reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
kurcze w szoku jestem że nie zakładacie rajstopek.
my też mamy bezrękawnik ale taki grubaśny-cieplejszy niż kurtka
jeszcze pytanie co do bucików-kupujecie wiosenne za kostkę?
my też mamy bezrękawnik ale taki grubaśny-cieplejszy niż kurtka
jeszcze pytanie co do bucików-kupujecie wiosenne za kostkę?
Ostatnia edycja:
Grzechotka, jesteś boska:-)Dziękuję za wyjaśnienie. Myślałam, że już sobie nie poradzę, ale dałam radę. Udało się wkleić tak, jak chciałam. Dziś wieczorem będę się bawić. Muszę małego ubranko ze chrztu sprzedać, tylko trzeba by je uprasować. Jeszcze raz Ci dziękuję za naukę, mła, mła.
Kasiamaj, ja Fifkowi zakładam rajstopki pod spodnie. Muszę mu kupić wiosenną czapkę, bo ma zimową jeszcze
Kasiamaj, ja Fifkowi zakładam rajstopki pod spodnie. Muszę mu kupić wiosenną czapkę, bo ma zimową jeszcze
kasiamaj
mama 2007/2010
Kata-podobnie do Waszej Kini....
Asia-my mamy taką czapulę jak Krzysio-Dotki-z misiem.muszę ją tylko poszukać bo nie wiem gdzie pierdyknęłam???
Asia-my mamy taką czapulę jak Krzysio-Dotki-z misiem.muszę ją tylko poszukać bo nie wiem gdzie pierdyknęłam???
Ostatnia edycja:
kasiamaj
mama 2007/2010
Asia-nie to nie ja -ja taka piękna nie jestem
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc
My po spacerku, bo pogoda fajna...
Kasiamaj- ja tu nawet zima nie zakladalam rajstopek, ale wiesz, tu zima, to 8 stopni.....na plusie oczywiscie....
Grzechotka- fajna stronka... ja to w ogole zielona jestem... nigdy jeszcze nie mialam okazji nic sprzedac na allegro, ale moze to dobry pomysl, bo ciuchy Oliwiera mi sie pietrza, ze juz nie mam gdzie chowac. A powiedzcie mi, takie uzywane rzeczy sprzedaja sie?
Co do Swiat, to ja oczywiscie w przyszlym tygodniu jade do mamy.... ach, jak sie ciesze! :-):-):-)
My po spacerku, bo pogoda fajna...
Kasiamaj- ja tu nawet zima nie zakladalam rajstopek, ale wiesz, tu zima, to 8 stopni.....na plusie oczywiscie....
Grzechotka- fajna stronka... ja to w ogole zielona jestem... nigdy jeszcze nie mialam okazji nic sprzedac na allegro, ale moze to dobry pomysl, bo ciuchy Oliwiera mi sie pietrza, ze juz nie mam gdzie chowac. A powiedzcie mi, takie uzywane rzeczy sprzedaja sie?
Co do Swiat, to ja oczywiscie w przyszlym tygodniu jade do mamy.... ach, jak sie ciesze! :-):-):-)
reklama
Paula21
Grudzień '07
Nikt o mnie nie pyta... :-( trudno...
Zapracowana jestem, wpadłam patrzę i nic.... to sobie idę....
Paaaaaaaaaaa.............
Zapracowana jestem, wpadłam patrzę i nic.... to sobie idę....
Paaaaaaaaaaa.............