reklama
Iza_bella.b
Fanka BB :)
Eloł Laski
witam się i od razu się tłumaczę z mojej nieobecności..Otóż mój D. wziął sobie L4 i niestety zajmuje mi neta, bo coś tam opracowywał do pracy.
U nas lepiej, Marcel już malutko pokasłuje i jest wesolutki i nawet apetyt mu dopisuje, więc ja już jestem w siódmym niebie...a jutro jedziemy do wawy na kontrolę laryngologiczna po tym zabiegu
dobra trochę poczytam ile zdołam co tam u was słychać i potem zajrzę
witam się i od razu się tłumaczę z mojej nieobecności..Otóż mój D. wziął sobie L4 i niestety zajmuje mi neta, bo coś tam opracowywał do pracy.
U nas lepiej, Marcel już malutko pokasłuje i jest wesolutki i nawet apetyt mu dopisuje, więc ja już jestem w siódmym niebie...a jutro jedziemy do wawy na kontrolę laryngologiczna po tym zabiegu
dobra trochę poczytam ile zdołam co tam u was słychać i potem zajrzę
kasiamaj
mama 2007/2010
ello kokosianki pistacjanki!!!!
ale dałście czadu....-mam co czytać
ja dziś wracająć z aerobiku kupiłam kokosa w biedronce!!!!-i zaraz jak młody usnie to idę go wszamać -nie wiem nawet czy się podzielę z J-bo taką mam chcicę,,,,-na kokosa oczywiście!!!!!
my to robimy dziurkę gwożdziem-i przez słomkę pijemy mleczko.a potem J rozłupuje go siekierką-bo ja jak przyfasoliłam to na sekcji zwłok kokosowych -nikt nie poznałby że to był kokos!!!-aż wstyd się przyznać -tylko cccciiiiiii.........
muszę zameldować -że dziś mnie nie będzie na nocnej zmianie....J siedzi na kompie.możecie z nim sobie pogadać :-)
coś dla Was
Kata-dobre z tym łózkiem
Weroniczko-co do malibu to muszę przepis poszukac -potem zapodam ok? a buciki piekniutkie!!!-czasem aż chce mi się dziewuszkę jak widzę takie piękności....uziowe.... :-);-)
Aga-dobrze czytam-lepiliście bałwana???-kurcze u nas ani jednego płatka śniegu
Kacha-prysznic rozwaliłaś???-co ty tam za orgir odczyniałaś???
a z tym garnkiem -to się uśmiałam!!! co do piosenek to mam płytę budzik i bluubisie Kuba to lubi.
Paula-my też odrobaczamy co miesiąć Rufiego-tak kazał weterynarz ,mówił że skoro jest małe dziecko w domu i pies razem chodzą po podłodze to tak powinno się robić i do tego dał nam taki płyn na pchły-bardzo skuteczny!!!
co do balona-to Paula mam pytanko-jakim balonem??? skoro to noc była???
Blizniaczki-ok -dam głos! :-)
Pryzybela-nie wiesz o co chodzi z koko-pistacjami-to już wyjaśniam-WSZYSTKIE LUBUMY JE ZJADAć
a skoro już mnie nie będzie to od razu się pożegnam.......-do jutra laseczki
ale dałście czadu....-mam co czytać
ja dziś wracająć z aerobiku kupiłam kokosa w biedronce!!!!-i zaraz jak młody usnie to idę go wszamać -nie wiem nawet czy się podzielę z J-bo taką mam chcicę,,,,-na kokosa oczywiście!!!!!
my to robimy dziurkę gwożdziem-i przez słomkę pijemy mleczko.a potem J rozłupuje go siekierką-bo ja jak przyfasoliłam to na sekcji zwłok kokosowych -nikt nie poznałby że to był kokos!!!-aż wstyd się przyznać -tylko cccciiiiiii.........
muszę zameldować -że dziś mnie nie będzie na nocnej zmianie....J siedzi na kompie.możecie z nim sobie pogadać :-)
Kata-dobre z tym łózkiem
Weroniczko-co do malibu to muszę przepis poszukac -potem zapodam ok? a buciki piekniutkie!!!-czasem aż chce mi się dziewuszkę jak widzę takie piękności....uziowe.... :-);-)
Aga-dobrze czytam-lepiliście bałwana???-kurcze u nas ani jednego płatka śniegu
Kacha-prysznic rozwaliłaś???-co ty tam za orgir odczyniałaś???
a z tym garnkiem -to się uśmiałam!!! co do piosenek to mam płytę budzik i bluubisie Kuba to lubi.
