reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej hej :)
moje slonko spalo cala noc ufff chyba zabki przestaly dokuczac:) a i T do pracy pojechal buuu( i tak wlasnie wybieramy sie na spacerek

reklama
Sylwia -powodzenia!!!!:tak:
Aga-miłej pracy.-zaciśnij zęby i dasz radę:tak:;-)
Paula-u nas walka o myszkę :-)

idziemy na śniadanko
234.gif
wpadnę później.:tak::tak::tak:

Cześć mamuśki.

Stefanio kochana jak miło, że o mnie pytałaś:tak::tak::tak: Toż to zaszczyt być przez Ciebie wspominanym;-);-)

Wczoraj mnie nie było od rana bo po spacerze byłam u rodziców na obiadku i jak wróciłam to już była 19. Wykąpałam dzioeciaczki a pół godziny później spałam ( 20.30 :sorry2::sorry2:)

A ja dziś wybieram się po materiały na ubranko chrzecielna dla Małgosi. Mam nadzieję, że będą jakieś fajne.

I muszę się wam pochwalić że moja dieta działa. Wczoraj byłąm w spodniach w które tydzień temu się nie mieściłam:tak::tak::tak: Ale się cieszę:-):-)

Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurde posta mi wcięło!!!!!!!!!!
No nic napiszę raz jeszcze.
Mały mi strasznie rano marudził, nie wiem czy to zęby, czy końcówka choroby taka ciężka:confused: Teraz zasnął chociaż nie było łatwo...:zawstydzona/y:
Stary wrócił do pracy z L4 i od razu na służbę, czyli będziemy samiutcy do jutra do 10 :-:)-:)-(
a ja miałam bardzo pracowity i gościnny weekend. Wczoraj była u nas sąsiadka z synkiem i kurcze jak Piotruś przytulił Marcelka to tak się przestraszył i płakał, i już tylko na rękach u taty...:-( Darek strasznie się zmartwił, że Marcelek taki płochliwy...W sumie to widać było,że ciągnęło go do Piotrusia i chciał się pobawić ale nie wiedział jak, Piotruś szalał i biegał, bawił się zabawkami jak to w nowym miejscu a Marcelek chodził za nim i patrzył jak w obrazek. A potem jak go przytulił to bek:-( martwię się, chcieliśmy spróbować ze żłobkiem, ale chyba nie wypali:baffled:
miałam się kimnąć ale musiałam do Was zajrzeć:happy: cieszycie się:happy:
Buziaki i MIŁEGO DNIA MRÓWECZKI

Sylwia powodzenia w urzędach :sorry2:;-)

Aga miłej pracki :-)

Elcia udanego spacerku ;-):-)

Kasiamaj smacznego śniadanka ;-):-)

Weronika zdolna bestio udanych poszukiwań materiałów :tak::-) no i czekam na efekty pracy :-)

Iza jak mały nie ma styczności z dziećmi to może mieć opory przed kontaktami. Bedzie cieplej to pewnie się wynurzycie do piaskownicy lub na placyk to się mały pointegruje z dziećmi ;-)

Kurcze ubrałam się żeby wyjść z psem a ten mi na dywan nasikał. :wściekła/y::crazy: kara w kuchni... :wściekła/y:

No Paolka obawiam się, że masz rację:tak: teraz piotruś będzie częściej przychodził i jak mały całkiem wydobrzeje my też będziemy go nawiedzać więc zobaczymy...mam nadzieję, że oswoi się mój przytulasek
ochhhhh muszę zaprzestać naszej jakże przyjemnej konwersacji, gdyż mój mały terrorysta wyrywa mi myszkę i chce rzucać klawiaturą hmmmmm:baffled:
Paula a piesek, no cóż....kara być musi aczkolwiek kuchnia bardzo przyjemne miejsce:-D

Dziewczyny. Szukam chętnych na wakacyjny wyjazd na wieś w górach ( za nowym sączem). Mam tam domek więc wyjaz by kosztował tyle co benzyna i jedzenie. Może któraś z Was jest chętna??

Witam

siedze i pije kawke wiec do Was cos naskrobie

Kuba spi, R juz wrocil i cos kombinuje przy tv.
A wlasnie nie pamietam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ktora sie z Was jakis czes temu pytala jaki mam model i dopiero teraz mi sie przypomniala, chyba Kata, Kasia albo Iza :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, takze prosze, po tym krotkim czasie uzywania jestesmy zadowoleni z jakosci obrazu i ogolnie, oby tak dalej
Telewizor LCD LG 47 LG 5000

Weroniczka czekamy na efekty pracy

Kal.aga milej pracy

Paula ojj to sie piesek nie popisal z rana ;-)

Iza jak sie czesciej bede widziec to sie oswoji :tak:

Sylwia nie daj sie ;-);-)

i nie wiem co tam jeszcze hmm

Iza-może do innych dzieci będzie inaczej podchodził???nigdy nie wiadomo-musicie zobaczyć np.tak na okres próbny i się przekonać-może akurat???
Pewnie że się cieszymy-no a jak....:-):tak:;-)
Paula-dzięki.zjedliśmy ze smakiem.-choć trochę było na podłodze-Kuba Rufiemu zostawił...:tak:
naszemu lejkowi-czyt.Rufiemu-też się przytrafi siku ale dzieki Bogu jak już leje to na płytki w kuchni lub na korytarzu.-do dużego pokoju nie ma wstępu i tego przestrzega-bardzo szybko załapał że mu nie wolno!!!-tylko jak coś w progu leży i nawet łapy nie wysunie ..:tak:-na górze może przebywać -tylko ten jeden pokój ma zakazany-u nas kara to -do piwnicy!!!! marsz.wczoraj zjadł mi różę na dwoże dostał po dupie!-i siedział w piwnicy! za karę
Jutrzenko-fajny TV.:tak:-a do nas nic???:-(
Aga-jak sobie radzisz?
Monia-co u Ciebie?
Asia-zadziałało coś-nic nie piszesz?-boję się:szok::szok::szok:-czy aby wszystko ok?:-):confused:
Elcia-jak po spacerku?
Kacha-co dziś nic nie piszesz?-jak się macie?
Weroniczko-gratuluję sukcesu!!!! kg.
napisz coś więcej o tym wyjeżdzie?-proszę.czy to Twój domek?-jakie warunki?czy wynajmujesz?-i jak tak to na jakiej zasadzie?-jeśli chcesz to napisz mi na pw.to podam Ci maila.może coś tam napiszesz?

reklama
Do góry