aloha baby :-)
robimy imprezkę na forum z okazji naszego święta? ;-)
aga kudłacz jest cudowny! ciekawe jak duży urośnie ;-) co do imienia to mi się zaraz
bambo skojarzył bo ma czarną mordkę
albo
kumpel - tak zawsze chciałam nazwać psa ;-)
frędzel też fajnie
misiek to takie popularne ;-)
ciekawe czy ł. wytrzyma i czy mu się cycy przypomni ;-)
annn witam! myślę, że już sama odpowiedziałaś sobie na pytanie ;-) chodzi mi o tą schizę. czy to nie jest przypadkiem tak, że za bardzo się przy młodej denerwujesz? ;-) dziecko wyczuwa nasze nastroje i jeśli non stop masz schizę to jak ma być spokojne
nie jestem psychologiem dziecięcym ale dam radę jako mama
wyluzuj! dziecko samo ci powie kiedy jest głodne, kiedy ma ochotę na zabawę itp. jest już w takim wieku, że potrzebuje tylko naszej asekuracji, samo uczy się świata. moja też jeszcze nie mówi tzn. gada coś tam po swojemu ;-) i się nie martwię bo wiem, że przyjdzie czas kiedy "zaleje" mnie potokiem słów
głowa do góry!
weroniczka ja w ciebie nie wątpię!
nawet tak nie myśl! złóż mężowi propozycję: nie sam zostanie na tydzień z trójką i wtedy pogadacie
podobnie jak dziewczyny myślę, że miał zły dzień ale wtedy właśnie nie panuje się nad słowami i łatwo kogoś zranić :-( może miał jakies problemy w pracy, może też jest zmęczony, może za tobą tęskni
prześpi się, przemyśli i będzie dobrze! wierzę w niego i w ciebie
kacha u mnie ten sam problem z dziadkami
jedni przez drugich na hura! a mieszkamy w tym samym mieście. najgorszego świra to ma teść! i mnie wkurza
bo wszystkim dookoła opowiada o wnusi! czyt. czyli o tym co się dzieje u nas w domu
jak przyjdzie teściowa (bo on np. w pracy) to potem sam przyleci byle więcej
masakra z nim!
kasia ja dostałam ptasie mleczko od t., prymulkę i czekoladę od taty i banany od teścia
dał mi do zrozumienia, że jego synowa jest małpą