reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja przy poniedzialku witam sie pierwsza

my juz na wlasnym mieszkanku od soboty wiec w koncu mam czas na internet, przez ta przeprowadzke i te upaly na dworze to nie mialam czasu do kompa siadac, cale dopoludnia z Zakim na dworze spedzalam a popoludnia na sprzataniu w wieczorami padalam na pysk ze zmeczenia, a i tak jeszcze sajgon w domu mamy, ale wazne ze juz tu mieszkamy to codziennie sobie cos tam porobie i w koncu bedzie to wygladalo jak dom :) jak juz doprowadze do pozadku to wstawie jakies fotki, a i tak najbardziej podoba mi sie widok z kuchni na piekne gory osnierzone :)

mam pytanie u nas w LIDLU jest dzis promocja takich dwoch namiotow polaczonych tunelem kolorowych do zabawy dla dzieci czy ktoras z was to widziala i czy moze wiecie czy warto to kupowac ???

pozdrawiamy i milego dnia i tygodnia zyczymy

:tak:dzień dobry!!!
od razu muszę napisać-ciągle mnie z inter.coś wywala-:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-nie mamy połączenia z serwerem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-więc raz mi się uda raz nie żeby coś wysłać-wczoraj też mnie rozłączyło!!!-bbbbuuuuuuu!!-i dlatego nie byłam na nocce:tak:

Stefanka-a za co????-kurcze już wiem.....-wybacz!!!
ChomikImage.aspx
:tak::-);-)
Ewedja-gratuluję mieszkania :tak::tak:

a co u reszty kobitek słychać???
u nas noc minęła spokojnie-Kuba budził się 2 razy -więc normalnie.0

Ostatnia edycja:
Witka Kobietki :-)

Młoda jęczy bo chce merdać paluchami po monitorku :baffled::sorry2:

Sylwia wózio super :-):-):-)

Kacha kurde niewesoło...

Ewedja witaj i wróć do nas w końcu ;-):-)

Stefanka hej :-)

Asia a Ty nic nie piszesz jak było?:zawstydzona/y:

Kasiamaj u nas też dwie pobudki na mlesio ;-)

Ataata hop, hop!!! Co u was?

Co tam komu jeszcze napisać? :-);-)

Ostatnia edycja:
Dzień Doberek:-):-):-)

Ja dzisiaj jadę walczyc z urzędasami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dostaliśmy wezwanie do sądu bo niby nie zapłaciliśmy za Council Tax (podatek za dom) a ja płaciłam sumiennie co miesiąc, kurdeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tyle, że przez interenet, ale spoko, wydrukowałam maile z potwierdzeniem i mogą mi skoczyc:-D
Szkoda tylko czasu na załatwianie, no ale trudno jak mus to mus:baffled:

reklama
Do góry