reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześc wszystkim ;-)
Zaraz ide na poczte wysłać spodenki które sprzedaje na allegro, a potem do banku BPH zrobić im wojne:wściekła/y:
Nie dośc, że mi nie przysyłają wogule wyciągów z konta już od hohoho, to jeszcze sobie frajerzy podnieśli za obsługe konta (bez poinformowania mnie):wściekła/y:
No chyba ich pogięło, że ja bede miesięcznie za zasrane konto internetowe płacić prawie 20zł!!!!

:-D:wściekła/y::-D

Weroniczka jak tam po urlopowaniu???
Wypoczeta???

reklama
Witajcie!!!:-)

No dziewczyny co z Wami??? Gdzie Wy wszystkie jesteście??:baffled:

Weroniczka witaj!!! Pewnie wypoczęta...brzuszek większy...:-D:tak:

Ja dzisiaj idę do lekarza ale dopiero na 16:00, no zobaczymy co tam słychać u małego, jak wrócę to dam znać.

Biorę się za sprzątanie, papa:-)

Witajcie Dziewczynki i Chłopczyki :-)
Już mi tęsknota za pracą przeszła ;-) Dzisiaj od rana siedzę i się obijam, oczywiście obłożona jedzeniem ;) Dzielnie mnie w jedzeniu wspierają moje trzy suczyska, a mój Tatuś, który ma dzisiaj wolne tylko patrzy się na nas z politowaniem, że tyle można w siebie władować ;-)
Życzymy Wam wszystkim miłego dzionka i wracamy do korytka ;)
Weroniczko i jak tam po urlopie?? Opowiadaj jak było ;-)
Asmodis, przyjemnej nauki, jeśli może ona być wogóle miła ;-)

Witam !sie i ja choc tez na chwile bo wzielo mnie jak Dote na sprzatanie;-):rofl2:
Ataata no to niezle sobie licza za obsluge konta:eek: ja place 30zl na rok ale za obsuge tolkena(do operacji bankowych).Powiedz im co o nich myslisz ale sie za mocno nie denerwuj bo dzidziek Ci sie tez zdenerwuje;-)
Kasiu len sie na zdrowie puki mozesz na zdrowie:tak:potem lenistwo sie skonczy na wiele lat;-):-D

to i ja mowie dzien dobry po powrocie ze śląska:-)
wpadam teraz tylko na chwilke, bo na 16 jade z damianem do laryngologa bo cos narzeka na bol ucha...no a za tydzien szkoła wiec wole sprawdzic czy wszystko oki.

ale wieczorkiem zajrze i wkleje obiecane fotki.
buziaki i milusiego dzionka:-)

Witajcie Dziewczynki!
Widze, że szał sprzatania udzielił się większości ;-)
Ja padam juz zmęczona ;-(

Teraz same przyjemności - wieczór filmowy przy "wiernym ogrodniku" i "monsunowym weselu". Idziemy kupić jakies lody ;-)

Weroniczka, Viki witajcie po urlopowaniu.
Dota daj znac po wizycie u lekarza.

No ja juz po wizycie....:-)

Z malutkim wszystko dobrze, fajnie go było znowu zobaczyć, mamy kolejny filmik do kolekcji...kurcze jaki on jest duży - waży 700gram i ma 30 cm długości;-)
Moje wyniki dość dobre, mam tylko słabą morfologię a dokładnie mało hemoglobiny, tak więc witaminki itp.;-)

Dobra, wkleje fotkę małego ale chyba w temacie "USG naszych dzidziusiów..."

pa

DotaZ ale duzy juz Twoj Krzys :szok: fajnie jak dzieci sa juz takie duze w brzuszku.Powiem wam ,ze ja zawsze (tzn. juz drugi raz) nie moge sie doczekac magicznej wagi powyzej 600gr u dziecka bo wtedy juz w razie TFU TFU przedwczesnego porodu dzidzia ma szanse na przezycie.

reklama
A tak mi sie jeszcze przypomniało...na początku widzieliśmy jak mały trzymał sie rączką za jajeczka:-D a potem zaczął tak fajnie ziewać;-)...

Kurcze, no kolejne przeżycie, cały czas o tym myślę i juz pare razy oglądałam filmik:tak:

papa

Do góry