reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jasne, że możesz...:tak:

Tak, to usg też robiłam w gabinecie u mojego lekarza, najpierw miałam zwykłe usg a za chwilę przełączył na trójwymiarowe, tak po prostu. No normalnie szok....:-)

Myślałam, że zapłacę więcej ale wizyta kosztowała tyle co zwykle..ot taka niespodzianka;-) Cieszę się bardzo!!!

dota super ze dzidzia tak fajnie rośnie:-)
wierze ze jestes wciąż rozkojarzona bo usg to duze przezycie, ja tez potrafie kilka razy dziennie ogladac filmik z moim synusiem:tak:

Witajcie laseczki!!! ;-)

Ale ziiiimnooo!!! U was tez taka pogoda? Byłam z psiakiem na spacerku i tak zmarzłam...brrrr

No właśnie mój Krzyś taki duży a jego tata jak sie urodził ważył powyżej 4kg...co to bedzie jak historia sie powtórzy:confused::happy: no zle zobaczymy;-)

Idę zjeść śniadanko-mąż takie ładne mi zawsze robi:-D papa

Dzien dobry wszystkim.
Dota ten Twoj maluszek to faktycznie rosnie i to mocno:tak:
Ja dzis ide do lekarza na 17.45 a w piatek na 11 na usg. Okropnie sie boje bo to moje pierwsze w tej ciazy:wściekła/y:
Ale wierze ze wszystko bedzie dobrze.

A co do wakacji to naprawde wypoczelam mimo ze praktycznie od rana do wieczora bylam na nogach. Pogoda byla idealna bo cieplo w dzien ale nie goraco. A w ostatni dzien pobytu roznica temperatur miedzy morzem a powietrzem wynosila zaledwie 4 stopnie. Tak wiec sidzenie w morzu to byla rozkosz i uczucie jakbym siedziala w cieplutkim basenie z duzymi falami. Super. Ale niestety wakacje sie pokonczyly i teraz trzeba wrocic do codziennosci.

czesc dziewczynki

dota u mnie w łodzi też jest tak zimno, o 7 rano bylo 7 stopni:szok:
moj damianek zawsze spi odkryty a dzis nad ranem przykrył się po samą brodę:tak::-)

a ja dzis mam dzien prasowania...po urlopie tak sie tego nazbierało...a ja nienawidze prasować:wściekła/y:

reklama
Do góry