reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Weroniczko jesli bedziesz jechać tramwajem lub autobusem, to zapewne wysiądziesz na przystanku "D.H Wanda" czyli tj. na osiedlu Kazimierzowskim pod Wandą (tym sklepem takim z ciuchami) no i idziesz sobie Kazimierzowskim w góre w strone szpitala Rydygier.. no i w połowie drogi masz os. Jagiellońskie, które zaczyna sie właśnie od przychodni, zobaczysz napewno ogromny szyld "Gemelli" po prawej stronie.
Mam nadzieje że wytłumaczyłam w miare jasno, jak nie to pytaj wytłumacze jakoś innaczej:-)

Dzieki Agatko. Teraz juz wiem o ktore chodzi i o ktora przychodnie. A teraz sie okropnie boje jutra. Nie wiem co u mojej dzidzi slychac. No ale zobaczymy jutro.

No wlasnie Dota i Aneczka szukam oparcia w poszukiwaniu szpitalu w GDansku, wiadomo,ze najlepszy w kraju to szpital w Pucku ale za daleko. Swissmed troche przegina z cenami...na Klinicznej podobno remont byl ale co z tego jak zaloga poloznych do bani...:no:
Co do Zaspy to tam zarazaja paciorkowcem i nie slyszalam aby bylo az tak rewelacyjnie.ale za to CC w razie potrzeby od razu i ZZO tez daja, gdy w Wojewodzkim oszczedzaja na ZZO i kaza cierpiec bo to NATURALNIE:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i sie ociagaja z CC, co tez kiepskie bo czasi sekundy ratuja zycie dziecka:wściekła/y:
To tyle, troche mam dola jak sobie pomysle o porodzie- a to moj pierwszy:nerd:

Wreoniczko nic sie nie stresuj... zobaczysz swojego malucha jutro poraz pierwszy :-) bedzie dobrze mówie Ci no i sie dowiesz pewnie kogo tam nosisz pod serduszkiem..
Zazdroszcze bo ja to chyba w 30tc dopiero sie dowiem:-(
Zaraz Ci sprawdze lekarza, mam nadzieje że idziesz do tego co ja, bo był bardzo fajny i wyluzowany, tak jak mówiłam nawet 2 foty gratis dostałam, ot tak :-D

No wiec Weroniczko nie jestem pewna ale jesli masz USG rano miedzy 9-13 to idziesz do:
Lek. med. Piotr Wołos - spec. II st. Położnictwa i Ginekologii
Niestety nie znam tego lekarza, jesli idziesz na popołudniu to niemam pojecia do kogo...
W razie czego to ja byłam u dr. Artura Rojka (ten fajny)
i wcześniej u Adama Wróbla (no może miły ale mało informacji podaje)

reklama
Witajcie dziewczynki!
Dawno mnie nie bylo, ale wyprawialam kuzyna do Polski i bylo sporo zamieszania, a teraz jak go juz nie ma, to sie cholernie pusto zrobilo i juz nam go brakuje....
Belka, milo Cie znow widziec wsrod nas! Uwazaj na ten swoj kregoslup i moze faktycznie postaraj sie o to wczesniejsze zwolnienie z pracy, bo jak juz masz takie problemy, to pomysl, co moze byc za miesiac czy wiecej, jak brzuszek sie jeszcze bardziej rozrosnie i bedzie sporo ciezszy....
Ewa i Ty sie kuruj i wypoczywaj, bo przeziebienie w ciazy musi byc podwojnie meczace i uciazliwe...A duzo witaminy C i soczek malinkowy z pewnoscia nie zaszkodza...
Kasia, to zyczymy Wam udanego pobytu!!!! A te sensacje zoladkowe, to z pewnoscia wynik zdenerwowania i szybko przejda:) Bawcie sie dobrze z Oliskiem i Tomkiem!:tak:

Do góry