reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ojej ile natluklyscie:)
Paula dziex ze pytasz a wiec T ma urlop i to dlatego mnie malo:) dzis u mamy jutro chyba do figlo raju z kumpela i tak jakos tydzien zakonczymy lece kompac mala
a co do nocy to u nas 6 z rzedu nieprzesoanych :(

witam

przeczytalam Was z grubsza ale nie wiem co i jak bo mialam ciezki dzien w pracy, ale od teraz bede na biezaco ;-):tak::tak::-D:-D

zapamietalam tylko co Viki pisala, super ze wyniki ok :tak:

a i Sylwia o nocniku pisala, moj sie przemogl i od kilku dni go sadzam po saniu i czasem zrobi kupe, nie sadzam go na dlugo tylko na troszke, jak widze ze bedzie robil to siedzi a jak nie to nie. Wszedzie pisza ze ok 18 m-ca dopiero dziecko jest gotowe do prob nauki na nocnik bo zaczyna kontrolowac swoje potrzeby, takze spoko. A u nas problem byl na poczatku bo kuba nie lubil na zimny siadac i teraz jak mu zagrzeje to siada spoko :tak::tak:

KAta sliczna ta Twoja Kinia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i tyle co pamietam

jutrzenka dzięki. każdy dzieciak jest ładny i fajny na swój sposób :-) tylko brać i całować :-)
pryzybela a nie mówiłam, że podobne ;-) ćwiczę na młodej jesli chodzi o grzywę - muszę, bo spinki ściąga i je :baffled: a krzywiznami się nie martwię - odrosną to się wyrówna (a rosną jej bardzo szybko!). podeślę ci zaproszenia na NK ;-)
paula ty uważaj bo zeza rozbieżnego dostaniesz :-D
kasia super fotka :-)
monia musi się przełamać ;-) moją dzisiaj puściłam i w końcu na dworze zaczęła sama łazić bo tak tylko za mamy paluszek, choćby najmniejszy ale musi być :baffled: czuje się bezpiecznie na nieznanym gruncie ;-)
asia buty fajne ale cena powala :szok: ja bym się bała, że młoda ściągnie te zatrzaski i zje! miała podobne przy zimówkach i sobie poradziła :tak:
a jakbyś kupiła taki zatrzask:
PAULINA SUPER SANDAŁKI ZETPOL ROZ.22 (574718594) - Aukcje internetowe Allegro
PAULINA MORO SUPER SANDAŁKI ZETPOL ROZ.22 (574962141) - Aukcje internetowe Allegro
kinia ma takie i nie ma mocnych żeby rozpracowała na razie :-)

no i wieczorek nas złapał ....
maluch mój już śpi smacznie a ja już dawno siedziałam wieczorem przy kompie, ale dziś jest weekend i M. mi może pozwoli to chwilkę posiedzę chyba że jakiś film będziemy oglądać:-):-)

paula- no to będziesz mieć teraz fajne spacerki, aż oczopląsu dostaniesz;-):-D ale tak szczerze to współczuję, bo u mnie teren jest ogrodzony więc piesek nie ucieknie a ja skupiam się na Łukaszu:tak::tak::tak:
kasiamaj- śliczne fotki:tak::tak:, szkoda obiadku:sorry2: a jaki film oglądasz?
weroniczka - jak tam samopoczucie?
jutrzenka
- jak tam koleżanka? jeszcze cię męczy czy już ją przenieśli?

jejku ja chyba dzisiaj długo nie posiedzę bo oczy mi się same zamykają :confused2:
muszę odespać tą jej nockę i drzemkę bo nic nie wypoczęłam :no:
a zmęczenie dopiero wieczorkiem odczuwam...
viki głosik oddany! zdjęcie super!

reklama
Do góry