Paula-my też odrobaczamy co miesiąć Rufiego-tak kazał weterynarz ,mówił że skoro jest małe dziecko w domu i pies razem chodzą po podłodze to tak powinno się robić i do tego dał nam taki płyn na pchły-bardzo skuteczny!!!
co do balona-to Paula mam pytanko-jakim balonem??? skoro to noc była???
Blizniaczki-ok -dam głos! :-)
Pryzybela-nie wiesz o co chodzi z koko-pistacjami-to już wyjaśniam-WSZYSTKIE LUBUMY JE ZJADAć
a skoro już mnie nie będzie to od razu się pożegnam.......-do jutra laseczki
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Kasia nawet nie ja rozwaliłam, sam się popsuł A rok temu był wymieniany Na szczęście jutro ma ktoś przyjść naprawić, bo jak nie to chyba się w Olisiowej wanience kąpać będę, tylko ciekawe jak moje cztery litery tam wepchnę Przegoń J. od kompa, powiedz, że jesteś w transie pisania ;-)
Iza_bella.b
Ojjjj dziewoje ale żeście natrzaskały!!!!!
Wiecie co, Darek ostatnio mi coś przebąkiwał, że martwi się o oglądanie dobranocnego ogrodu. Mianowicie Marcel bardzo niewiele mówi, najczęściej mruczy, piszczy i krzyczy. No i ostatnio zauważył, że on tak piszczy jak Igi-Pigiel i że niby sie z nim utożsamia i może nie powinien oglądać. Osobiście myślę, że D. jak zwykle przesadza ale co o tym myslicie? W sumie Dobranocny O. to jedyna bajka jaka ogląda Marcel...a jak jest u Was??
Wiecie co, Darek ostatnio mi coś przebąkiwał, że martwi się o oglądanie dobranocnego ogrodu. Mianowicie Marcel bardzo niewiele mówi, najczęściej mruczy, piszczy i krzyczy. No i ostatnio zauważył, że on tak piszczy jak Igi-Pigiel i że niby sie z nim utożsamia i może nie powinien oglądać. Osobiście myślę, że D. jak zwykle przesadza ale co o tym myslicie? W sumie Dobranocny O. to jedyna bajka jaka ogląda Marcel...a jak jest u Was??
Paula21
Grudzień '07
Kasiamaj niebieskim balonem. Zwykłym. To pozostałość po Julki grudniowych urodzinach... a Ty o jakim myślałaś??? zboczuszku nie mam innych balonów w domu
My pchełki zaatakowaliśmy szamponem i obrożą. Pierwszego dnia wyłaziły omotane ale już ich nie widać ;-)
Właśnie mi Max obgryza sznurek od bluzy. Tak się najadł kolacją że aż ma czkawkę
No nic już z nim nie wyjdę, pewnie narobi na podłogę niedługo...
Słodki jest. Ma takie futro jak pluszowy miś...
Kacha no D chętnie na pewno. Właśnie wczoraj był na meczu. Już od dawna przeżywa jaki to Legiunia śliczny stadionik będzie miała... No i ja muszę tego słuchać....
Stefcia to wygodnie macie skoro już rozłupany jest ;-) eshh... smaka narobiłaś... ;-)
Iza no usprawiedliwiona jesteś. Ale żeby to się więcej nie powtórzyło!!! ;-)
A z tą bajką to niech nie przesadza...
Jak przyjdzie na Marcela czas to zacznie gadać... Jakiś przewrażliwiony ten D.
My pchełki zaatakowaliśmy szamponem i obrożą. Pierwszego dnia wyłaziły omotane ale już ich nie widać ;-)
Właśnie mi Max obgryza sznurek od bluzy. Tak się najadł kolacją że aż ma czkawkę
No nic już z nim nie wyjdę, pewnie narobi na podłogę niedługo...
Słodki jest. Ma takie futro jak pluszowy miś...
Kacha no D chętnie na pewno. Właśnie wczoraj był na meczu. Już od dawna przeżywa jaki to Legiunia śliczny stadionik będzie miała... No i ja muszę tego słuchać....
Stefcia to wygodnie macie skoro już rozłupany jest ;-) eshh... smaka narobiłaś... ;-)
Iza no usprawiedliwiona jesteś. Ale żeby to się więcej nie powtórzyło!!! ;-)
A z tą bajką to niech nie przesadza...
Jak przyjdzie na Marcela czas to zacznie gadać... Jakiś przewrażliwiony ten D.
Ostatnia edycja:
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Iza tez mysle ze przesadza, Kuba oglada Dobranocny i Teletubisie glownie, inne to tak mniej, te dwie lubi najbardziej . Kuba mowi mama tata dada i jakies inne slowka po swojemu . Po prostu taka ma mowe i juz. A ile on tego oglada, przeciez nie caly dzien, moim zdaniem nie ma co sie martwic
Paula a jak Ty z nim wychodzisz w ciagu dnia, za kazdym razem z Julka ?? , i za kim ganiasz
Stefcia a do mnie choc slowko, ja tak tesknilam :--(
Paula a jak Ty z nim wychodzisz w ciagu dnia, za kazdym razem z Julka ?? , i za kim ganiasz
Stefcia a do mnie choc slowko, ja tak tesknilam :--(
Iza_bella.b
Ale z tym kokosem to narobiłyście mi apetytu.. ja nigdy nie jadłam takiego świeżego... ale owszem owszem niebawem spróbuję, a co!
Ja też pistacjanko-kokosanka ale z przewagą do pistacji i orzechów, a na złość skończyły mi się nerkowce... jutro wyślę starego do biedronki...
Idę po sok malinowy........chce ktoś??
Ja też pistacjanko-kokosanka ale z przewagą do pistacji i orzechów, a na złość skończyły mi się nerkowce... jutro wyślę starego do biedronki...
Idę po sok malinowy........chce ktoś??
Paula21
Grudzień '07
Iza sam sok nieee.... może masz coś mocniejszego na szmerek
Jutrzenka na razie do 13.30 wychodzę sama bo D jest w domu a potem przychodzi po szkole moja wspólniczka (siostra) i ona z nim wychodzi i tak będzie w tym tygodniu a w przyszłym będę ganiała Julcię z Maxem na smyczy może już sprawniej będzie chodził na spacerku... A za Julcią to na pewno będzie ganiał ;-)
Jutrzenka na razie do 13.30 wychodzę sama bo D jest w domu a potem przychodzi po szkole moja wspólniczka (siostra) i ona z nim wychodzi i tak będzie w tym tygodniu a w przyszłym będę ganiała Julcię z Maxem na smyczy może już sprawniej będzie chodził na spacerku... A za Julcią to na pewno będzie ganiał ;-)
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
cos dla fanow m jak milosc
1000odcinek
W Grabinie wielkie poruszenie. Okazało się, że Barbara Mostowiak podko****e się w Bruderze, którego Kinga oskarzyła o molestowanie seksualne. Bruder zrozpaczony obrotem sytuacji postanawia czym prędej opuścić niegościnną Grabinę i wyjeżdża za chlebem do Irlandii. Natomiast Marta Mostowiak wita na lotnisku swojego męża Norberta, który powraca z niesmakiem ze Stanów Zjednoczonych, po tym jak w kolejce do metra straż miejska założyła mu blokadę na koło wózka inwalidzkiego. Piotr i Paweł odkrywają, że słoma wystaje im z butów i zrozpaczeni zaczynają wąchać klej. Marysia kiedy się o tym dowiaduje wyjawia synom tajemnicę, którą skrywała od ich narodzin. Okazuje się, że Paweł to Piotr a Piotr to Paweł. Zdruzgotani tą wiadomością bracia wyjeżdżają do Birmy, gdzie zakładają plantację kauczukowca. Z kolei Lucjan wydłubał sobie Esperal i nadal chodzi na szachy. Po powrocie do domu żona zarzuca mu, iż cuchnie alkoholem. Lucjan odpowiada, że niby czym ma śmierdzieć - szachami? Wywiązuje się między nimi szarpanina w trakcie której Lucjanowi wypada sztuczne oko, które jego żona ze wsciekłością rozdeptuje. Wściekły Lucjan oblewa swoją żonę benzyną i podpala wykrzykując "Allah Akbar" oraz "Będziesz się smażyć w piekle ropucho". Ich synowa Hania, która właśnie przyszła się przebrać przed występem w klubie go-go w którym dorabia sobie rzuca się Lucjanowi na szyję. Twierdzi, że gdyby nie on sama by podpaliła teściową bo podbierała jej prezerwatywy...
Czy braciom Ksero należą się dopłaty z unii do ich plantacji? Czy straż zdoła ugasić Barbarę? Czy Hania będzie miała romans z Lucjanem? O tym już w 1001 odcinku "M jak Masakra"
1000odcinek
Czy braciom Ksero należą się dopłaty z unii do ich plantacji? Czy straż zdoła ugasić Barbarę? Czy Hania będzie miała romans z Lucjanem? O tym już w 1001 odcinku "M jak Masakra"