reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Uwaga!!!!
wrzucę Wam tutaj bo też dostałam na pocztę zawiadomienie od rodzinki-żeby Wam się nie przytrafiło!!!!

> > >> PILNE!!! PILNE!!! PILNE!!!
> > >>>
> > >>> *Temat - niebezpieczny wirus !!!!!!!!!!!!!!
> > >>>
> > >>> "Wyslij to ostrzeżenie przyjaciołom, rodzinie i firmom z którymi
> > >>>
> > >>> masz kontakt.
> > >>>
> > >>> W następnych kilku dniach nie próbuj otwierać maili wysłanych z
> > >>>
> > >>> tytułami " POCZTOWKA Z HALLMARK" niezależnie od kogo ja dostaniesz.
> > >>>
> > >>> To jest pocztówka ze zdjęciem, które "spali" cały twardy dysk C na
> > >>> twoim
> > >>>
> > >>> komputerze.
> > >>>
> > >>> Ten wirus możesz otrzymać od każdego kto ma Twój adres E- mailowy w
> > >>>
> > >>> swojej liscie z kontaktami. Dlatego powinniscie zawiadomić
> wszystkie
> > >>>
> > >>> osoby, które macie w skrzynce kontaktowej i z którymi mailowo
> > >>> wymieniacie
> > >>>
> > >>> korespondencję - lepiej jest dostać to ostrzeżenie nawet 25 razy
> niż
> > >>>
> > >>> raz otworzyć mail z tym wirusem
> > >>>
> > >>> Jesli dostaniecie wiadomosć nawet od przyjaciela z pocztówka- nie
> > >>>
> > >>> otwierajciego. Wymażcie go natychmiast i natychmiast wyłaczcie
> > >>>
> > >>> komputer.
> > >>>
> > >>> Według CNN jest to najgorszy wirus jaki znano. Przez Microsoft
> > >>>
> > >>> oceniany jako najbardziej niszczacy wirus do tego czasu.
> > >>>
> > >>> Wirus ten został odkryty przez McAfee przedwczoraj i nie istnieje
> > >>>
> > >>> jeszcze program do naprawy po zniszczeniu danych przez ten wirus.
> > >>>
> > >>> Przeslij to ostrzeżenie wszystkim. Pamiętaj, wysyłajac ostrzeżenie
> > >>>
> > >>> skorzystaja z tego wszyscy.

reklama
Ewedja witaj, fajnie ze juz po przeprowadzce, zagladaj do nas czesciej :tak::tak:

Kasia dzieki za info :tak::tak::tak:, i jak tak mozesz psiaka w piwnicy zamykac :szok::szok:;-);-), on sie pewnie boi :-D:-D

Siostra sliczny ten telewizorek,no piekny jest!!! szczegolnie ten kolor:tak:no,no....takie połaczenie lawendy z zielenią....ojej....miodzio;-):-p:-p:rofl2:

cmok!:-)

Ale my tez sobie chwalimy tv lcd...pamietacie jakie kiedys były ogromne,wielkie....to były mega pudła, szczegolnie te pierwsze kolorowe....a ile to ważyło...A teraz jedną ręką mozna wziac i wytrzec np.kurze....:-)

Uuuu Kasia jak mozesz??? biedny piesio,biedny.....

milego dnia!:-)

Dotka moj powieszony na scianie to go nie trzeba podnosic :-D:-D:-D

Aga wspolczuje, znam ten bol :crazy:

Weroniczka no wlasnie, mozesz powiedziec cos blizej i ewentualnie jaka to miejscowosc ?

kobietki ja mam nadzieje ze teraz juz na stale wracam :)))

my juz po spacerku i zakupkach i zrobilismy tez ksiazeczke zdrowia dla Zakiego bo po tej przeprowadzce byla potrzebna nowa

i kupilismy cos takiego

Załączniki

• namiot.jpg
    namiot.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 20
reklama
ceść :-);-)
nadrobiłam, ale dobrze kobitki piszcie piszcie żebym miała co czytać :tak:
jutrzenka to ja się pytałam :tak: i się doczekałam :-D tv fajowy! kurde może na święta sobie sprawimy :confused:
obecnie jestem na etapie poszukiwania miejskiego roweru :sorry2: wiosna idzie a nie mam czym jeździć! t. odkurzy swój, kupi bagażnik, fotelik i fruuuu nas nie ma :-)
weroniczka jaką masz koncepcję na ubranko dla małogś? imprezę robicie w domu czy na wychodnym?
iza twój szkrab ma inny temperament. po prostu musisz poczekać aż się przyzwyczai. wolniej się dostraja ;-) a z żłobkiem możesz mieć problem. musiałabyś przez pierwsze dni być przy nim :tak:
aga niedługo dzień wagarowicza więc bez wyrzutów sumienia zbumelujesz z roboty :-)
nie chce mi się pisać do każdej osobno więc pozwólcie, że was uściskam
Bisous16.gif

kurde a ja mam dylemat: ścinać baki, pejsy czy nie :confused::-D na pewno strzelę se białe pasma ale nie wiem co z fryzurą ;-)
ściągnęłam dzisiaj moich rodziców, trochę mi młodą zabawili bo pogoda kiepska a na dwór chciała iść...
poza tym nic ciekawego... strasznie nudne mam to życie :-)

Do góry