reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Teraz dzwonił do mnie i się mnie pyta, że może jednak przyjadę? Tak pewnie, pędzę, lecę...Aż zaraz z tego pośpiechu sobie kark skręcę :-p Wolę posiedzieć w domu niż użerać się z Olisiem i patrzeć jak T. się dobrze bawi :wściekła/y:
Monia dużo zdrówka dla Wiktorka, niech już te paskudztwo zostawi go w spokoju :tak:

Monia zdrowka dla Wiktorka :tak::tak:

Paula slodki psiunio :tak:

to cos na poprawe humoru

jakie sa etapy otylosci u mezczyzn
pierwszy - nie widzi jak mu zwisa
drugi - nie widzi jak mu stoi
trzeci - nie widzi kto mu ciągnie ;-):-D:-D

Kacha-w tym przypadku popieram :tak:
jestem jeszcze z Wami trochę potem idę-bo łeb mnie boli i zaraz mi pęknie!!!!!!

EDIT;-Jutrzenka-dobreeeeeeeee!!!!!-hm-muszę mojego zapytać który ma etap ;)))))

hello!!!
pogoda dzisiaj do bani cały dzień deszcz a teraz znowu śnieg:angry::angry:
szogun dzisiaj dał mi w kość spał tylko za cały dzień 40minut dobrze że już śpi...
paula ładny psiaczek:tak:
kacha jasne po co patrzeć lepiej sobie browarka w domku wypić spokojnie...
monia dużozdrówka dla wiktorka..
alex
dobrze że oliwierek ma się już lepiej:tak:
jutrzenka to ja ciut lepiej to pewnie do poniedziałku katarek zniknie:tak:
elcia nie wiem gdzie ta zmian pochowała się:-D:-D
i co jeszcze oczywiście brak pamięci:-D:-D:crazy:

Joanna widzę, że masz mój punkt myślenia ;-) Wolę sobie spokojnie wypić piwko jak już Oliś pójdzie spać niż siedzieć o suchym pysku i się wkurzać ;-)Bo powiedzcie co to za zabawa, gdzie wszyscy sobie drinkują, żartują i w ogóle ekstra się bawią jak trzeba dziecko mieć na oku? Oliś już jest na takim etapie, że nie uśnie w wózku jak kiedyś, teraz ma taką fazę, że musi być w swoim łóżeczku i dopiero wtedy ładnie zaśnie.
Jutrzenka T. to już chyba na 3 etapie jest :-D

no to ja na tyle.....idę myju- myju i do wyrka.(może ten ból mi przejdzie?)
do jutra laseczki.
.trzymajcie się i miłej nocki życzę -spokojnej-przede wszystkim.:tak:
t_3d%20%288%29.gif
Dobranoc.-śpijcie dobrze.

reklama
mój do etapu też się nie zalicz bo chudy jak by z obozu uciekł:-D:-D
kacha bo czasami też tak miała wszyscy się bawili a ja z dzieckiem i telewizorek więc się imprezki skończyły albo mieliśmy kolejkę raz K raz ja się bawi:-D:-D:-D

Do góry