reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paola myślę, że raczej geniuszem nie był, tylko strasznie sie wszystkim zamartwia jeśli chodzi o Marcela, ale też strasznie się cieszy jak cokolwiek Marcelk zrobi, strasznie zakochany tatuś z niego...niby dobrze ale czasem jest strasznie męczący
alex jak tam się czuje Oliwierasek? już wszystko dobrze?
anetka, ojoj tak to jest z tymi babciami

reklama
Iza- tak :tak: Oliwier juz dobrze. W sumie to nie mam pojecia co mu bylo....ale juz tego nie ma....:-):-D
Anetka- oj, tak....:tak: ja juz sie boje, co bedzie jak pojade w kwietniu do mamy, bo ona to mi zawsze malego rozpiesci, ze potem po powrocie do Anglii 2 miesiace dziecko do porzadku ustawiam.....:-D:-D:-D;-):sorry2:

a ja sie pochwale ze wrzucilam swoje zdjecie tam gdzie wiecie gdzie :)
zaraz sie postaram was poczytac :)
aa i sernik dzis zrobilam !!

Stefa, ja nie wiem gdzie brrrrr, ależ Ty robotna, rzuc sie tym sernikiem
Alex to świetnie, że nic mu nie jest
a wiecie co, ostatnio mojej znajomej synek połknął grosz i czekaja na rozwiązanie... trochę sie martwię, ale chyba wykupka, hmmm jak myślicie??

a ja będę się zbierać bo jutro z rańca wyprawa do wawy do tego laryngologa...już sobie wyobrażam te kolejki ufffffffffff trzymajcie za mnie kciuki i potesknijcie troche:sorry2:
dobra spadam bo tak siedzę i pisze i co chwila idę do kuchni i coś jem...zjadłam nawet resztę pomidorówki:baffled:
więc kolorowiastych snów i śpiochajcie słodko

Ze mnie tez dzis wieczorem nie bedzie duzego pozytku, bo spac zaraz ide... jakas zmeczona jestem...:dry: No a jutro rano do klubu maluszka idziemy, pognebic inne dzieci....;-):-)

kurde miałam iść spać a nie moge sie od was oderwać
Stefa kurde to w sumie nie musisz używać miksera tylko odkurzaczem zamieszać:-):-) wiem cos o tym, ja wczoraj robiłam na kolacyję knedle z truskawą i marcel mi kilka rozmazał, ale cóż niech ma cos od życia:-D
dobra teraz to już idę..i tak jutro będę słuchała od starego, że siedzę po nocy i nie mam prawa być zmęczona...a ja psychicznie tu z Wami się luzuję:-D
dobra babochy kolorowiastych snów

kacha też go na siłę nie kładę ale zwariuję jak będzie tak dalej wyczyniał:-D:-Dty to masz kobietko siłę
anetka nic się nie zmieniło herbatki nie pije tylko od duższego czsu pije wodę z sokiem dzisiaj widzę że mu się ziewa więc poszliśmy się położyć napił się poleżał cumla pocyckał i poszedł się pobawić a może mu też żęby idą:baffled:nie wiem głupia już jestem bo nigdy nie był taki...
ale naskrobałyście :-D:-D:-Ddopiero skończyłam czytać:tak::szok:

reklama
Do góry