kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Buszuje to za mało powiedziane, on odstawia takie szopki, że już nie wiem co z Niego wyrośnie ;-) Po mamusi to ma ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
viki weź nawet nie mów tu takich rzeczy, o takich pysznościach bo zaślinie całą klawiature... Boze ale mi smaka zrobiłaś... a ja tylko zwykłe kanapki z boczkiem i musztardą... ale głodna jestem tak strasznie, że zaraz to wszystko razem z talerzem wchłone...a ja wlasnie zjadłam sniadanko, kurde jak to dobrze kiedy moj maz jest w domu, normalnie wstaje, a tu codziennie sniadanko na mnie czeka:-)herbatka owocowa,a dzis zrobił bułeczki z salami i serem zapiekane w piekarniku...mniammmmm