reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Może spokojny człowieczek z niego wyrośnie. Mój Staś w brzuchu był niesamowicie grzeczny i mało ruchliwy. Naprawdę żedko czułam jak się rusza albo wierci. I co? Ano to że teraz jest nie dookiełznania. Wszędzie go pełnorzyć:tak: Tak więc nigdy nic nie wiadomo kochana;-)

czesc mamcie

pryzybela gratuluje małej księzniczki:-)

a ja wlasnie zjadłam sniadanko, kurde jak to dobrze kiedy moj maz jest w domu, normalnie wstaje, a tu codziennie sniadanko na mnie czeka:-)herbatka owocowa,a dzis zrobił bułeczki z salami i serem zapiekane w piekarniku...mniammmmm a jak wypłynie to znow bede musiala wszystko sama robic......

u nas tez pochmurno....zaraz bedzie lało...

Witajcie dziewczynki!
Wczoraj niestety nie miałam czasu na zerknięcie co się działo na bb ;( miałam cały dzień gości - swoje kolezaneczki z liceum ze swoimi dziećmi... Padłam wieczorem wyczerpana. Ale juz nadrabiam zaległości ;)

Pryzbela! No moje gratulacje! Super, super, super, że u Ciebie będzie dziewczyneczka!

I dziękuję za dostęp :)))))) Biorę się za lekturkę ;)

U mnie dziś deszczowo. Ciśnienie jakieś dziwaczne, bo wstałam niby wyspana a jestem już zmęczona...

Ściskam piątkowo!

Witam witam!
Coz to za wspaniale nowinki z rana? Pryzybelka GRATULUJE DZIEWCZYNKI:-):-):-)
Kasiu to napewno Olis cie meczyl:tak: U mnie akurat z Witkiem moglam sie spodziwac malego szlenca hihi.Szalal w brzuchu szaleje i teraz.;-):-D
Weroniczko ty mnie troche zmartwilas bo juz maialam nadzieje,ze jak ta dzidzia w brzuchu spokojniejsza to i w zyciu tak bedzie a tu niekoniecznie.rany chyba oszlaeje jak drugi taki czort mi sie trafi jak Wiciu:rofl2::happy2:
Co do wyjazdow to my tez sie wybieramy na wakacje z malym na prawie tydzien.Jedziemy we wtorek na mazury , mam niezlego stracha bo nigdy wczesniej z nim jeszcze nie jezdzilismy dalej i na noc poza domem:dull:

Cześć Aneczka, cześć Ewcia ;-)

a ja wlasnie zjadłam sniadanko, kurde jak to dobrze kiedy moj maz jest w domu, normalnie wstaje, a tu codziennie sniadanko na mnie czeka:-)herbatka owocowa,a dzis zrobił bułeczki z salami i serem zapiekane w piekarniku...mniammmmm
viki weź nawet nie mów tu takich rzeczy, o takich pysznościach bo zaślinie całą klawiature... Boze ale mi smaka zrobiłaś... a ja tylko zwykłe kanapki z boczkiem i musztardą... ale głodna jestem tak strasznie, że zaraz to wszystko razem z talerzem wchłone...

Viki ale Ci dobrze:tak::tak::tak:
A ja chyba bede musiala zrobic znowu gigantyczne porzadki ale coz tak to jest jak matka do neta siadzie zamiast malym sie zajac:-Dznowu mi demolke robi.Chyba pojde troche nad tym zapanowac;-)
A dzis przychodza do nas znajomi na meksykanka kolacyjke mniam.Sama bede wszystko robic wiec, mam nadzieje,ze wszystko pojdzie zgodnie z planem;-)

witam

mala cos usnela bo pogoda jakas taka senna..teraz mi sie rozleguluje dzis i nie wiem kiedy bedzie sapla pozniej a kiedy nie

juz sie nie moge doczekac usg w przyszlym tygodniu

nasza kociczka wczoraj w dzien lub tamtej nocy sie okocila...ma 4 malutkie sliczne kociaczki

zaraz cos ide zjesc

reklama
Jak ja lubię koty. Bardzo bym chciała mieć w domku jednego ale Rysiu jest przeciwny. On woli psa ale ja znów nie chcę bo wiem że nie chciałoby mi się z nim wychodzić na spacery ( zwłaszcza w zimie) i tylko biedactwo umęczyłoby się przy mnie.

Do góry