reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja dzisiaj przeszłam samą siebie ;) Co prawda wstałam o 6 i pojechałam z rodzicami na zakupy, ale jak już wróciłam do domku to sobie cały czas śpię, z małymi przerwami na kibelek i jedzenie ;-) Totalny dzień lenistwa dzisiaj ;-)
W końcu kiedyś trzeba się wybyczyć:-p

reklama
Witam!!!:-)

Widzę, że tu pustki...no ale to przecież niedziela....

U nas w porządku, brzuszek rosnie:tak:

Zauważyłam ostatnio, że mam super apetyt...kiedyś to był problem, bo byłam niejadkiem a teraz jem i jem;-)

Zajrzę później, może któraś z Was się pojawi.Papapa:-)

czesc i czolem :)
straszna ciszaaaa tutaj moje drogie panie.
my w piatek wypuscilismy sie na zakupy i moj kochany sie uparl ze musi coreczce kupic SKUTEREK VESPA chicco?!?! nie dalo go sie odciagnac od polki w mother care ani wytlumaczyc ze za wczesnie. ten skuterek jest w dodatku elektryczny i dla dzieci od roku...ehh faceci
a ja widzialam ubranka BabyDior ale powiem wam ze ani wizualnie ani jakosciowo nic szczegolnego. jedynie jedna mikro marynareczka mi sie podobala. cena w TKmax takiego ciuszka 24£ a to i tak pewnie polowa tego co w normalnym sklepie. ogolnie cuda sliczne dla tej mojej coreczki!!
wczoraj caly dzien bylismy nad morzem cale szczescie pogoda cudowna-bo goraco :)
nawet sie delikatnie opalilam!!
u nas jutro wolneeee!!
piszcie cos kobietki!!

i koniec weekendu ;(

dobry wieczór Brzuszkowe Mamusie ;)

nie zaglądałam już w sobotę, bo po koncercie byłam zbyt zmęczona. Ponad trzy godziny stania trochę mnie zmęczyło ;( zwłaszcza, że był niezły tłum i baliśmy się trochę o brzuszek. Adasiowi muzyka się chyba podobała ;-) baraszkował przy jazziku dość mocno.

niedziela - goście, goście, goście...

Stefanka - skuter powiadasz? hi hi faceci ;-) my ostatnio spędziliśmy czas na oglądaniu kolejek i modeli do sklejania... Stópka Gajuni wygląda nieziemsko! Super pomysł ;-)

Aneczka, Dota u mnie jeszcze nie włączył się program na "wicie gniazdka" bo jeszcze nie wiemy czy będzie my mieszkać z Małym tu czy już na większym mieszkaniu. Trochę żałuję, bo później pewnie brzuszek mi nie pozwoli na realizację wszystkich pomysłów ;-)

Dobrej nocy!

Witajcie Kochane :-)
My w końcu na wymarzonym urlopie i powiem Wam, że już mi chyba brakuje pracy ;)
Wstałam rano i tak się motam po domu, bo nie wiem co ze sobą zrobić ;)
Jak narazie tylko siedzę w lodówce i wrzucam w siebie kolejne porcje polędwicy łososiowej ;)
Miłego dzionka Wam wszystkim życzymy :-)

Witajcie Grudnióweczki!!!

My juz po malowaniu, teraz tylko sprzątanie....;-) ale mieszkanko zrobiło się ładne, takie czyściutkie:-)

Dzisiaj rano byliśmy robić badania, tak nie lubię tej durnej krwi pobierać...no ale jak zwykle prawie nie bolało....

Dobra uciekam sprzątać!
Trzymajcie się, miłego dnia!!!:tak::-D

witajcie Dziewczynki!
Kasiu już tęsknisz za pracą? :-) odpoczywaj! odpoczywaj! miłego lenuszkowania Ci życzę. a o pracy na razie zapomnij ;-)

Dota a jaki kolor u dzidziusia w pokoiku zrobiliście? Czy na razie będzie spał w pokoju z Wami? No i daj znać jak wyniki wyszły.

Oj Asmodis, a Ty dalej w książkach. Powodzenia zatem ;-)

Miłego dzionka wszystkim!

Tak, tak na razie będzie z nami w pokoju:-)

Oj Asmodis biedaku....nauka, no ale jak trzeba to nie masz innego wyjścia:tak:
jak ja zabierałam się do nauki i mi się nie chciało czy marudziłam to sobie zawsze tłumaczyłam, że w przyszłości moje dzieci będą dumne...że i ja będę miała z tego pożytek...
Dasz radę! Miłej nauki!;-)

papapa

reklama
Witam się z wszystkimi mamusiami i dzidzusiami po powrocie z wakacji.
Myślałam że będę miała dużo do czytania a tu pustki. Prawie nic nie napisane przez ten czas.
Widzę że zaczynacie powoli przygotowywania pokoików dla maluchów. Ja mam gotowy po Stasiu, tzn. nie muszę i nie chcę malować. Jedyne co mnie czeka to jakieś małe przemeblowanko. Ale na to to jescze mam dużo czasu. Za to będziemy z mężem łazienkę remontować bo nasza jest obecnie w stanie koszmarnym.

Do góry