reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

my juz po spacerku kawusie wypilam mala spi wiec was se czytam i cwicze na stoperze
WERONICZKO a zdradz tajemnice co jes a i ile cie dietetyk kossztowal:)

reklama
Ewedja-świetny ten Was namiot-ile daliście?-kurcze może Kubie byśmy kupili ale u nas nie ma tego sklepu-pisałaś lidl???bo mi uciekło!!!
Kata-codzienność-ehhhh ale co zrobić :confused::baffled:
co do włosków -to Ci nie doradzę -bo sama mam takie dylematy jeśli chodzi o czuprynkę-jak mnie najdzie na zmianę to nie wiem co począć???

moj babel spi ja koncze pic kawe i musze ten namiot rozlozyc to jak wstanie to bedzie mial niespodziewanke:tak::tak::tak::tak:

kasia maj kupilismy w lidlu za 20 euro, mam nadzieje ze zda egzamin bo to moje dziecko to wlazi gdzie popadnie

kasia takich namiotów jest pełno na allegro :tak: fajne są ale zajmują sporo miejsca :-(
aaa miałam pytać: pisałaś, że mąż usypia kubę. jak mu idzie?

No więc zacznę od tego, że to jest mój domek( a dokładniej moich rodziców domek, który odziedziczyli po rodzicach mamy). Tak na codzień tam nikt nie mieszka. Domek jest we wsi Ropa w Beskidzie Niskim, ok. 40 km od granicy Słowackiej w Koniecznej. Dom jest właśnie po gruntownym remoncie więc jest poprostu śliczny:tak::tak::tak: Przed domem mamy dużą łąkę a na jej końcu górka z lasem. Zresztą pod koniec łąki sarny mają wodopój:tak::tak::tak: Jakieś 200 m od domu jest rzeka w której można się kompać ( ale jest bardzo zimna) a 3 km od nas jest zalew Klimkówka:tak::tak: Do najbliższego miata jest ok 14 km. Acha przed domem jest dość duży dmuchany basen i huśtawka. No i dużo, dużo zieleni. Generalnie jest tak, że ja dzieciaki wypuszczam przed dom i albo sobie z nimi siedzę na polu albo robię obiad w kuchni wiem że one są bezpieczne:tak::tak::tak::tak:

Ela a co do diety to wyeliminowałam mąkę pszenną i przez pierwszy miesiąc cały nabiał. Oprócz tego dużo warzyw i duszone mięso. Cukier zamieniłam na miód. A dietetyczkę mam z tej strony : http://kavi.com.pl/

Kata-znalazłam te namioty-u mnie to zdałoby egzamin bo jest miejsce i w domu i na podwórku znalazłam taki -http://www.allegro.pl/item575743119_namiot_dla_dzieci_domek_iglo_tunel_najtaniej.html
nawet fajny.:tak:
pytasz o usypianie w J wykonaniu...-różnie-jak dam małemu cyca to czasem zasypia i go odkładam a jak nie to po zjedzeniu postoi trochę w łóżeczku a potem J sie nim zajmuje tzn.usypia
jak Kuba wstaje -to on go znów kładzie i tak kilka razy i Kuba po jakimś czasie odpada.często płacze ale i tak zasypia po jakimś czasie- trzeba go tylko po pupci głaskać mówić CCCIII i jest ok:tak: -+ do tego kołysanki.

EDIT-Weroniczko -a masz jakies fotki tego miejsca -domku??

Ostatnia edycja:
Weroniczko-a na jakiej zasadzie miałby być ten pobyt w tym miejscu?-będziecie wynajmować?czy tak piszesz żeby się razem spotkać?
może u Ciebie zrobimy zlot!!!:tak::-D:-D-damy Ci tysiaka :-);-)za całość:-D:tak:-jeśli miałabyś fotki to plis....

Edit-
idę robić obiadek.
i Wam -tym co jedzą i jeszcze nie jadły-SMACZNEGO

Ostatnia edycja:
Kasiu ja poprostu szuakm kogoś kto by tam ze mną był. Bo sama nie chcę tam z dzieciaczkami jechać bo bym się zanudziła. Zwłaszcza że ja niezmotoryzowana jestem:sorry2::sorry2: A to nie wynajem tylko przyjechanie do mnie w gości:tak::tak::tak::tak::tak::tak: Czyli poprostu jedyny wydatek to jedzenie. A zlot tam bardzo chętnie tyle tylko że dużo nas się tam nie zmieści:sorry2: tzn. Są 4 pokoje na dole a na poddaszu to niewiem ile i jak bo jeszcze nie widziałam po remoncie:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Weroniczka ale fajnie opisałas to miejsce:tak::tak:no to nic innego jak sielanka,sielanka......:-)

Kata a moze zapuscisz sobie włoski??? i wtedy zrobisz sobie takie ogniste-rude.....;-);-):rofl2:

Do góry