reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam i ja!
Kochane ja od rana cala w nerwach i podekscytowaniu bo na 13ta ide na usg:rofl2::happy: boje sie i nie moge doczekac jak zwykle.Dzidzia chyba czuje bo tez sie wierci bardziej niz zwykle.Oby sie nie odwrocila tak ,ze sie plci nie da zobaczyc.Trzymajcie kciuki.
Weroniczko i Viki zycze w takim razie milego wypoczynku i pieknej pogody no i do zobaczenia nad morzem;-)
Weroniczko jak Ty sobie radzisz z pakowaniem takiego maluszka na wyjazd? ja jade we wtorek i juz jestem cala w nerwach bo okazuje sie ,ze pol domu musimy ze soba zabrac hihi;-)

reklama
Witajcie Dziewczynki!

Weroniczka, Viki - udanego wakacyjnego wyjazdu.
Aniu nie denerwuj się, zapewne będzie wszystko dobrze.

U mnie za oknem wychodzi słońce, po deszczowej nocy. Oby nie było upału...
Miłej sobotki!
E.

Ja jeszcze nie wyjechałam bo mężowi kiepsko idzie pakpwanie się.
Aneczka ja nie mam z tym problemu ale mój synek już od dawna nie urzywa piluch, nie jeździ w wózku więc sporo rzeczy mi odpada do zabrania. Ale fakt że trzeba zabrać sporo bo może być zimno lub gorąco, może lać( więc trzeba wziąć pelerynę i kalosze). Ale radzę sobie z tym bez problemów. A zabawki Staś pakuje sam. Mówię mu ile ma ich wziąć i jakiego typu i on je pakuje.:tak::tak: Bo to już taki mamusiowy pomocnik;-)

Dziewczyny witajcie!:-)
A urlopowiczkom zycze udanego pobytu nad morzem i jeszcze bardziej udanego babyboomowego spotkania!
Liczymy tutaj na jakas fotorelacje i wracajcie szybko, bo na pewno bedzie bez Was pusto:tak:
Tak jak Ewa, zycze milego weekendu i bede tu zagladac w oczekiwaniu na dobre wiadomosci od Aneczki:-)

Ja moze wpadne pozniej bo teraz na szybko obiadek musze ugotowac.
podziel sie z wami informacja tutaj a reszte pozniej jak znjade chwilke opisze juz w odpowiednim watku;-)
No to bedzie kolejny Lobuz:-D:-D:-D:-D mamy drugiego syna w drodze hihihi.Maz sie cieszy jak glupi a ja sie smieje .Teraz tylko imie wymyslic.Dla dziewczynki mialam a dla chlpoca jakos nie bardzo:rofl2:

:-)aneczka gratuluje synusia:-)między twoimi chłopakami bedzie mała różnica wieku wiec swietnie się dogadaja...no a u mnie ? czasem aż się boje bo 7 lat to troszke jest.... no ale jestem dobrej mysli, ja tez mam 9 lat starszego brata i nie bylo tak żle;-)

a ja wciąż nie spakowana...cos mi nie idzie, wogole ostatnio zrobiłam się senna i jakos tak szybciej czuje zmęczenie

Stefanka, niestety nie da sie dla kazdej mamusi indywidualnego wstawic, a ja zreszta i tak nie mam nic przeciwko temu:) Musimy jakos zaznaczyc na naszym watku obecnosc coreczek bo na grudniowkach ich nieurodzaj:-D
Widze, ze Aneczka nie dolaczy do naszej trojcy, mimo to serdecznie GRATULUJE SYNKA! Na pewno wniesie nie mniej radoscci do Waszego domku niz niejedna dziewczynka. A przynajmniej jako o jedyna perelke w domu beda sie Twoi chlopcy o Ciebie wyjatkowo troszczyc kiedys:)(Jak u Viki zreszta:)).
MamaWikusia, czyzbys tez spodziewala sie w grudniu potomka?:-)
W weekendy mamy maly zastoj na watku, ale mimo to serdecznie zapraszamy!

reklama
ja sie dzis totalnie nudze...dzwonilam do mamy zeby mi kupila taki pierwszy album dzidziusia. taki co sie wkleja i opisuje wszystko od poczatku: usg, pierwsze ruchy itd. no i mama znalazla ale teraz juz nie wiem czy nie tu kupic bo z tego co mama opisuje to trudno powiedziec czy mi sie spodoba. moze znacie jakies stronki z takimi albumami?? mama ma mi wyslac tez kolejna Mustele na rozstepy bo tej juz mam polowe a tu nie mozna kupic a albo jest rewelacyjna i nie mam rozstepow albo poprostu ich nie mam:-) chce was tez zapytac o kosmetyki na cellulitis. bo ja przez to ze przytylam to zaczelam go posiadac i nie wiem czy mozna cos stosowac w czasie ciazy czy raczej nie...
z nudow przeanalizowalam cala siebie i chyba obetne wlosy hehe macie jakies propozycje??
pryzybela i ataata pomocy!!! umieram...z nudow
jak ktos jeszcze jest oprocz nas-dajcie znac...

Do góry