reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jezuniu---tak się zasiedziałam przy komp.że aż mięso spaliłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
śmierdzi w całym domu-a kuchnia pełna dymu!!!!!
ja pikole!!!!
zapomniałam na śmierć!!!-garnek się zjarał :szok::szok::szok::szok:-cały przypalony!!!!

hehehhe kasia ja raz tak marchewke dla kuby ugotowałam cała woda sie wygotowała hehehe

a kuba bardzo na czeeeekolaaada sie śmieje

hejo!

aga a kogo lub co przedstawia ten bałwan na 3 fotce? :-)

my odbębniłyśmy spacerek i śpimy tzn. młoda śpi ;-)
pięknie u nas a u was?
a w sprawie tych emotek do kogo można napisać? bo mnie brakuje właśnie płaczącej i całusa :-)

Kata no nie wiem czy dodali by jeszcze jakieś emotikonki... :sorry2::-D
A ta rzeźba śniegowa to chyba piesek...

Kasiamaj :-D:-D:-D:-D:-D:-D mi też się zdarzyło spalić coś właśnie przez bb :zawstydzona/y::-D
Ostatnio obsmażałam mięso na gulasz i się zjarało na węgiel:-D bo sobie pomyślałam że nikogo nie ma to odkurzę i w hałasie nie słyszałam jak strzela na patelni :-D

:-D oj kobiety! sposób jest prosty: siadacie na bb to nie wstawiacie nic na gaz ;-)
paula myślisz, że dlaczego nie dodadzą? :-( kurde, niektóre różnią się kolorami a są jednakowe można by je wymienić na jakieś nowe ;-)
ta śnieżna rzeźba agi też mi psiaka przypomina :tak:

dziewczyny nie wiem czy wam pisalam ale kilka dni temu odebrałam wyniki posiewu z gardła i nosa pawła, i są w porzadku - a dzis odebralam wyniki posiewu kału i gronkowca ani innego paskudztwa nie mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurcze ale jestem szczesliwa...

reklama
Eloooo!
Jakas niedospana jestem, chociaz dopiero o 8 wstalysmy, ale jak zwykle poszlismy spac po polnocy:baffled:

Hehe, ja tez juz nie raz conieco podjaralam, albo ugotowalam na ciape przez siedzienie przy kompie;-)

Kata fajne masz zdjecie Kundzi w suwaku;) Wlasnie zanim nam sie w ciaze zaszlo, to sobie gadalismy, ze bedziemy mieli Kundzie, ale to nie od Kingi, ale od Kunegundy mialo byc. I bez urazy dla jakiejs kobiety o takim imieniu, ale nie odwazylabym sie tak dziecka skrzywdzic;-):-D Ale my to tak z R dla jaj....

A Kayunka calkiem niezle po ludzku niektore slowa gada, nawet sie z R smialismy, bo ostatnio na korytarzu taka mloda dziewczyna szla i Kaya jak zwykle zaczepia: haaaj....kom (no tak fonetycznie pisze zeby bylo wiadomo o co biega;))
Ale i tak najfajniej jak lata po domu z pilotem od tv przy uchu i wola : alo...alo... ale tak smiesznie to mowi, takim slodkim glosikiem ze szok!

Hehe, Grzechotka my z R to na 2 glosy sie wyglupiamy: ciastko, karmel, czeeeeekolaaaada i mloda tez ma z nas ubaw;-)

Do góry