reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja na grilla jadę jutro i chętnie przekąszę coś z niego. Jedyne co mnie odrzuca to surowy czosnek. Jak jest ugotowany lub uduszony w potrawie to mi nie przeszkadza ale np. sałatki z sose winegret nie tknę a nawet nie powącham bo mi niedobrze się robi. A ja tak bardzo lubiałam czosnek przed ciążą:-(

reklama
A ja mam straszną ochotę na karkówencję ;-)
A jeśli chodzi o zwierzaki to mam na ich punkcie totalnego świra ;)
Do tej pory często biorę udział w akcjach pomocy bezdomnym zwierzętom, zresztą moja Tigra też ze schronu wyciągnięta ;)
Jak chcecie poczytać o różnych tragicznych historiach wejdźcie na forum: dogomania.pl , na podforum psy w potrzebie. Takie rzeczy tam się dzieją, że aż mi czasami wstyd, że jestem człowiekiem. Nie wiem, ja jestem taka, ze zawsze zwierząt bardziej mi było szkoda niż ludzi.

dzień dobry! ;-) już sobota...
uciekam bo padam po wieczornym spotkaniu przy... herbatce...
powiem wam, że myślałam, iż trudniej będzie mi znosić to, że nie napiję się jakiegoś piwka, winka czy czegoś innego. a tu niespodzianka. sama jestem zaskoczona, że zupełnie nie ma to dla mnie znaczenia. co z kobietą robi dzidziuś w brzuszku ;) niesamowite.
uciekam, ale pewnie jeszcze dziś zajrzę co wydarzyło się na naszym podwóreczku!
dziewczynki miłego weekendu!

A ja Się witam z samego rana i odrazu żegnam bo zaraz się pakujemy i wyjeżdżamy na WAKACJE:-):-):-):-):-)
Nie wim czy uda mi się do was zajrzeć ale najpóźniej w czwartek będę tu znów na dwa dni.
Viki życzę udanego plażowania i mam nadzieję do zobaczenia nad morzem.

:-)weronika tobie również miłego wypoczynku no a nad morzem to na pewno sie spotkamy:-)

ja wlasnie zjadłam śniadanko i zaraz biorę się do pakowania bo dzis w nocy wyruszamy;-)

reklama
Do góry