reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dota ty żartujesz czy serio gadasz?? :-);-) miałam kiedyś rude ale jak mam długie to i tak związuję w wysoki kucyk bo nienawidzę jak mi włosy majtają wkoło twarzy :wściekła/y:
kasia czyli konsekwencja :tak:
weroniczka ale tam musi być pięknie! :szok:

reklama
Witam
Weroniczko kusisz nas tu :tak: powiem ci że się nawet zastanawiam ale twoja trójka plus moja nie wiem czy my wtedy wypoczniemy :tak:
Jutrzenko ładny telewizor i firma tez dobra ja ma monitor od koma tej firmy

Dzieciaki w przedszkolu a Madzi marudzi ja nie wiem co. Prze 2 dni wyszło jej aż 3 zęby ale za to płakał w nocy przez tydzień :-( A z Roksaną dobrze palec od nastawienia kość boli tylko jak nim rusza :tak:w czwartek Mam kontrole to zobaczymy czy wszystko oki. Ale jej się tak nudzi bo ani nie może rysować, jeździć na rowerze, huśtać:no:

Anetko myślę że spokojnie byśmy wypoczęły. A przynajmniej nie byłybyśmy bardziej zmęczone niż zwykle;-);-) A przynajmniej nasze dzieciaczki miałyby towarzystwo:tak::tak::tak:

Weroniczka bardzo ciekawe miejsce z opisu. ;-)

Anetka oby paluszek szybko się goił...

Jutrzenka fajny tv a jaka cena :szok: ło matko...

Dota ja mam jeszcze taki wielki i waży ze 40kg :szok: aż mi się płyta od szafki pod nim ugięła :szok::wściekła/y: ale mamy w planach kupno. Może sharp aquos ;-) ale to za jakiś czas.
Ten ma dopiero 5 lat i śmiga jak nówka ale D coś przebąkuje żeby go zmienić... :dry: gadżeciarz :-D

Kasiamaj piwnica dobry sposób ale nie mam :-p:-D a psiaki bardzo mądre i szybko się uczą... :tak:;-)

Kata no u mnie też mało miejsca na namiocik a chętnie bym takowy sprawiła Julci :sorry2:

Idę popracować bo mam zaraz młodą damę na strzyżonko ;-):-)

hejo :-D:-D:-D

ja robie obiadek dopieor bo bylismy na miescie rozejrzec sie za marmurem na kominek :tak:

Anetka biedna ta Twoja Roksanka, dla takiego dziecko jak nie ma co robic to zalamka :no:, i jeszcze zebolki Madziulki, ach te dziecaczki :happy:

Paula w Media 3400 wiec tanszy :tak::tak:

Weroniczka a taki zlot tez bylby fajny :tak::tak:, jakby dalo rade to moze nastepny :tak:, najwyzej dziedy by w samochodach spaly ;-):-D:-D

Kata nie mam pomyslu, sama dla siebie nigdy nie wiem co bym chciala i wogole boje sie eksperymentow :confused::confused:

Elcia jaka Ty rozmowna ostatnio :szok::szok::szok::szok:

Ewedja fajny namiocik :tak:, jak maly zareaogowal, wrzuc jakies fotki

my już po obiadku :tak: byliśmy też na spacerku przed domkiem-pożyczyłam Kubie samochód od sąsiada młodego taki był zahipnotyzowany że jeżdził nim prawie godzinę po całym podwórku w jedną i drugą stronę-(wrzucę Wam może coś jak zrzucę na komp.) a na razie obiecałam Wam fotkę z wczorajszego spacerku.no to wstawię.na 18-tą jadę poćwiczyć i muszę jeszcze zakupki zrobić bo przez week wywiało wszystko z lodówki.:tak::-)
.Kata-i co wymyśliłaś coś z włoskami?? bo mnie jak kiedyś naszło to z takich za tyłek wyczarowałam takie do ramion.:tak:

a to już Kuba przed domem
kubu5942.jpg

spacerb.jpg

Hej Dziewuszki!!!:)
Narazie sie tylko witam, bo jeszcze nic nie przeczytalam na glownym, a i teraz musze zupke gotowac poki Kaya spi, wiec nadrobie pozniej:tak:

Powiem tylko ze kurcze moje dziecie strasznie ciagnie do innych dzieci....Poszlismy wczoraj do pralni i tam taki slodki roczny Murzynek byl, to Kaya juz przez oszklone drzwi go zaczepiala, a potem chciala go przytulac i nawjali cos miedzy soba po "bebejsku" i ganiali sie (bo ten maly juz pieknie chodzil), ale jak kolega wyszedl ze swoja mamusia, to czarna rozpacz byla i nam sie dziecinka rozplakala.... No i albo musimy ja czesciej zabierac do maluszkow, albo trzeba sie nad rodzenstwem powoli zastanawiac, bo az zal patrzec jak dziecku brakuje kontaktu z malymi dziecmi....Do tej pory to sie czasem widujemy ze znajomymi z dziecmi, ale raczej starszymi, a to zupelnie inna bajka... Jest jeszcze opcja, ze to po prostu pierwsza milosc byla dlatego taki placz;-):-D

Dobra uciekam naraie, pomachanko do wszystkich!!!!!!:-)

reklama
Do góry