cześć babeczki!
grzechotka u mnie nie ma dużego tesco tylko małe :-( poza tym kiniek musi mieć wiązaną bo inaczej ściąga :-(
kasia to macie warunki bo w domku mieszkacie - ja przed blok z talerzem nie wyjdę
na główny posiłek muszę wracać do domu ;-)
asia no normalne :-) orzechy arachidowe w czekoladzie i kolorowej glazurze :-) paczuszka kosztuje niecałe 3 zeta a są pyszota
szukaj przy słodkiej drobnicy ;-)
ooo
viki właśnie mi przypomniałaś o zoo :-) misie się już obudziły? w następny week jak będzie ładnie to skoczymy
ile tam wstęp teraz kosztuje?
aga paula jutrzenka monia ja nawet jak nie piszę to myślę o nieobecnych ;-)
aga u nas w kościele to samo - tylko ja z młodą biegałam wokoło kościoła, t. stał z wózkiem a wszystki hihihi hahaha
inne dzieci się grzecznie bawiły w miejscu, stały, spały lub siedziały w wózkach a mój paszczak ciekał dookoła
no cóż poradzić? taki temperament ;-) palemkę jej dałam to wyrzuciła, dziewczynce chciała zabrać wózek z lalką, chłopczykowi soczek, właziła po schodach na czworaka w białych rajstopkach i sukience
no mówię wam czort nie dziewczyna
nawet musiała stanąć obok chłopca, który zemdlał w kościele i go cucili na dworze
taką mam ciekawską istotę
a ten zwyczaj to tak jak z mikołajem na gwiazdkę ;-)
dota pamiętamy
już wczoraj pamiętałam i się po palmę na rynek wróciłam ;-) bo dzisiaj bym szła tylko z 15 cm jak kuba
kasi :-) a tak kiniek miał swoją a my swoją ;-)
zdrówka dla chorowitków!
u nas niedzielne błogie lenistwo...