reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehhehe kasiamaj fajowe zdjęcia:-D:-D

no mówiłam że dota cale slońce zabrała :-D:-D

hmmm dzień mężczyzny no no zobaczymy R powiedział żed on tam nie obchodzi żadnych komunistycznych dni kobiet (chociaz róże dostałam) no więc ja mogę w sumie nie obchodzić jakiś nowomodnych dni meżczyzny:-D:-D dostanie ciasto dzis bo upiek lam na dzień mężczyzny

reklama
Hej Kochane.

Jutrzenko dziękuję za paczuszkę:tak::tak::tak::tak: Śliczne ubranka a zwłaszcze te różowe spodenki. Są poprostu boskie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A dzień mężczyzny ( a dokładniej chłopaka) jest 30 września. Tak więc panownie mają dwa takie święta w roku:confused::confused::confused::confused: I ja dziś nie będę obchodzić tego święta bo obchodzę go właśnie we wrześniu. A poza tym dalej gniewam się na R.

Ostatnia edycja:
Czesc, ja tylko chce sie przywitac zabieram sie za sprzatanie, bo sie prawie potykam w tym domu.....

Rano bylismy z Oliwierkiem w klubie, wyszalal sie i padl.... Musialam wyjsc wczesniej, bo by mi zasnal tam, a tak to zasnal w wozku. Teraz przenioslam go do lozeczka i dalej spi.....:-)

Kasiamaj dziś jest święto 40 męczenników. A nasi panowie się chyba do tej grupy nie zaliczają... :-D:-D:-D

No i muszę spadać bo zaraz mam gości :-);-) moja chrześnica przychodzi obejrzeć Maksa... ;-):-D No i ciekawe czy zostanie max bo Julka Tesik na niego woła :-D:-D:-D

a u nas deszcz,słońce i śnieg do kitu taka pogoda bo pranko musiałam wnieść do domku:wściekła/y:
jeden pożytek z tej pogody to tylko że szogun poszedł na drzemkę:szok:
i coś mu tam u góry wyrasta musiałam zaglądnąć jak spał no zobaczymy co będzie dalej:tak::-D
kasiamaj super foteczki:tak::-D
kata lenia masz do pisania:-D:-D
paula tesik fajnie:-D:-D
alex
wysprzątałaś już???:-D:-D
i co jeszcze.......hymmmm:-D

reklama
No w koncu na biezaco jestem:) Dziendoberek!!!!

Moje dziecie tez zabkuje bo ma masakrycznie popuchniete dolne dziasla i kurde jakiego ja mam nerwa przy karmieniu....nie usiedzi czort, glowe odwraca, wytraca lyzeczke...najgorzej jest przy obiedzie i juz czasem wychodze z siebie.....W sumie fajnie by bylo tak z siebie wyjsc i pojsc sobie do drugiego pokoju jak ta pierwsza by sie z tym niejadkiem uzerala:-p Bredze.....
Zaspalismy sobie dzisiaj i R sie do pracy spoznil, ale ma taka robote ze mu wolno od czasu do czasu;) Aaa, no i juz czas na letni przestawilismy, to jakos tak dzien sie dluzszy wydaje....

Jak sie zbiote, to Wam wkleje fotke torta, ktorego w weekend szwagrowi zrobilam na urodziny:)

Dzien Mezczyzny???? Oooo nie! Jest Dzien Chlopaka i to im powinno wystarczyc! Bo niby czym sobie zasluzyli zeby 2 razy w roku swietowac??????:-p:-D
Wlasnie mala poszla spac, to ide sie wykapac i sprzatnac, bo dzisiaj mam wizytacje! (czyt. tesciowa przyjdzie;-))

Do góry