pooglądać:tak::tak::tak::tak: A potem kawa i lody imieninowe mojego męża:tak::tak: Tak więc nas też cały dzień nie będzie.

Hej!!!

Weroniczka właśnie w Dzień dobry TVN pokazywali Krakowski rynek i te stragany :tak::-) fajnie... i jak kolorowo... :-)

Asia popracuj i na spacerek.... ;-)

Aga o mnie też nie pytały więc nie martw się :-D;-)

No my dziś po obiadku do szpitala do teściowej jedziemy... :sorry::baffled:
To znaczy na teren nie do środka... jakoś przeżyję, nie lubię szpitali...:baffled::eek:

Paula, odwołałam pracę:-) Jeżdżę na korki do takiego podstawówkowicza, ale chcieli dziś przesunąć o godzinę - straciłabym całe popołudnie, więc odwołałam. Wolę iść z małym na spacer.
Trochę kasy przepadnie, ale... pieniądze to nie wszystko, hehehe
Aga, nie pytałyśmy, ale tęskniłyśmy na pewno.
Grzechotka, u nas jest to samo, tzn. Filip zakatarzony na maxa i kaszle jak gruźlik. Nawet po antybiotyku nic nie przeszło. Tak się zastanawiam czy to nie alergiczne po prostu.

reklama
Do góry