reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A gdzie Wy jesteście?;-) Oj Wy niedobre, nununu :-D Znajomi u nas byli, jutro znowu będą i na razie z pokoju Olisiowego nici, z dnia na dzień właściwie landlord wypowiedział im umowę i niedługo będziemy mieć współlokatora :tak: Także znowu na razie nici z Olisiowego pokoju. Następnym razem jak będziemy brali dom to minimum trzy sypialnie, bo za dobre serca mamy i za często ludzi przygarniamy ;-)

Stefa, ja nie wiem gdzie brrrrr, ależ Ty robotna, rzuc sie tym sernikiem

już od rana ktoś mnie rozśmiesza

stefa robotna heheheh i sernik robi heheheh:-D:-D:-D:-D:-D

witam
dota wczoraj opiernicz dostała i słoneczko oddała może dziś tez si należy co dotka???:-D:-D:-D:-D

kalaga bałwana robiłaś chyba ci sie nudzi moja droga :)))

paula piesuś niuniuniummmm słodki a jak sie nazywac będzie bo chyba nie doczytałam

Ostatnia edycja:
witamy się z rana -ja Kasia i Kuba na moich kolanach :-D -no bo cyca ciągnie!!!

nocka minęła nam cudownie,Kuba obudził się tylko jeden raz!!!!:tak:
sama przebudzając się nie wiedziałam o co chodzi....?:-)
dziś już robimy pranie i trzeba poodkurzać....ala to działka młodego bo tak mu świetnie idzie-już całą kuchnię potrafi przejechać na bzim bzim-bo tak woła na odkurzacz.:-) a... no i muszę dodać że Kuba wczoraj zasnął bez cycka-siedział z tatą przed komp.słuchał piosenek i....odpadł :tak::-)
widzę że nocna zmiana była wczoraj.....:tak:-no szkoda że nie mogłam.

Kacha-nie tak łatwo on też w transie komp.-żeby było po równo i ok -to się wymieniamy.
Paula-właśnie o takim myślałam...niebieskim:-D:tak:;-)
Jutrzenka-:-)
Asia-muszę w takim razie zadzwonić i zapytać -ok nie ma sprawy jak już będę znała to na pewno napiszę,
Stefanka-ja nie wiem gdzie????:no::no::no:

witaski !!!
mala znowu koncert w cala noc dawala i temperatura wyzsza :( jeny kiedy ten glupi zab wyjdzie i dzis chcielismy do lekarza isc ale dzis nie przyjmuje wrrrrrrrr jutro dopiero no chyba ze juz sie poprawi to wtedy nie pojdziemy juz 5 dzien i 5 noc taka i nie widac poprawy tylko temp wyzsza juz wysiadam:(
ide na sniadanko milego

hej
ale napisałyscie znowu, nie pamiętam co miałam napisać:-(
zdjęcia z sesji bałwanowej wrzucę jutro:tak::tak::tak:
grzechotka- nie nudziło mi sie;-) ale chciałam zrobić sobie i małemu trochę przyjemności, zwłaszcza że lepiliśmy tego bałwana z M. i z dziadkiem, i w koło biegały nasze psiaki, fajnie było, taka sielanka:-)
kasiamaj- nas to porządnie zasypało:szok::szok: a miała być wiosna:no:
kacha- jeju to straszne z tymi bombami:szok::baffled:
joanna- moze Ksawkowi będą rosły ząbki i nie może przez to spać:sorry2:
iza- połknął grosz, o kurcze dobrze że połkną a nie utknał mu dzieś w przełyku bo byłoby nie wesoło:szok:
asia- "Zmierzchu" nie oglądałam ale jak mówisz że dobry to trzeba będzie poszukać za to my w sobote oglądalismy "sezon na misia 2" i trochę sie pośmialismy:-D:-D
weroniczka- śliczne buciki

no i więcej nie pamiętam:no: i uściski dla kokosowych i pistacjowych maniaczek:-)

reklama
wiedziałyście że dziś dzień MĘŻCZYZNY?????-mówili w radio!!!!

-my mamy drzemkę-Kuba śpi ja nam już pranie powieszone więc relaks zjadłam ostatni kawałek ciasta teściowej i popijam kawkę która mi jeszcze została.u nas szaro....buro i ponuro,,na dworze-dziś chyba nie idziemy na spacerek :no:-Kuba ma 37*C-pewnie przez ząb-oby mu nie wzrosła...:baffled: za bardzo też nie chciał jeść śniadanka....chyba dlatego że wczoraj opylił 3 parówki na kolację :tak::tak::tak:

Elcia-niech Ci niunia zdrowieje
Dota-dzień dobry
Aga-czekamy na fotki.
EDIT-Jutrzenko-miłego ;))))))
ja wklejam mojego pomocnika w sprzątaniu. :tak:-całą kuchnię tak zjeździł :-D
sprztacz.jpg

a potem buszowali z Rufim :tak::-D
nowa.jpg
--tutaj uczył Rufiego włażić do skrzynki
zabawa.jpg
--tutaj coś majstrowali....???:confused:???
ugryzciw.jpg
--tu Rufi sprawdzał czystość pieluszki :happy::tak:
uciekamy.jpg
---a tu uciekają ......:tak:;-)

Do góry