reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

nooooooooo!!!!!

Dziewczyny co porabiacie? :confused:

ja nic nie robie....tzn. siedzę przy komputerze, zaraz obejrze sobie wydarzenia na polsacie, no pewnie coś sobie zjem, poleże sobie i po takim lenistwie pewnie zabiore sie za jakieś sprzątanie (w szafce męża znowu była burza:-D)

no a Wy?????

A, Weroniczka napisz jak było u lekarza - będzie dobrze:tak:

reklama
Pustki sa faktycznie okropne.
Ja dzis mam dzien przetworow. Przed chwilka wydrylowalam sliwy do zamrozenia a teraz biore sie za owoce do marmoladki gruszkowo, jablkowo, sliwkowej. Duzo roboty ale dostelam owoce od siostry i musze cos z nimi zrobic.

a ja wlasnie wybywam do szkoły, bo tu jest jakis zwyczaj, ze przed rozpoczeciem roku szkolnego pierwszoklasiści mają próby do ślubowania.... no i dziś taka próba czeka damianka:-)

tak, że wpadnę wieczorkiem

buziaki

Witajcie Kochane :-)
Przez to moje uwielbienie do jedzenia wylądowałam dzisiaj na fotelu dentystycznym ;)
Hmm, jednak to prawda, ze w ciąży zęby się sypią, czeka mnie naprawa "jedynie" 5 ząbków, brrrrr.....
Poza tym szał ciał przed jutrzejszym wyjazdem, nagle się okazało, że jeszcze 1500 spraw do pozałatwiania ;-)
Odezwę się później jak nie padnę z emocji ;)

Kasia to Ty jutro wyjeżdzasz do Belfastu?:confused:;-)

A ja się naczytałam o porodach...boże...już mam dość, niektóre porody takie koszmarne, nie wiem jak to będzie, nie widze tego:no:

Dobra musze sobie poczytać coś wesołego:-)

papa

dota ja tez dzis siedziałam chwilke na sierpniowkach i czytałam o porodach....no widac nie mialy dziewczymki łatwo..jednak ja pocieszam sie myslą ze w wiekszości drugi poród przebiega lżej....

No właśnie ...ja tez byłam na sierpniówkach.
Teraz największy problem to mam z wyborem szpitala, czytałam tyle różnych opinii. Niestety nie ma szpitala bez skazy....zawsze coś nie tak.

No dobra, idę się wykąpać...zajrzę potem.:tak::-)

No wlasnie tez sie staram pocieszyc ,ze drugi porod czesto jest latwiejszy i krotszy;-)
Co do wyboru szpitala to tez nie mam pojecia gdzie rodzic ale obstawiam Kliniczna lub Zaspe.Wojewodzki chyba odpada ze wzgledu na to ,ze tam rodzilam i umeczyli mnie okropnie a jesli chodzi o pomoc przy nauce karmienia to jest ZEROWA:no::dry:

czesc Dziewczyny :)
Dlugo mnie nie bylo a widze watki rozwijaja sie w najlepsze. U mnie wszystko dobrze :tak: Dzidzia rosnie i rozciaga moj brzuszek,ostatnio zauwazylam ze znowu sie powiekszyl i teraz nie sposob go nie zauwazyc :-)
Mam problemy z kregoslupem od tygodnia moze dluzej w sobote wyladowalam na pogotowiu bo az wilam sie z bolu i nawet wstac nie moglam zreszta nic nie moglam a o siedzeniu nie bylo mowy.
Ciezko jest mi wysiedziec w pracy caly dzien :no: ale coz.
A co u Was Kobiety? Jak wasze malenstwa?

reklama
Dziewczyny moze w skrocie opowiecie co sie wydarzylo przez ten czas? widze ze powstal nowy watek na zamknietym... bardzo fajna sprawa- gratuluje pomyslodawcy!!!

Do góry