reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos. Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas jest bardzo cenne__

reklama
dzień dobry!
kurcze też macie tak jak ja coś za przeglądaniem stron no bb?
chyba Ci panowie od kursora gdzieś dali noge????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u nas nocka bez zmian-czyli płacząco=marudząca!!!-może i to wina księżyca??-skoro nam tak maluchy nie śpią w nocy???
my już dawno po śniadanku-młody chyba poczuł się zmęczony bo włośnie drzemie:tak: J na dworze drwa rąbie na nast.zimę.ja wstawiłam pranie-muszę pościele poprać-a taka piękna pogoda więc chyba na dwór powieszę :tak:
dziś mamy gości-przyjedzie moja sis z chłopakiem.więc jak Kuba wstanie jadę na zakupy.dziś pizza! :-)

Aśka-jak już kupujesz kapciuchy do żłobka-to może weź mu z odkrytymi paluszkami???-bo naprawdę mu nóżka się zapoci-a obawiam się że oni tam nie zdejmują dzieciom kapci..
Kubie np.bardzo poci się nóżka w takich zabudowanych..
nie wiem czy widziałaś te które Kuba ma teraz zamieściłam prędzej fotkę-może takie???byłyby dobre-zobacz jak coś podam Ci namiary albo mogłabym Ci zakupić i przesłać.jesli by Ci odpowiadały.

Viki-możesz proszę bardzo :tak:;-)-głos oddano.
Anetko-straszne-Roksanka pewnie płakała bardzo!!-a jak reaguje na gips?-niech paluszki ładnie się zagoją.
Kaśka-oddano.
Aga-1 miłość.:-)

hej:-)
anetka- ale miałaś przeżycia:szok::szok::szok: ucałuj Roksankę, biedny paluszek jeszcze na dodatek u prawej ręki, dobrze że mężowi nic się nie stało:tak::tak:
kasiamaj - no to udanej gościny, smacznej pizzy:tak::tak:
udanej soboty dla wszystkich:-)

a u mnie też ładna pogoda jest narazie taka wiosenna zrobiłam duuuuże pranie, powiesiłam na dworze:tak::tak:, posprzątałam i w ogóle takiego powera miałam dziś z rana :happy: że już się ze wszystkim obrobiłam (rzadko mi się to zdarza:-p)
mam chwilę na relaks bo maluch śpi:-)

Hej Laseczki:-) U nas wiosna pełną gębą, spacerek zaliczony, Młody właśnie szaleje,a ja dopijam kawkę, idę wziąć pseudoprysznic i szykuję się powoli na imprezkę;-)
Asiacur pisałaś, że macie taki sam dywanik dla Fifulca, Wam też się tak strasznie mechaci:confused:

hello!!!!
ale fajna pogoda normalnie pranko na dworze wyschło poście przewietrzona rewelacja:tak::-Di wysprzątane łał:-D
kacha to miłej imprezki:tak::-Da z ty prysznicem to rzeczywiście masz przekichane..
anetka to mieliście pecha ale dobrze że się nic poważnego nie stało..
aga to ta wiosna za oknem bo ja też miałam natchnienie:-D:-D
kasiamaj udanej imprezki i smacznej pizzy:tak::-D
miłego dnia!!!
miałam jeszcze cosik napisać ale zapomniałam osz kurka wodna....

kurde a co tu takie pustki???, gdzie sa wszystkie ??

Anetka wspolczuje, biedna Roksanka :no::no:

my dzis bylismy u mojej mamy na imienianach :tak::tak: a jutro R ma sluzbe a ja ide do jego brata na obiad, bratowa bedzie serwowac placek po cygansku w swojej wersji :tak:

reklama
Witam

Dzięki za słowa otuchy :tak:No troszkę będzie ciężko z Roksaną bo bawić też zbytnio się nie może (rysować, jeździć na rowerze, huśtać sie itd.) Jeszcze do tego straciłam jakimś cudem konto na NK i nie dało się go odzyskać
A tu zdjęcie mojej połamanej Roksany

Załączniki

• roksana w gipsie.jpg
    roksana w gipsie.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 23
Do góry