reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej!!! :-)

Bylam z wariatami przed blokiem :baffled: nie daje rady... nie wiem z kim ganiac... :zawstydzona/y: kurde zachcialo mi sie... no nic, pies sie musi nauczyc chodzic przy nodze i juz... ;-)

Kasiamaj liczne wasze buzki :-) no i zabisko tez fajne hehe...

Elcia a Ty gdzie??? :sorry2::confused::-)

Ataata melduj sie! Mialas z nami byc i co??? ;-):-D

Weroniczka jak trojeczka? Daja popalic? ;-)

Alex ja tez nie bylam nigdy w ikea ale jak widze u kogos albo w necie to bardzo mi sie podobaja ;-):tak:

Viki ogromne gratki dla zdrowego Pablusia. Ciesze sie z wami :-):tak:

Hej Ciotki:)

Wiktor właśnie morduje słonia Fishera:baffled: ... ale na pewno zaraz mnie dopadnie:tak:
Już jest znacznie lepiej, nawet byliśmy dziś na krótkim spacerku ... tyle, że nóżki moje dziecko ma "chore", bo za diabła nie chce chodzić sam na polu:crazy:.

Pryzybela aleś mi przypomniała ... Krystyny! Teściowa:angry::angry::angry: ... hehe, ale się zdziwi jak jej życzenia złożę:-D
Kasiamaj to się nazywa uzależnienie od BB-forum:-D. Szkoda tylko, że obiadek ucierpiał:baffled:
Viki super że wyniki w porządku!!! Widzisz, nareszcie nadeszły dla Was dobre dni:tak:
Paula współczuję ciężkiej nocy ... znam to doskonale:-(. A poza tym to niezłe Julka smakołyki:baffled:
Grzechotka no no łosoś z koperkiem!!! Mniam ... ale Kubusia mamusia rozpieszcza:-)
Kacha moja ława też się znacznie kiwa i ma róg ubity ... tylko czekam jak się rozkraczy:baffled:. Ale na razie jesteśmy raczej na kupnie sofy, bo na naszej wersalce ciężko się zmieścić w trójkę z naszym małym królewiczem:baffled:

Oho ... przyleciał ... idziemy się bawić ... papa;-)

Monia-no-ucierpiał szponder dla Kuby.zjadł z nami pomidorową :tak::-)
Paula-my jesteśmy na etapie uczenia Rufiego jeżdzić w samochodzie-całkiem nieżle mu to idzie:-)-a na dworze biega sam-tylko ja co jakiś czas okno otwieram i krzyczę że ma do sąsiadów nie łazić :wściekła/y::happy:

Kasiamaj- no sliczna fotka....:tak::-)
Monia- dobrze, ze u Was juz lepiej....:tak:
Paula- rzeczywiscie chyba nie jest latwo z malym dzieckiem i jeszcze szczeniaczkiem... he he wesolo masz....:-D:-D
Weroniczka- wlasnie, co u Ciebie? A jak sie sprawuje gosposia?

idę na film -potem wpadnę.:-p
EDIT-Asia butki fajne-ale nie wiem czy Fifi nie rozpracuje tego zaciskacza?-mam pomysł-jak masz jakieś wiązane to dokup taki zaciskacz w pasmanterii i zobaczysz-po co od razu tyle kasy wydać jak może on to w sekundę rozbroi......?

macie coś na humor.....

Jak to się dzieje, że kursor się rusza jak Ty poruszasz myszką?>
nigdy się nad tym nie zastanawiałe/aś???
Nareszcie zagadka została rozwiązana!!!!!!!!!!>
Żeby to sprawdzić kliknij na poniższy link :o)>

Poruszając kursorem w szkle powiększającym W śRODKU zobaczysz to
czego
nie widać gołym okiem.>

http://2006.1-click.jp/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry