reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Stefanko jak możesz nie wiedzieć, który to Jay Delano, ten najprzystojniejszy z najprzystojniejszych :-D:-D:-D
Kasia Oliś cały czas tany, tany robi, wymiękam normalnie przy nim skąd on tyle siły ma :-)
Weroniczka, ale Ci R. powiedział:-( Nie słuchaj go, jesteś wspaniałą mamusią dla swoich dzieci, dokładnie tak samo bym zareagowała jakby się T. na Olisia darł, przez krzyk tylko dziecko można skrzywić psychicznie :crazy: Trzymaj się Kochana,podejrzewam, że teraz R. jest głupio, że tak powiedział...

Kacha-wszystkie te nasze bombaski mają tyle energii ze nie wiemy co ich tak napędza :-D:-D:-D-nasz to już do tańca z gwiazdami dziś nie doczekał :tak::tak: ale na YCD-walił przewijańce aż łózko chodziło :tak::tak::tak:
a dziś u teściów tak babcię przegonił dookoła stołu że babcia juz padła a on jeszcze biegał (nie ważne że już mu się nózki plątały...) ale szedł dalej.:tak::-p

Uffff to dobrze, bo już myślałam, że tak babcię pognał, że ta bidulka jeszcze tam leży;-):-p:-D:-D:-D Oliś moich rodziców też nieźle wykańcza jak w Polsce jesteśmy, ale to tylko i wyłącznie na ich własne życzenie, nikt im nie karze skakać wokół niego jak wokół jajka ;-) Zresztą mają go tak rzadko, że normalnie wyścigi między sobą robią kto ma się wnusiem zajmować i rozpuszczają go jak dziadowski bicz;-)

aloha baby :-)

robimy imprezkę na forum z okazji naszego święta? ;-)

aga kudłacz jest cudowny! ciekawe jak duży urośnie ;-) co do imienia to mi się zaraz bambo skojarzył bo ma czarną mordkę :-D albo kumpel - tak zawsze chciałam nazwać psa ;-) frędzel też fajnie misiek to takie popularne ;-)
ciekawe czy ł. wytrzyma i czy mu się cycy przypomni ;-)
annn witam! myślę, że już sama odpowiedziałaś sobie na pytanie ;-) chodzi mi o tą schizę. czy to nie jest przypadkiem tak, że za bardzo się przy młodej denerwujesz? ;-) dziecko wyczuwa nasze nastroje i jeśli non stop masz schizę to jak ma być spokojne :confused: nie jestem psychologiem dziecięcym ale dam radę jako mama :tak: wyluzuj! dziecko samo ci powie kiedy jest głodne, kiedy ma ochotę na zabawę itp. jest już w takim wieku, że potrzebuje tylko naszej asekuracji, samo uczy się świata. moja też jeszcze nie mówi tzn. gada coś tam po swojemu ;-) i się nie martwię bo wiem, że przyjdzie czas kiedy "zaleje" mnie potokiem słów :tak: głowa do góry!
weroniczka ja w ciebie nie wątpię!:no: nawet tak nie myśl! złóż mężowi propozycję: nie sam zostanie na tydzień z trójką i wtedy pogadacie :tak: podobnie jak dziewczyny myślę, że miał zły dzień ale wtedy właśnie nie panuje się nad słowami i łatwo kogoś zranić :-( może miał jakies problemy w pracy, może też jest zmęczony, może za tobą tęskni :confused: prześpi się, przemyśli i będzie dobrze! wierzę w niego i w ciebie :tak:
kacha u mnie ten sam problem z dziadkami :baffled: jedni przez drugich na hura! a mieszkamy w tym samym mieście. najgorszego świra to ma teść! i mnie wkurza :wściekła/y: bo wszystkim dookoła opowiada o wnusi! czyt. czyli o tym co się dzieje u nas w domu :angry: jak przyjdzie teściowa (bo on np. w pracy) to potem sam przyleci byle więcej :wściekła/y: masakra z nim!
kasia ja dostałam ptasie mleczko od t., prymulkę i czekoladę od taty i banany od teścia :-D dał mi do zrozumienia, że jego synowa jest małpą :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry