reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam

Mało napisze bo padnięta jestem na mordkę Roksana miała dziś wypadek i się przewróciła tak nie fortunie że złamał palec dzięki bogu bo upadła tak że bałam się o nadgarstek no i 3 tyg. w gipsie dwa palce i do tego prawa ręka i muszę dużo jej pomagać. Mąż dziś prawie spadł z dachu złapał się w ostatniej chwili i tylko komórka ucierpiała bo on ją wiesza na szyi. U mnie dziś prawdziwy 13-tego w piątek

reklama
O rany! :szok: Anetka to okropne!!! :szok: Duzo zdroweczka dla Was wszystkich....
A ja za chwile klade juz malego, dzisiaj pozniej, bo pozno mial drzemeczke i tak wyszlo....
Ale zajrze jeszcze pozniej....:-)

hejka lasencje

kurde a mnie głowa nawala.. przeczytałam Was po łebku,kurcze popłakałam się już ze śmiechu
Viki głos oddany, piękne zdjęcie śmieszka
kata popłakaliśmy się z darosławem z tych piierdzochów
chyba się zawinę zaraz bo mam dziwny ból głowy jakby mi ktoś na nią usiadł...ale nic nie mam oprócz włosów...wezmę panadol
a co tam słychać w piątkową nockę

jestem dzisiaj wyjątkowo niecierpliwa, nikt ze mną nie chce gadać:wściekła/y: już łikendują baboszki, albo jakieś fikołki w sypialni:szok:
No nic wybaczę Wam i idę się myć bo mi D. już wodę nalewa do wanny (chciałam napisać wannę do wody nalewa-naprawdę mnie głowa boli)

Anetka przepraszam jakoś mi umknęło taka jakaś roztrzepana jestem... No to miałaś przejścia trzymaj się kobitko, i ucmokaj Roksi

Ostatnia edycja:
Viki głos oddany:tak:
Anetka, ale miałaś przeżycia:szok: Biedna Roksanka, ucałuj ją od cioci Kasi, męża też możesz ucałować ;-)
Iza nie trzeba było tyle pić to by główka nie bolała ;-):-p
Nawet o prysznic nie pytajcie :wściekła/y:

Kacha- Ty jak zwykle na posterunku....;-):-D, Co? Olis jeszcze sie bawi?
No to co z tym prysznicem?

Iza- a wiesz co najlepsze na bol glowy? :-p;-):-D:-D

viki- juz tez wlasnie glos oddalam....:)

Ostatnia edycja:
Alex miałaś nie pytać ;-) Domyśl się;-) Brawo zgadłaś, cały czas nie zrobiony, koleś w ogóle dzisiaj od nas telefonów nie odbierał, już taką wiązankę mu posłałam na pocztę, że szkoda gadać :wściekła/y:

Oliś się jeszcze w najlepsze bawi, ale zaraz idę mu to ukrócić, T. pozwoliłam na wyjście z domu, zaraz Młodego nakarmię, położę go i mam wieczór tylko dla siebie:-) Mam nadzieję, że Olisiowe zęby mi w tym nie przeszkodzą ;-)

A ja koncze moje piwko i chyba tez sie walne spac...a co...:blink::-D

Kacha- facet se jaja robi i tyle...:angry::angry: Ja juz sie przyzwyczailam, ze w tym kraju swoje zawsze trzeba odczekac jesli chodzi o wszelkiego rodzaju naprawy....:baffled::dry:Nikomu jakos nie spieszno....:crazy:

Ok, spadam, dobranoc :blink::-)

reklama
Alex dobrej nocki :-) Ja dopiero swoje piwko zaczynam, Młody już do łóżeczka odprawiony i wolne mam ;-) Pewnie jakbyśmy byli protami i nie bylibyśmy Polakami to szybciej by ten prysznic załatwili. Kij im w ryj, nie będę sobie weekendu przez nich psuła. Jutro idziemy do znajomych na parapetówę to ich wannę przetestuję :-p

Do góry