reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Aaaaa tam gadacie, że nikt nie zauważył:wściekła/y::wściekła/y: To, że ktoś czegoś nie napisał to nie znaczy, że o tym nie myślał:tak:;-)

Ja rózwnież witam się z wszystkimi pięknie:-) Marcel śpi a ja się kawkuję:tak:

jutrzenka- witaj w klubie niezauważonych:confused2:
sylwia-
mówisz tak bo o ciebie wszyscy pytali;-) no oczywiście żartuję;-) smacznej kawki:-)

jak tęskniłyście to wybaczam i już nie jestem obrażona, bo zbyt piękny dziś dzień żeby się obrażać:-):-):-):-)

asia-
miłego spacerowania, ten posdtawówkowicz też pewnie woli na dworze się pobawić niż wkuwać:tak::tak::tak:

a my już wróciliśmy z kościoła, palma oświęcona a mały śpi jak niemowlę. Oczywiście zrezygnowałam z jazdy wózkiem i pojechaliśmy samochodem. Było dużo dzieci. Łukasz nie mógł usiedzieć, ciągle biegał wokół kościoła i zaczepiał ludzi:baffled::eek:. Nawet jednego pana wziął za rękę i chciał żeby ten z nim spacerował:-D:-D:-D:-D Zafascynowany był ilością samochodów i krzyczał ciągle brummm brummm. Naokładał palmą jedną moją koleżankę, która tez była z dzieckiem:zawstydzona/y::-D:-D:-D:zawstydzona/y: ale mi było wstyd. Ale jak na pierwszy raz nie było tak źle. Fajnie że mam takie żywe i zainteresowane otoczeniem dziecko.:happy:

My też już po spacerku. Filipson śpi.
Biegał dziś z krótkim rękawem po dworze, bo u nas 25 stopni :szok::szok::szok:
Sama się zgrzałam jak nie wiem.
Chyba się coś dziś na burzę zanosi, bo duszno i senna jestem strasznie.

Hej Laski:)

Mnie to ze dwa tygodnie nie było i też nikt nie zauważył ... chyba:-(.
Ale cóż ... płakac nie będę;-)

U nas znów niewesoło ... Wiktor chory, wczoraj cały dzień miał prawie 38 stopni poza tym katar do pasa, i kaszle jakby płuca chciał wypluc ... także jutro znów do lekarza lecimy:baffled:.

Spadam bo mały płacze ... może uda mi się zajrzec potem:)
Buziaki dla wszystkich:)

siemka babki:tak::-)

jestem na chwilke...mysle wlasnie co Mufinkowi kupic na zająca....??????

Miłej niedzieli,dzis palmowa...heheh...pamietacie? Aga pamietała:tak:
pozdrawiam cieplutko,buzka!!!
Bisous33.gif

Smiley-IPB-176.gif
Smiley-IPB-283.gif

cześć babeczki!

grzechotka
u mnie nie ma dużego tesco tylko małe :-( poza tym kiniek musi mieć wiązaną bo inaczej ściąga :-(
kasia to macie warunki bo w domku mieszkacie - ja przed blok z talerzem nie wyjdę :-D na główny posiłek muszę wracać do domu ;-)
asia no normalne :-) orzechy arachidowe w czekoladzie i kolorowej glazurze :-) paczuszka kosztuje niecałe 3 zeta a są pyszota :-p szukaj przy słodkiej drobnicy ;-)
ooo viki właśnie mi przypomniałaś o zoo :-) misie się już obudziły? w następny week jak będzie ładnie to skoczymy :tak: ile tam wstęp teraz kosztuje?
aga paula jutrzenka monia ja nawet jak nie piszę to myślę o nieobecnych ;-)
aga u nas w kościele to samo - tylko ja z młodą biegałam wokoło kościoła, t. stał z wózkiem a wszystki hihihi hahaha :sorry: inne dzieci się grzecznie bawiły w miejscu, stały, spały lub siedziały w wózkach a mój paszczak ciekał dookoła :sorry: no cóż poradzić? taki temperament ;-) palemkę jej dałam to wyrzuciła, dziewczynce chciała zabrać wózek z lalką, chłopczykowi soczek, właziła po schodach na czworaka w białych rajstopkach i sukience :-D no mówię wam czort nie dziewczyna :-D nawet musiała stanąć obok chłopca, który zemdlał w kościele i go cucili na dworze :baffled: taką mam ciekawską istotę :eek:
a ten zwyczaj to tak jak z mikołajem na gwiazdkę ;-)
dota pamiętamy :tak: już wczoraj pamiętałam i się po palmę na rynek wróciłam ;-) bo dzisiaj bym szła tylko z 15 cm jak kuba kasi :-) a tak kiniek miał swoją a my swoją ;-)

zdrówka dla chorowitków!

u nas niedzielne błogie lenistwo...

reklama
Kal.aga jeszcze może byc tak, że na ogrodzie chowasz prezenty i maluch musi znalezc gdzie zajączek zostawił:tak: Frajdą dla dziecka jest samo szukanie ale to już dla starszych:-)

Mój Marcel dostał trampolinę od nas i od dziadków a od chrzestnej dostanie rowerek:-)

Monia kurcze znowu Wiktorek chory:-:)-( Jemu ciągle się coś przypałęta:-( Biedaczek no i Ty razem z nim:-:)-:)-( Współczuję i dużo zdrówka życzę:-)

My już po obiedzie, Marcel wtrąbił całego kotleta:szok::szok: I jesteśmy gotowi na wyjście do parku bo u nas też piękna pogoda. Już trochę się Marcel dzisiaj wyskakał na trampolinie a teraz będzie grał z kuzynami w piłkę:-)

Do góry