reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej hej

no a ja juz wózio sprzedałam przyjechali po niego aż z wrocławia heheh przynajmniej nie musiałam do kuriera go targać kase dali już zamówiłam ten chicco wózeczek i jeszcze mi zostanie sporo na kuby pokoik jakies regaliki stoik z krzesełkiem trzeba kupic no super:-D:-D:-D

asia ja tez ciuchy wystawilam ale sprzedałam kilka rzeczy za dosławnie grosze ale prawde mówiąc to sama te ciuszki kupiłam w sklepach z urzywana odzieżą i majatku za nie nie dałam hehehhe
mały spi wkurzyłam sie dzis tylko na |R bo powiedział że obiad niedobry hmm???? zawsze tak samo mielone robie a dzis stwierdził ze nie dobre sa ku.......mac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niech sobie sam gotuje

reklama
dobry wieczor

moj babel juz spi (albo w koncu spi) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja wlasnie sobie kawke zrobilam poniewaz szykuje parapetowke na jutro, szykuje sie ze bedzie ok 20 osob wiec jest co robic, na dodatek moj D pracuje teraz przed swietami prawie codziennie do 24 wiec i tak na niego czekam, zaleglosci na bb nadrobione obiecalam sobie ze do puki nie odpisze wszystkim to nie biore sie za robote, a mam do zrobienia dwie salatki i trzy ciasta :szok::szok::szok: mam nadzieje ze sie wyrobie.

my dzis bylismy na dworze od 10 rano do okolo 17 popoludniu z malymi przerwami na jedzenie, bylismy w szpitalu zamowic wizyty kontrolne i tak okuliste mamy na poniedzialek a kardiologa na 28 kwietnia, dobrze ze nie trzeba za to placic, dzis za leki dla malego zaplacilam 30€ za same zywe kultury bakterii 20€, no ale coz jak nie to to biegunka mu nie przejdzie :no::no::no:, pozniej bylismy na zakupkach co mi brakowalo do tej parapetowki a pozniej spacerowalismy z kolezanka, Zaki spal dzis tylko godzinke a i tak wieczorem nie padl

sylwiam ja tez mialam 2 dniowy blackout internetowy, i w sumie nadal mam bo teraz mam tylko GPRS a to chodzi jak krew z nosa, ale lepszy rydz niz nic

diankus ja dla Zakiego tez nie wiele rzeczy kupuje (z tym ze ja nie umiem chodzic po szmateksach, nie umiem szukac :-p:-p:-p), ale ja tu duzo dostaje od wlochow rzeczy dla Zakiego. wczoraj dostal 2 pary adidasow NIKE i jedne ADIDASA i do tego sandalki w sumie wszystko jak nowe :tak::tak::tak:

kasiamai my chodzimy jeszcze w rajstopkach i spodenkach do tego body, bluza albo sfeter i kurtka cos jak cienki polar i czapka z daszkiem i adidaski ale u nas ogolnie klimat jest cieplejszy

asiacur chodzi do mnie poprasowac pleasssssssssssssss :tak::tak::tak:

weroniczka nie martw sie tesciowa, one juz taki maja urok ja mam szczescie bo wiedze moja mniej wiecej raz na dwa lata :-D:-D:-D

grzechotka
gratki za ubity interes ja nie sprzedaje na necie zazwyczaj kupuje na ebay

przez to ze ten moj net jest taki powolny to w miedzy czasie ubilam sobie biszkopt i juz sie piecze, teraz musze zrobic mase serowa do chatki puchatka (przepis sciagniety z bb), polewe czekoladowa, i salatke pokroic, nie wiem czy dzis pojde spac czy juz jutro :rofl2::rofl2::rofl2:

pozdrowionka dla wszystkich tych ktorych nie wymienilam z imienia

milego wieczoru

no nie :no::no::no: jak ja siedze na nocce to zadna mi dzis nie dopinguje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja juz wiekszosc sobie na jutro (w sumie to na dzis) przygotowalam jutro tylko sprzatanie i dokonczyc reszte mi zostanie ale to juz blizej niz dalej teraz ide sie poprzytulac do moich mezczyzn :tak::tak::tak:

mam nadzieje ze znajde jutro chwilke zeby do was zajzec

Vacances12.gif
dzień dobry.
u nas piękny dzień-
dziś jedziemy poszukać jakieś buciki dla młodego.
idę poczytać co pisałyście.
życzę Wam pięknej słonecznej sobotki :tak:

Edit-
Weroniczko-bądz dzielna-takie już są te nasze "słoneczka"-moja też mi czasem coś dowali....-wczoraj np.powiedziała że jak ja nie pracuję to nie muszę sobie ubrań kupować.....;(
Grzechotko-gratki za udaną transakcję!!!
Stefanko-co takiego się stało-że miałaś- "taki"dzień?
Paula-zapomniałam dodać że pięknie wyglądasz-w tych pasemkach-kurcze może i mnie byś zrobiła? ;)))))) ?
Kata-a co u Was?

a....dzięki dziewczyny za odp.w spr.ubioru maluszków.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
U mnie też piękny dzionek :-) Idę robić szarlotkę :tak:;-):-)
Potem mąż przywiezie pół świniaka to będzie co robić....

Kasiamaj zapraszam :tak::-)

Weroniczka ;-) nie przejmuj się teściową... Może też jej coś odpowiedz na te zaczepki. Skoro Ci mówi że kupiła coś w dużym rozmiarze to niech sobie zostawi Małpa... :confused2::eek:

Ewedja to udanej imprezki :tak::-)

No Grzechotka gratuluję udanego biznesu ;-):-):tak:

Pokaże wam Julki wiosnę ubraniową... :sorry:

Tylko niebieskie już chodzone i się przykurzyły... :-D

reklama
Witam!!!

Życzę Wam miłej soboty!!!
My zaraz idziemy na spacer, albo na zakupy, hehehe
Nie wiem, co robić z Filipem. Czy posyłać go w poniedziałek do żłobka czy nie? Cały czas jeszcze gluty do pasa i kaszel. Chcieliśmy wezwać lekarza, ale nie ma wyłączony telefon:-(

Do góry